Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023

Ο δήμαρχος Βόνιτσας Αποστολάκης , αποκάλεσε με το όνομά του το δήμαρχο Λύρο και έγινε πρώτο θέμα σε όλη την Ελλάδα.





Ένα ανεπανάληπτο περιστατικό μεταξύ των δυο δημάρχων, έμελε να γίνει το κεντρικό θέμα εφημερίδων και δελτίων ειδήσεων, διότι ο ένας από αυτούς έμεινε κάγκελο από την ανικανότητα και την ψυχασθένεια του δεύτερου.

Μιλάμε βέβαια για την κόντρα που ξέσπασε μεταξύ του δημάρχου Βόνιτσας Αποστολάκη και του δημάρχου του ιερού Ραδιομεγάρου Λύρου.

Επίκεντρο της διαμάχης, ο ΧΥΤΑ Μεσολογγίου, ο οποίος μετά από τόσα δεινά που πέρασε από τις αρπαχτές του Καραπάνου ή Κλασομπανιέρα και την ανικανότητα Λύρου και παρατρεχάμενων, έπαψε να λειτουργεί οριστικά εδώ και δυο χρόνια περίπου, όπου ακόμη  και σήμερα, δεν μπόρεσε να αποκατασταθεί η λειτουργία του.

Ο ίδιος ο Αποστολάκης χαρακτήρισε ανίκανο, κατώτερο των περιστάσεων και … εμμονικό το Λύρο, μιας και δεν ακολούθησε το μοναδικό δρόμο που του προτάθηκε ώστε να αποφύγει καθυστερήσεις και αγκυλώσεις του δημόσιου τομέα.

...

Ο ίδιος ο Λύρος προτίμησε να ακολουθήσει το δρόμο της εμμονής του, με όπλο την ανικανότητα που τον χαρακτηρίζει σε όλους τους τομείς του δήμου … με απώτερο σκοπό να εξυπηρετήσει τα προσωπικά του συμφέροντα, ώστε η αγία οικογένεια που τον χρηματοδοτεί, να του δώσει ακόμη μια φορά ψήφο εμπιστοσύνης ή (εμείς θα λέγαμε)  παράταση στον προσωπικό του όλεθρο, ώστε να γλυτώσει μια και καλή, από δαύτον.

Από το σόου δεν θα μπορούσε να λείπει ο νομικός του σύμβουλος και ψωμοφάγος της αγίας οικογένειας … Αθανασίου, γνωστός και ως ευρύπορδος ή χαλβάς Κραβαρίτικος.

Αυτή η νομική διάνοια, πρότεινε στο Λύρο να πάει στο αυτόφωρο τον δήμαρχο Αποστολάκη, γιατί δεν δέχονταν άλλα σκουπίδια στον ΧΥΤΑ Παλαίρου .

Ο Αποστολάκης στην αρχή πίστευε ότι κάποιος του κάνει πλάκα, αλλά έμελε και αυτός να περάσει από τις συμπληγάδες της ηλιθιότητας Λύρου και συνεργατών.

Ο θυμός του ήταν τόσο μεγάλος, όπου όταν βρέθηκαν μπροστά στον εισαγγελέα με τον ευρύπορδο να απαγγέλει  τις γνωστές μπούρδες του, ο Αποστολάκης μη μπορώντας ακόμη να πιστέψει αν ζει αυτές τις καταστάσεις… και παρόλο το φλεγματικό του χαρακτήρα, προκάλεσε τον Χαλβά - Αθανασίου, να πάνε έξω από το γραφείο του εισαγγελέα  και να  αναμετρηθούν σαν άντρες.

Κίτρινο χαλβά, έχετε φάει ; Πιθανότατα όχι.

Κάπως έτσι ήταν και ευρύπορδος απέναντι στον Αποστολάκη, προφανώς γιατί κάποιος του θύμισε ότι του έχουν πάρει την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και το μόνο που μένει είναι η επιβεβαίωση και από τον  Άρειο Πάγο, όπου προσέφυγε μαζί με άλλους δυο δικηγόρους.

Σε τηλεδιάσκεψη που ακολούθησε, μεταξύ όλων των ιθυνόντων, έλαβε μέρος και ο Λύρος.

Χωρίς να προλάβει να πει κουβέντα και μόνο με την παρουσία του, ο Αποστολάκης σηκώθηκε όρθιος και απαίτησε να βγάλουν από το πάνελ τον μαλάκα (δεν είναι δικά μας τα λόγια) ειδάλλως  θα αποχωρούσε ο ίδιος.

Εμείς καταγγέλλουμε τον Αποστολάκη , διότι από θέση ισχύος μας έκλεψε τους  χαρακτηρισμούς  και τις διαπιστώσεις για το πρόσωπο του χαζοΛύρου, χωρίς να αναφερθεί στο όνομά μας.

Προχώρησε μάλιστα,  σε μέγιστο ατόπημα λέγοντας ότι απορεί για το πώς είναι δυνατόν οι δημότες του δήμου μας να έχουν ψηφίσει έναν τόσο ηλίθιο άνθρωπο.

Του απαντάμε ευθαρσώς, δεν φταίει ο δημότης, κ. Αποστολάκη, φταίνε τα ψευδοδιλλήματα που εσείς οι πολιτικάντηδες εφευρίσκετε  σε όλες τις εκλογές.

Είχαμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε έναν δηλωμένο απατεώνα και ένα ηλίθιο, επιλέξαμε το λιγότερο κακό και τον περισσότερο διασκεδαστικό και αυτό γιατί ως περιοχή έχουμε χιούμορ και ζούμε με αγάπη και αρμονία, παρόλη τη φτώχια μας.

Υπενθυμίζουμε επίσης στον κ. Αποστολάκη ότι ο πρώην δήμαρχος Καραπάνος ή Κλασομπανιέρας είχε για γενικό του γραμματέα τον ξηρομερίτη  και πρώην δήμαρχο Βόνιτσας κ. Σολδάτο,  ο οποίος εξασφάλιζε στον Καραπάνο, τον τρόπο της κλοπής και υπεξαίρεσης χρημάτων από το δημοτικό ταμείο.

Απολαύστε το βίντεο με τον Αποστολάκη να στολίζει τον χαζοΛύρο σε ραδιοφωνική εκπομπή και … ευθυμείτε … είναι μεταδοτικό   



Ο ΚΟΥΜΠΑΝΟΣ 




Δεν υπάρχουν σχόλια: