Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021

Tucker Carlson> Ζούμε μια τυραννία. Σε εξέλιξη το προαναγγελθέν παγκόσμιο πανδημικό project μείωσης πληθυσμού;




                                               ΑΝΑΛΥΣΗ-ΣΟΚ


- Αυτό που συνέβη με την Omicron αποκαλύπτει το πόσο στημένο είναι αυτό που ζούμε

αθώς η Μέρκελ ετοιμάζεται να αποχωρήσει κάτω από τους ήχους της αιματοβαμμένης όπερας της Nina Hagen, οι καλοσυνάτοι ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, υπηρετώντας απόλυτα την εντολή των J&K, απαιτούν περισσότερα θανάσιμα εμβόλια, τεστάροντας τα όρια των υπηκόων τους, δηλαδή, το αν ο όχλος θα γίνει λιγότερο όχλος αλλά πιο βίαιος από ποτέ, πνίγοντας στο αίμα τις Βερσαλλίες τους.

Γράφει ο Tucker Carlson του Fox News:

Οι άνθρωποι που ζουν στη Μοζαμβίκη, κατά μήκος της νότιας ακτής της Αφρικής, ξύπνησαν με εκπληκτικά νέα αυτή την εβδομάδα, καθώς χρόνια τώρα είχε κάποιος να ασχοληθεί μαζί τους. Η κυβέρνηση Biden ενημέρωσε τον λαό της Μοζαμβίκης, σε μια διακήρυξη που υποτίθεται ότι υπέγραψε ο ίδιος ο πρόεδρος, ότι δεν τους επιτρέπεται πλέον να εισέλθουν στις Ηνωμένες Πολιτείες.

...

Όχι, δεν είναι προσωπικό το θέμα. Είναι η Omicron, η νέα παραλλαγή της COVID που χρησιμοποιείται για να δικαιολογηθούν τα lockdown σε όλο τον κόσμο. Το πρόβλημα αφορά κυρίως στη σύγχυση που προήλθε από το γεγονός ότι δεν υπάρχει Omicron στη Μοζαμβίκη. Δεν υπάρχει ούτε ένα κρούσμα στη χώρα.

Έτσι, είναι πιθανό ότι ένας από τους υπαλλήλους στον Λευκό Οίκο να μπέρδεψε τη Μοζαμβίκη με την Μποτσουάνα, όπου τις προάλλες δύο άτομα ίσως να πέθαναν από Omicron. Είτε έτσι είτε αλλιώς, η Μοζαμβίκη και η Μποτσουάνα δεν συνορεύουν καν και έτσι οι άνθρωποι στη Μοζαμβίκη είναι πολύ μπερδεμένοι και πιθανώς λίγο… πληγωμένοι. Σήμερα, ο Tony Fauci, ο οποίος είναι το πρόσωπο, φυσικά, που υπέγραψε αυτήν την ταξιδιωτική απαγόρευση, ρωτήθηκε σχετικά από έναν Αφρικανό δημοσιογράφο. Ξέρεις, απάντησε ο Fauci, αυτή είναι μια καλή ερώτηση. Μια σημαντική ερώτηση. Και τότε ο Fauci δεν του απάντησε, ούτε καν υπονόησε μια απάντηση.

Έτσι, από τώρα, δεν γνωρίζουμε ακόμα γιατί υπάρχει ταξιδιωτική απαγόρευση του Λευκού Οίκου στη Μοζαμβίκη. Προφανώς, η απάντηση βρίσκεται στο γεγονός ότι η χώρα βρίσκεται στην Αφρική και στη συγκεκριμένη ήπειρο ξεκίνησαν όλα αυτά. Μόλις πριν από λίγες ημέρες, η επικεφαλής του Ιατρικού Συλλόγου της Νότιας Αφρικής, μια γιατρός που ονομάζεται Angelique Coetzee, σημείωσε ότι είχε δει ασθενείς με μια νέα παραλλαγή του κορωνοϊού. Μέσα σε λίγες ώρες, οι πολιτικοί στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε πολλές άλλες χώρες άρχισαν να σχεδιάζουν περίπλοκα και άκρως τιμωρητικά νέα μέτρα κατά των δικών τους πληθυσμών.

Από το γραφείο της στην Πρετόρια, η Δρ Coetzee παρακολούθησε όλα αυτά να συμβαίνουν με το στόμα ανοιχτό. Τρομοκρατήθηκε. «Έμεινα έκπληκτη με την ανταπόκριση», έγραψε σήμερα η Coetzee σε ένα άρθρο της για τη Daily Mail. «Κανείς εδώ στη Νότια Αφρική δεν φαίνεται να έχει νοσηλευτεί με την παραλλαγή Omicron, ούτε κάποιος εδώ πιστεύεται ότι αρρώστησε σοβαρά από αυτήν». Με άλλα λόγια, η Omicron, ό,τι κι αν είναι, είναι πολύ λιγότερο επικίνδυνη από σχεδόν οτιδήποτε άλλο συμβαίνει αυτή τη στιγμή στη Νότια Αφρική. Αλλά αυτό δεν έχει σημασία.

Παρ’ όλα αυτά, η κυβέρνηση Biden σταμάτησε να ακούει την Δρ Angelique Coetzee. Πήρε ότι ήθελε από αυτήν και συνέχισε το έργο της. Σήμερα, ο Tony Fauci ανακοίνωσε ότι η τρομακτική μάστιγα της Omicron έφτασε στις ακτές μας:

DR. FAUCI: Η πρόσφατη περίπτωση της COVID 19 μεταξύ ενός ατόμου στην Καλιφόρνια προκλήθηκε από την παραλλαγή Omicron. Το άτομο ήταν πλήρως εμβολιασμένο και παρουσίασε ήπια συμπτώματα, τα οποία βελτιώνονται.

Aς το αναλύσουμε για λίγο: Ένα πλήρως εμβολιασμένο άτομο στην Καλιφόρνια έχει Omicron και τα πάει καλά. Τι μπορούμε λοιπόν να συμπεράνουμε λογικά από αυτό; Προφανώς ότι οι πιο αυστηροί περιορισμοί για την COVID στη χώρα δεν εμποδίζουν την εξάπλωση της. Συγκάλυψη, κοινωνική απόσταση, αδιάκοπη ανησυχία, συζήτηση για την COVID από την αυγή μέχρι το σούρουπο. Τίποτα από αυτά δεν λειτούργησε, ούτε και τα εμβόλια λειτούργησαν.

Ο ασθενής στην Καλιφόρνια έκανε δύο δόσεις και παρόλα αυτά κόλλησε Omicron. Ίσως λοιπόν το μάθημα από αυτό είναι ότι οι ιοί είναι πολύ δύσκολο να εξαφανιστούν. Μερικές φορές είναι σχεδόν αδύνατο να σταματήσουν επειδή εξαπλώνονται με αξιοσημείωτη αποτελεσματικότητα. Στην περίπτωση των κορωνοϊών, οι οποίοι ζουν σε ζώα, δεν θα εξαφανιστούν ποτέ, ποτέ. Οτι και αν γίνει Δεν σας το λένε αυτό, αλλά είναι αλήθεια.

Επομένως, δεδομένων όλων αυτών των γεγονότων, είναι καλύτερα να εργαζόμαστε για να δημιουργούμε φάρμακα προκειμένου να εμποδίσουμε αυτούς τους ιούς να σκοτώνουν ευάλωτα άτομα. Αυτό φαίνεται σαν μια λογική προσέγγιση του προβλήματος, και ωστόσο είναι το μόνο πράγμα που η κυβέρνηση Biden δεν ενδιαφέρεται να κάνει.

Αντίθετα, ο Joe Biden ανακοίνωσε σήμερα ότι το μάθημα που αντλεί από την αβλαβή μόλυνση ενός πλήρως εμβολιασμένου ατόμου στην πολιτεία της Καλιφόρνια είναι ότι πρόκειται για πανδημία μη εμβολιασμένων. Σύμφωνα με αυτούς, κανείς δεν ευθύνεται για αυτή την κατάσταση, ούτε καν η κινεζική κυβέρνηση που πιθανότατα δημιούργησε αυτόν τον ιό και σίγουρα έχει επωφεληθεί πάρα πολύ από αυτόν. ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ.

Η Omicron και η COVID, γενικότερα, σύμφωνα με τον πρόεδρο, αποτελούν άμεση ευθύνη του 20% του ενήλικου αμερικανικού πληθυσμού, πολλοί από τους οποίους έχουν φυσική ανοσία, αντιστάθηκαν να υποταχθούν στις ενέσεις του και που πρέπει τελικά να ελεγχθούν για όλο αυτό.

Τώρα, αυτό δεν αξίζει να εξηγηθεί πόσο μακριά από τη νόμιμη επιστήμη βρίσκεται. Είναι ανοησία. Στην πραγματικότητα είναι άνοια. Αλλά περισσότερο από αυτό, είναι επικίνδυνο. Με βάση καμία αποδεδειγμένη απειλή για τη δημόσια υγεία, η κυβέρνηση Biden για άλλη μια φορά κλειδώνει τη χώρα και διώκει τους πολιτικούς της αντιπάλους, γνωστούς αλλιώς ως μη εμβολιασμένους.

Πρέπει λοιπόν να αναρωτηθείτε, πότε θα τελειώσει όλο αυτό; Οι ιοί μεταλλάσσονται συνεχώς. Αυτή είναι η φύση τους. Κάθε νέα παραλλαγή θα σημαίνει τεράστιες, νέες και αντισυνταγματικές εξουσίες για την πολιτική μας τάξη; Αυτό έχει φανεί μέχρι τώρα.

Αυτός είναι ένας κύκλος γεγονότων, και δεν είναι ένας κύκλος κατά τη διάρκεια του οποίου μπορεί να επιβιώσει η οποιαδήποτε δημοκρατία. Θα νόμιζες ότι κάποια από τα μέσα ενημέρωσης θα μπορούσαν να το επισημάνουν αυτό. Όχι. Αντίθετα, φροντίζουν να είστε τόσο τρομοκρατημένοι όσο θέλει ο Joe Biden.

ALI VELSHI, MSNBC: Η νέα παραλλαγή της covid 19 προκαλεί παγκόσμιο συναγερμό καθώς οι χώρες προσπαθούν να θεσπίσουν ταξιδιωτικούς περιορισμούς για να περιορίσουν την απειλή του κορωνοϊού…

YASMIN VOSSOUGHIAN, MSNBC: Η νέα παραλλαγή Omicron θα μπορούσε να είναι ήδη στις ΗΠΑ, αλλά πολλοί Αμερικανοί μπορεί να μην είναι προετοιμασμένοι να το μάθουν. Χρειαζόμαστε άμεση αντίδραση σε αυτήν την απειλή…

BARBIE NADEAU: Αυτή είναι η νέα απειλή της παραλλαγής Omicron…

BRIANNA KEILAR, CNN: …Η οικονομική απειλή που θέτει η παραλλαγή omicron…

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ABC NEWS: Η πιθανή απειλή της Omicron…

PAULA REID, CNN: Η αναδυόμενη απειλή της Omicron…

KATE BOULDAN, CNN: Η παραλλαγή Omicron αποτελεί μια νέα απειλή…

CNN ANCHOR: Η πιθανή απειλή που θέτει αυτή η παραλλαγή Omicron…

MIKA, MSNBC: Τι πρέπει να γνωρίζουν οι Αμερικανοί για την εξελισσόμενη απειλή…

Είναι μια απειλή που επαναλαμβάνουν ξανά και ξανά. Είναι σχεδόν σαν ένα σενάριο που όλοι αυτοί διαβάζουν. Εν τω μεταξύ, η κυβέρνηση Biden λέει ότι μπορεί να αναγκάσει όλους όσους εισέρχονται στη χώρα, ακόμη και Αμερικανούς πολίτες, ακόμη και άτομα που είναι εμβολιασμένα, να μπουν σε κάποιο είδος υποχρεωτικής καραντίνας όταν φτάσουν εδώ. Να μπουν σε καραντίνα στην ίδια τη χώρα τους.

Τώρα αυτό, φυσικά, με την προϋπόθεση ότι φτάσουν νόμιμα. Οι ψηφοφόροι του Biden που περνούν κρυφά από τα σύνορα με το Μεξικό, όπως πάντα, εξαιρούνται από όλους τους κανόνες, χωρίς εμβολιασμό, χωρίς καραντίνα, απλώς απολαμβάνουν ατελείωτα οφέλη και πλατιά χαμόγελα.

Η Leana Wen, η πρώην επικεφαλής του Planned Parenthood που τόσο συχνά βλέπετε στο CNN να μιλάει για την υγεία, εξήγησε πρόσφατα ότι χάρη στην Omicron «θα πρέπει να υπάρξουν υποχρεωτικά τεστ καραντίνας και μετά την άφιξη για όλους τους διεθνείς ταξιδιώτες, καθώς και πρόσθετη ώθηση για εμβολιασμούς και ενισχυτικές δόσεις». Τι; Καραντίνα, υποχρεωτική καραντίνα για Αμερικανούς πολίτες στη χώρα τους. Και πρόσθετη ώθηση για περισσότερα εμβόλια.

Τι σημαίνουν αυτά ακριβώς; Λοιπόν, δεν είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να μαντέψουμε. Γνωρίζουμε, μεταξύ άλλων, ότι σημαίνει πολύ περισσότερη κατασκοπεία εναντίον σας. Η διευθύντρια του CDC εξήγησε ότι το CDC είναι πλέον ένα είδος υπηρεσίας πληροφοριών.

ROCHELLE WALENSKY: Επί του παρόντος, το CDC επεκτείνει ένα πρόγραμμα επιτήρησης με γρήγορο έλεγχο στα αεροδρόμια JFK, San Francisco, Newark και Atlanta, τέσσερα από τα πιο πολυσύχναστα διεθνή αεροδρόμια της χώρας. Αυτό το πρόγραμμα επιτρέπει αυξημένες δοκιμές για COVID-19 σε συγκεκριμένες διεθνείς αφίξεις, αυξάνοντας την ικανότητά μας να εντοπίζουμε άτομα με COVID-19 κατά την άφιξή τους στις Ηνωμένες Πολιτείες και ενισχύοντας την εποπτεία μας για την παραλλαγή Omicron. Συνεργαζόμαστε επίσης ενεργά με τις αεροπορικές εταιρείες για τη συλλογή πληροφοριών σχετικά με επιβάτες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από το CDC και τις τοπικές δικαιοδοσίες δημόσιας υγείας για τη βελτίωση της ανίχνευσης επαφών και της παρακολούθησης μετά την άφιξη σε περίπτωση που εντοπιστεί κάποιο κρούσμα.

Τώρα, ας έχετε στο μυαλό σας, ότι η συγκεκριμένη δεν έχει σημειώσει καμία επιτυχία κατά τη θητεία της. Είναι μία πρώην καθηγήτρια κολεγίου που, από τότε που ανέλαβε το CDC, έχει δει περισσότερους Αμερικανούς να πεθαίνουν από COVID από ό,τι υπό τον τελευταίο διευθυντή του CDC. Αυτό και αν είναι αποτυχία…

Αλλά στην Ουάσιγκτον, ανταμείβεται, γιατί η επιτυχία και η αποτυχία δεν είναι στην πραγματικότητα οι μετρήσεις που έχουν σημασία. Η πολιτική πίστη είναι σημαίνουσα και η Rochelle Walensky είναι μια πιστή στο Δημοκρατικό κόμμα.

Έτσι, ανταμείβεται αναλαμβάνοντας τις εξουσίες μιας υπηρεσίας πληροφοριών. Πλέον θα «συλλέγει πληροφορίες για τους επιβάτες» ως μέρος μιας επιχείρησης εσωτερικής επιτήρησης σε μεγάλα αεροδρόμια. Δεν έγινε ποτέ ψηφοφορία για αυτό. Κανείς δεν σε ρώτησε αν εσύ είσαι υπέρ αυτού. Πρόκειται για την ίδια τη διευθύντρια του CDC, η οποία κατά κάποιο τρόπο εθνικοποίησε τις ενοικιαζόμενες ιδιοκτησίες της Αμερικής. Πλέον, θα σας κατασκοπεύει.

Το ερώτημα είναι για πόσο ακόμη αυτή η χώρα θα συνεχίσει να το ανέχεται αυτό. Πρέπει να αναρωτιέστε. Και τι θα συμβεί αν συνεχίσουμε να το ανεχόμαστε; Δεν χρειάζεται να αναρωτιόμαστε γιατί έχουμε την Αυστραλία ως παράδειγμα. H παρουσιάστρια ανακοίνωσε σήμερα ως έκτακτη είδηση την απόδραση τριών… κρατουμένων, Αυστραλών πολιτών, από στρατόπεδο συγκέντρωσης COVID.

9NEWS AUSTRALIA ANCHOR: Ξεκινάμε με τις έκτακτες ειδήσεις από το Darwin, όπου τρία άτομα έχουν δραπετεύσει από την εγκατάσταση καραντίνας COVID του Howard Springs. Η Talia Srav είναι εκεί για εμάς. Talia καλημέρα! Γίνεται έρευνα αυτή τη στιγμή;

9 NEWS AUSTRALIA REPORTER: Ναι, έτσι είναι, Davina. Καλημέρα σας. Μας είπαν ότι σκαρφάλωσαν στον φράχτη τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα. Η αστυνομία αναφέρει ότι το περιστατικό συνέβη γύρω στις 4:40 π.μ. Τώρα, μεγάλα σημεία ελέγχου της αστυνομίας έχουν στηθεί γύρω από το Χάουαρντ Σπρινγκς τις τελευταίες ώρες. Όπως μπορείτε να δείτε σε αυτά τα πλάνα, διεξήγαγαν ενδελεχείς έρευνες σε αυτοκίνητα, ελέγχοντας ακόμα και τις πινακίδες.

Δεν πρόκειται για τριτοκοσμική χώρα αλλά για την Αυστραλία, που μέχρι πριν από 20 λεπτά έμοιαζε πολύ με την Αμερική, ίσως λίγο πιο εξωτική και γοητευτική, αλλά όχι τόσο διαφορετική, πραγματικά ίδια κουλτούρα, ίδια γλώσσα, με ίδια βάση του νομικού της συστήματος.

Σε περίπτωση που αναρωτιέστε, δεν φαίνεται ότι κάποιος από αυτούς τους δραπέτες έχει στην πραγματικότητα COVID. Δεν υπάρχουν άλλα στοιχεία ότι μόλυναν κανέναν. Αλλά δεν έχει σημασία. Υποτίθεται ότι θα έπρεπε μνα βρίσκονται πίσω από τα κάγκελα. Οπότε η αστυνομία έστησε οδοφράγματα, σημεία ελέγχου, έφερε τα σκυλιά. Δημοκρατία έχουμε οπότε όλο αυτό δεν φαίνεται υγιές.

Δεν είναι μόνο η Αυστραλία, παρεμπιπτόντως. Στην Αυστρία, οι αρχές σταματούν τους ανθρώπους στο δρόμο και απαιτούν να δουν τα χαρτιά τους για την COVID. Στον Καναδά, στους μη εμβολιασμένοι πολίτες έχει απαγορευτεί η είσοδος σε αεροπλάνα ή τρένα στη χώρα τους, όχι επειδή έχουν βγει θετικοί στην COVID και μολύνουν ανθρώπους, αλλά απλώς επειδή δεν έχουν κάνει την ένεση που απαιτεί ο πρωθυπουργός. Είτε έχουν φυσική ανοσία είτε όχι, αυτό δεν έχει σημασία. Πρόκειται για υπακοή. Αυτός είναι ο Καναδάς.

Εκεί κατευθυνόμαστε, και πολύ, πολύ γρήγορα. Καθώς το Δημοκρατικό Κόμμα πλησιάζει σε βέβαιη ήττα σε ένα χρόνο από τώρα στις ενδιάμεσες εκλογές, όλα αυτά θα εντείνονται. Αυτό είναι όλο το νόημα. Έτσι κέρδισαν την τελευταία φορά. Και έτσι θα το κάνουν ξανά.

Όσο για την Omicron; Ούτε ένα άτομο δεν βρίσκεται στο νοσοκομείο της Νότιας Αφρικής λόγω της συγκεκριμένης παραλλαγής. Και όμως, αυτό είναι το πρόσχημα με το οποίο το CDC μόλις ανέλαβε τις εξουσίες επιτήρησης. Δεν χρειάζεται να είστε ιδιοφυΐα για να συνδέσετε τα γεγονότα.

Από την άλλη ωστόσο δεν υπάρχει κανέναν ιδιοφυής να διοικήσει το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα. Ακόμα δεν φαίνεται να έχουν καταλάβει τι συμβαίνει. Ακούστε τους και μιλάνε σαν να πρόκειται για τον ιό. Αλλά κάποιος πρέπει να τους σπρώξει. Ίσως χρειαστεί ένα νέο κόμμα, ένα κόμμα πολιτικών δικαιωμάτων, για να σταματήσει την κάθοδό μας προς την πραγματική τυραννία. Αλλά μην κάνετε λάθος. Αν κάποιος δεν βρεθεί να σταματήσει όλο αυτό, τότε θα μας έρθει…

Αυτό το άρθρο προσαρμόστηκε από τον εναρκτήριο σχολιασμό του Tucker Carlson στην εκπομπή της 1ης Δεκεμβρίου 2021 του “Tucker Carlson Tonight”.


https://kourdistoportocali.com/news-desk/tucker-carlson-gt-zoyme-mia-tyrannia-se-exelixi-to-proanaggelthen-pagkosmio-pandimiko-project-meiosis-toy-plithysmoy/


Δεν υπάρχουν σχόλια: