Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022

Στη κορύφωση θα πέσουν τα Δίκτυα, οι servers, οι εταιρίες, o on line κόσμος σου. Και στο τέλος θα επιβιώσουν μόνο οι Νομάδες και τα κοπάδια τους…






ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΤΗ ΓΗ. ΑΕΝΑΩΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗ.

Έτσι είναι, οι καλοί καιροί δημιουργούν μαλθακούς ανθρώπους, οι κακοί καιροί δημιουργούν δυνατούς ανθρώπους

Kαι στη κορύφωση του Τρόμου μαζί με το ρεύμα θα κοπούν τα δίκτυα, θα πέσουν οι servers, θα πέσουν οι τράπεζες, θα πέσουν οι on line πράξεις, τα πλήθη θα μπουκάρουν στα super market, απέλπιδα πράξη ληστείας για την επιβίωση.

...

Κι εάν ακόμη υπάρχουν ενημερωτικές σελίδες on air είναι γιατί έχουν τον ρόλο των Επικαίρων στην 7ετία.

Την στιγμή της κορύφωσης δεν θ υπάρχει τίποτε. Μόνο πανικός και τρόμος. Ο τρόμος είναι εργαλείο διακυβέρνησης του κόσμου.

Έτσι είναι, οι καλοί καιροί δημιουργούν μαλθακούς ανθρώπους, οι κακοί καιροί δημιουργούν δυνατούς ανθρώπους. Αυτή είναι η ιστορία του ανθρώπου στη γη. Αενάως επαναλαμβανόμενη.

Ποιοι θα επιβιώσουν; Εκείνοι που δεν εξαρτώνται από κανενός είδους Τεχνολογία και πολιτισμό. Οι Νομάδες και τα κοπάδια τους. Και μάλιστα οι πλέον πονηροί από δαύτους.

Εκείνοι που δεν θέλουν να πολεμήσουν είτε από ραθυμία, είτε γιατί ο φόβος τους παραλύει τα γόνατα είθισται να προσδίδουν στον αντίπαλο σατανικές και μυστικιστικές δυνάμεις. Κάποιοι άλλοι ποντάρουν ότι θα γλιτώσουν επειδή οι διπλανοί θα πολεμήσουν και το δικό τους αγώνα.

Το άλλοθι του δειλού λίγο πριν το τέλος του.

Στο μεταξύ πάνω από 100.000 άνθρωποι διαδήλωσαν το Σάββατο στην Πράγα κατά της κυβέρνησης της Τσεχίας, καλώντας τον κυβερνητικό συνασπισμό να κάνει περισσότερα για να ελέγξει τις αυξανόμενες τιμές της ενέργειας, ενώ εξέφρασαν την αντίθεσή τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στο ΝΑΤΟ.

Οι διοργανωτές της διαδήλωσης, που ήταν ακροδεξιές και άλλες ακραίες πολιτικές ομάδες, καθώς και το Κομμουνιστικό Κόμμα, δήλωσαν ότι η κεντροευρωπαϊκή χώρα θα πρέπει να είναι ουδέτερη στρατιωτικά και να εξασφαλίσει απευθείας συμβόλαια με τους προμηθευτές φυσικού αερίου, συμπεριλαμβανομένης της Ρωσίας.

Βασίλης Μπόνιος

Εικόνες από μια βόλτα στα ορεινά χωριά της Ηπείρου>

 

https://kourdistoportocali.com/news-desk/sti-koryfosi-tha-pesoyn-ta-diktya-oi-servers-oi-etairies-o-on-line-kosmos-soy-kai-sto-telos-tha-epiviosoyn-mono-oi-nomades-kai-ta-kopadia-toys/

Δεν υπάρχουν σχόλια: