Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2021

Στις 10 του Γενάρη η δίκη της Μελαχρή, για τα σκουπίδια που πετούσε, όπου θεωρούσε ότι μπορεί ...



Για τις 10 Ιανουαρίου αναβλήθηκε το αυτόφωρο για την Αντιδήμαρχο καθαριότητας Φώνη Μελαχρή και τους 4 εργαζομένους που συνελήφθησαν χθες Τρίτη για υποβάθμιση περιβάλλοντος.

Κατά τα άλλα, το λυρικό επιτελείο δείχνει να έχει χάσει την ψυχραιμία του και επιτίθεται, σε γνωστούς και αγνώστους, μιας και δεν μπορεί να δικαιολογήσει την εγκληματική καθυστέρηση, στα αναγκαία έργα στο ΧΥΤΑ.

Έφτασαν στο σημείο να ζητάνε ευθύνες από καταγγέλοντες δημοτικούς συμβούλους και δημότες... γιατί δεν τους αφήνουν να παρανομήσουν.
...

Βέβαια δεν σταματάνε μόνο εκεί, εγκαλούν μέσω του φασιστικού οργάνου που διαθέτουν, (εφημερίδα Αιχμή), την ίδια τη δικαιοσύνη αλλά και την αστυνομία, γιατί δεν έκανε τα στραβά μάτια, όπως κάνει σε ανάλογες περιπτώσεις. 

Δύσκολα τα πράγματα και αναμένεται να γίνουν ακόμη ποιο δύσκολα, γιατί από ότι μαθαίνουμε η υπόθεση έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις από διάφορους φορείς, οι οποίοι θα ζητήσουν την παραδειγματική τιμωρία, μιας δημοτικής αρχής που έχει κάνει επάγγελμα την αφασία.

Οψόμεθα λοιπόν για τις 10 του Γενάρη, μήνας ο οποίος όλα δείχνουν ότι θα είναι καθοριστικός και για την ύπαρξη της ίδια της δημοτικής αρχής.

Ο ΔΡΑΚΟΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: