Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2021

Συνελήφθη επ' αυτοφώρω η αντιδήμαρχος Μελαχρή και οδηγήθηκε στη ψειρού

Συνελήφθη η αντιδήμαρχος κ. Μελαχρή μαζί με τέσσερις εργαζόμενους στη καθαριότητα, να πετά παράνομα σκουπίδια σε χώρο απαγορευμένο .

Η κ. Μελαχρή, είναι ένα από τα τελευταία άτομα που στηρίζουν ακόμη το δήμαρχο του ραδιομεγάρου, αλλά μετά το τελευταίο επεισόδιο, μάλλον τα πράγματα θα αλλάξουν άρδην, μιας και η καταδίκη της από την αυριανή δίκη που θα ακολουθήσει, είναι κάτι παραπάνω από βέβαιη. 

Είναι το άτομο που πίστεψε ότι ο Λύρος, ότι και να συμβεί, θα θέσει σε ενέργεια το μαγικό ραβδί της εξουσίας και θα λύσει όλα τα προβλήματα, πριν καν αυτά οδηγήσουν την ίδια,  στο ακροατήριο.
...

  Ο δε Λύρος πίστεψε τον Χαλβά τον Κραβαρίτικο (Αθανασίου) , ότι το παραδικαστικό κύκλωμα που έχει στήσει, θα του παρέχει το αδέκαστο, ακόμη και μετά το πέρας της 4ετίας. 

Με αυτές τις ασύλληπτες βλακείες, τροφοδοτούσε ο ένας την ηλιθιότητα του άλλου και όλοι μαζί με μαθηματική ακρίβεια, οδηγούνται ακόμη και  από την ίδια την κοινωνία, στον Καιάδα ως κοινωνικά χωλοί  και  πνευματικά ανεπαρκείς. 


Το χειρότερο σενάριο είναι μπροστά τους, μιας και τα σκουπίδια τα πετούσαν στο κτήμα Πετούνη, όπου την καλοκαιρινή περίοδο, με κάποιο θαυματουργό τρόπο, το συγκεκριμένο κτήμα, έπιανε φωτιά.
Παρότι η Πυροσβεστική Υπηρεσία έδινε τιτάνια μάχη με τις πυρκαγιές σε όλη τη χώρα, κάποιοι απασχολούσαν το Σώμα με εμπρησμούς στο κτήμα, ώστε να κρύβουν τα σκουπίδια που πετούσαν. 

Τώρα αποδεικνύετε ποιος έβαζε φωτιές και για ποιο λόγο.

Το επίσημο δημαρχιακό  παραμύθι με του Γύφτους και το χαλκό που ήθελαν να αποκομίσουν από τις πυρκαγιές στο κτήμα, πάει περίπατο.

Όπως βέβαια αποδεικνύεται και ποιος έβαλε φωτιά στον ΧΥΤΑ Μεσολογγίου.

Πιστεύουμε και ευχόμαστε, οι εργαζόμενοι που συνόδευαν την αντιδημαρχίνα, στην παράνομη άσκησης των καθηκόντων της, να είναι αποτέλεσμα επιβολής και όχι φιλικής εξυπηρέτησης, γιατί έχουν λάβει κάποιο αντίδωρο από την ίδια ή τον δήμαρχο.

Όσο για το δικαστήριο που θα ακολουθήσει, θα είναι μια δύσκολη απόφαση για τους δικαστές, διότι σε ανάλογες περιπτώσεις, η έδρα έκλεινε το μάτι στους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης. 

Καρμανιόλα λοιπόν η υπόθεση, για όλους τους εμπλεκόμενους.
Έτσι όμως που τα φτιάξατε, μάλλον σας αξίζει.

Υ.Γ 

Κύριε Χαλβά Κραβαρίτικε, ενημέρωσες το κύκλωμα ότι τον Γενάρη έχεις τη δίκη για πλαστογραφία, μαζί με τον έτερο κομπιναδόρο Παπουτσάκη ; 

Όχι τίποτε άλλο, αλλά να μην προσδοκούν και πολλά από σένα.

Είστε Παρελθόν. 

ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ.

Ο ΔΡΑΚΟΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: