Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Αφήστε όλα τα "λουλούδια" να ανθίσουν... στο Μεσολόγγι!


Θυμάστε την περιβόητη "κλοπή" δεξαμενών από τη Νομαρχία (κτεο), όπου πρωτοστάτησαν τα 3 μέλη του συμβουλίου του ΝΟΜ. Αν δεν κάνουμε λάθος η υπόθεση για τον κ. Κανή πήγε σε τακτική δικάσιμο αφού είχε περάσει η διαδικασία του αυτοφορου. Τότε βέβαια είχε αναμιχθεί και ο κ. Κατσούλης στην κλοπή αφού φέρεται να έδωσε προφορική "άδεια" να μπουν οι συγκεκριμένοι "κύριοι" να απαλλοτριώσουν τις δεξαμενές των σκαφών (απ' ότι είπαν οι ίδιοι πάντα), άλλο αν μετά εποίησε την νήσσαν ως ορiginal κωλοτούμπας πάντα. Μάλλον με το τσιμπούσι του Σαββάτου προσπαθεί ο κ. Κανής να τον ευχαριστήσει για να πέσει στα...μαλακά αφενός και αφετέρου μήπως τσιμπήσει κανένα ψιλό (μόνο που δεν λογαριάζει καλά στην απίστευτη βουλιμία του κ. Κατσούλη και θα την πατήσει αφού σε λίγο θα τον αδειάσει και αυτόν)!!! Φανταστείτε ότι ο κ. Κανής δικαιολόγησε ακόμα και την καραμπινάτη παρανομία Κοταντάκη με τα πετρέλαια λέγοντας ότι καλά έκανε γιατί αν ήταν παράνομο δεν θα το έκανε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κολώνες του Μεσολογγίου
Δηλ Αγαπητέ κ. Κατσούλη εκεί ήσουν απλός αντινομάρχης (και σε άσχετο πόστο) και έκανες αυτά, εδώ που ηγείσαι του Δήμου θεωρητικά θα πρέπει ο κάθε κ. Κανής κατόπιν ενεργειών σου πάντα να ξαφρίσει ότι έχει ο φουκαράς δήμος Μεσολογγίου. Μερικές ιδέες είναι ότι, μπορείς να ξεκινήσεις με τους πίνακες από την πινακοθήκη, μετά με τα μηχανήματα των αλυκών (ειδκά τώρα που πάνε για κλείσιμο), μετά να επεκταθείς στο πολεμικό μουσείο του φίλου σου Μπαρμπαγιώργου όπου εκείνο πουλιέται καλύτερα για παλιοσίδερα (100 ευρώ ο τόνος). Α μην ξεχάσουμε μπορείς με ιδέες του ΓΑΠ και παπακωνστνίνου να πουλήσεις κανένα νησάκι στη λιμνοθάλασσα, θα βρεις εσύ τον τρόπο και αν δεν ξέρεις ρώτα τον πετρελαιά δίπλα σου....
Οι Εξαπατημένοι Δημότες...

ΥΓ: Έχουμε μιά απορία. Οι 2-3 τοκογλύφοι (οι Σάιλοκ του Μεσολογγίου) που σε ακολουθούν και μάχονται μαζί σου θα έχουν οικονομικές δοσοληψίες με το δήμο ή όχι ;;( τους 2 τους πέρασες και σε απόφαση τον τρίτο γιατί αργείς δεν καταλαβαίνω). Αλήθεια πόσο σε χρηματοδότησαν για τις εκλογές και με τί συμφωνία;.

http://antidimos.blogspot.com/2011/02/blog-post_4429.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: