Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022

Κατερρευσε ο Πούτιν με την αποκάλυψη του Νίκου Ευαγγελάτου για τον αγωγό





Την ώρα που οι μυστικές υπηρεσίες της γηραιάς Ηπείρου ψάχνουν να βρουν την αιτία καταστροφής του Nord Stream καθως η Ευρώπη βρίσκεται σε κόκκινο συναγερμό έπειτα από τα τρομακτικά γεγονότα στον ρωσικό αγωγό φυσικού αερίου Nord Stream, βγαίνει μπροστά ο Νίκος Ευαγγελατος και αποκαλύπτει την αλήθεια που μας κρυβουν.

...

Τα πάντα ξεκίνησαν χθες, πρωινές ώρες όπως σας μεταδώσαμε, με την αιφνίδια πτώση της πίεσης στον αγωγό.

Σήμερα, η συντονισμένες προσπάθειες των ενόπλων δυνάμεων της Δανίας και της Νορβηγίας, αποκάλυψαν ότι ο αγωγός έχει υποστεί ρωγμές σε τουλάχιστον πέντε σημεία, ενώ τα πάντα δείχνουν σαμποτάζ. Το γεγονός ότι η διάτρηση έχει γίνει πλησίον των χωρικών υδάτων της Δανίας, αλλά σε διεθνή ύδατα, καθώς και οι πρώτες αντιδράσεις του Βερολίνου που κάνουν λόγο για σαμποτάζ στρατιωτικού τύπου, έχουν προκαλέσει σάλο.

Οι αρχές τον σκανδιναβικών χωρών κάνουν λόγο για τεράστιο κίνδυνο και έχουν επιβάλει ναυτικό και αεροπορικό αποκλεισμό, καθώς η εικόνα στο σημείο διαρροής είναι εξαιρετικά ανησυχητική και μπορεί να προκαλέσει τρομερές συνέπειες σε ολόκληρη την περιοχή.

Όμως, το πρόβλημα το οποίο υφίσταται αυτή τη στιγμή είναι η ενεργειακή ασφάλεια της Ευρώπης η οποία τίθεται σε τεράστιο κίνδυνο. Η Ευρώπη αυτή τη στιγμή, για πρώτη φορά στην πρόσφατη ιστορία της, έχει σταματήσει να προμηθεύεται φυσικό αέριο από την Ρωσία λόγω ακριβώς αυτής της βλάβης.

Ενώ λοιπόν όλοι ψάχνουν να βρουν την αιτία του ενδεχόμενου σαμποτάζ, ο μεγάλος έλληνας δημοσιογράφος, βραβευμένος με το βραβείο Μπότση, Νίκος Ευαγγελάτος, έκανε την παγκόσμια αποκάλυψη: Οι Ρώσοι τρύπησαν τον δικό τους αγωγό!

Μιλάμε για μία επική δημοσιογραφική επιτυχία που έκανε τους επιτελείς της CIA, των μυστικών υπηρεσιών της Γερμανίας, της Νορβηγίας, της Δανίας, της μεγάλης Βρετανίας, των Εμιράτων, της Μπουρκίνα Φάσο και της Τασμανίας να σκίσουν τα πτυχία τους.

Την ίδια στιγμή, στο Κρεμλίνο επικρατεί πανικός, με τον Πούτιν να απειλεί θεούς και δαίμονες και τις φήμες να θέλουν τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιόνγκ Ουν να έχει διατάξει τον αποκεφαλισμό 50 κορυφαίων αξιωματικών.


https://www.olympia.gr/1509997/media/katerreyse-o-poytin-me-tin-apokalypsi-toy-nikoy-eyaggelatoy-gia-ton-agogo/

Δεν υπάρχουν σχόλια: