Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Αθώοι οι κατηγορούμενοι !!!!

Αθώους κήρυξε το δικαστήριο της Πάτρας τους δοσίλογους, πρώην δήμαρχο και αντιδήμαρχο, οι οποίοι κατηγορούνταν για παράνομες προσλήψεις.
Η ουσία της κατηγορίας ήταν ότι αυτοί οι κύριοι παρέκαμψαν τον ΑΣΕΠ και διόρισαν χωρίς τις προβλεπόμενες διαδικασίες, εργαζόμενους στο Δήμο Αιτωλικού.
Το δικαστήριο δεν συζήτησε καν την ουσία του θέματος και όποιος από τους μάρτυρες άρχιζε να βγάζει χαρτιά που καίγανε ή στοιχεία που τεκμηρίωναν κακουργηματικές πράξεις, δέχτηκαν την επίθεση του εισαγγελέα, ο οποίος τους κατακεραύνωνε με το επιχείρημα, γιατί τα λέτε αυτά τώρα και δεν τα είπατε στο πρώτο δικαστήριο!

Δεν είμαστε εμείς που θα κρίνουμε το δικαστήριο, αφήνουμε στη κρίση των δημοτών και των πολιτών αυτής της χώρας να κρίνουν και να επιβραβεύσουν αναλόγως τους θεσμούς.

Το έχουμε δηλώσει κατ’ επανάληψη, ότι όσων αφορά εμάς, δεν αναγνωρίζουμε τους κατασταλτικούς μηχανισμούς ενός κράτους,το οποίο βρίσκετε κάτω από την φασίζουσα και εγκάθετη κυβέρνηση ξένων παγκόσμιων δυνάμεων.
Σε αντίθετη περίπτωση θα είχαμε στείλει εμείς οι ίδιοι φάκελο στο εισαγγελέα με ντοκουμέντα και έγγραφα για τα κατορθώματα, των δύο δοσίλογων πρώην δημαρχίσκων του Αιτωλικού.
Πιστεύουμε στη λαϊκή ετυμηγορία, η οποία ανάγκασε αυτούς τους ποταπούς, να φύγουν τρέχοντας από το τόπο μας και να κάνουν αόρατη την παρουσία τους στο Αιτωλικό.

Μάλλον θα πρέπει να πούμε και ένα μεγάλο ευχαριστώ, στους δικαστές οι οποίοι απέδειξαν ακόμη και στους πιο δύσπιστους ότι ο νόμος είναι σαν τον ιστό της αράχνης, ο οποίος πιάνει τα μικρά έντομα και αφήνει τα μεγάλα.
Όσο για όλους αυτούς που πιστεύουν ακόμη στο πασοκ και το ψήφισαν στις εκλογές, ίσως γιατί τους υποσχέθηκαν διορισμό των παιδιών τους ή των ίδιων, τους αφιερώνουμε το αποτέλεσμα του δικαστηρίου. Μην πιστεύετε πλέον ότι δεν μπορούν να σας διορίσουν γιατί υπάρχει ΑΣΕΠ, αυτό έχει καταργηθεί στη πράξη και είναι απλά όπλο υπεκφυγής από τις ψευδείς υποσχέσεις τους.
Ο ΑΣΕΠ είναι ακόμη μια υπηρεσία τους η οποία παίρνει εντολές για το ποιόν θα απορρίψει ή ποιόν θα προωθήσει και μην μου πείτε ότι υπάρχου κριτήρια για αυτό! Ας μας εξηγήσει κάποιος τον διορισμό του καραδήμα στην Ιόνια οδό, αποτυχόντα ως επαγγελματία και ανύπαρκτος ως δημοτικός σύμβουλος κατάφερε να παίρνει χρήματα από το δήμο ως αντιδήμαρχος ή ως πρόεδρος επιτροπών και όλα αυτά όπως λέει ο ίδιος, με την βούλα του ΑΣΕΠ. Πόσα δεν ακούστηκαν για το διορισμό ειδικών συμβούλων από τον νέο δήμαρχο! Ίδρωσε κανενός το αυτί; Όχι βέβαια, ο ίδιος ο νέος δήμαρχος απαξίωσε την επιτροπή διαφάνειας στη Πάτρα και ούτε καν παρουσιάστηκε δίνοντας το μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση.

Κάντε ότι θέλετε ο νόμος υπηρετεί εμάς και όχι εμείς το νόμο.

Από Δευτέρα μην ξεχάσετε, αν περάσετε τα διόδια χωρίς να πληρώσετε για το δρόμο που θα σας φτιάξουν οι ημέτερες εταιρείες του πασοκ ή χρωστάτε έστω και ένα ευρώ στην εφορία του μνημονίου και των παγκόσμιων τραπεζών θα βρεθείτε στη φυλακή.

Μπορείτε να καταστρέψετε μια πόλη; Θα είστε αθώοι. Μπορείτε να πάρετε μίζες εκατομμυρίων; Θα ονομαστείτε σπόνσορες. Μπορείτε να ξεπουλήσετε ένα κράτος ολόκληρο; Θα σας ονομάσουν εθνοσωτήρες και εθνικούς ευεργέτες.

Αν θέλετε να δείτε τους πραγματικά υπεύθυνους για την κατρακύλα της Ελλάδας δείτε το δελτίο των 8μμ, όλο και κάποιος υπάλληλος θα έχει κάνει υπεξαίρεση, όλο και κάποιος επαγγελματίας δεν θα έχει πληρώσει το ΦΠΑ, όλο και κάποιος υπονομευτής της έννομης τάξης θα διαμαρτύρεται. Αφήστε να μην πούμε καλύτερα για τα γερόντια των ΚΑΠΗ που πηγαίνουν εκδρομές στο εξωτερικό και τους συνταξιούχους που δεν δηλώνουν το πραγματικό τους εισόδημα!
Στη κρεμάλα τους κλέφτες συνταξιούχους, τους εργαζόμενους που δεν μπορούν να δικαιολογήσουν το ότι ζουν ακόμη, με τα 500 ευρώ που παίρνουν. Στην πυρά τους μαθητές που θέλουν σχολεία στην επαρχία, εδώ το κράτος καίγεται και αυτοί θέλουν και απαιτούν μάθηση;


Ουαί γραμματείς και φαρισαίοι υποκριτές.


Η ΓΛΥΝΑ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Από την πρώτη στιγμή ήμουν σίγουρος ότι θα αθωωθούν αλλά είχα μια ελπίδα στη δικαιοσύνη. Τώρα πια
έσβησε κι αυτή. Μια φάρα είναι όλοι τους. Είδατε παιδιά ότι στο τέλος θα μας λέγαν και μαλάκες;

Ανώνυμος είπε...

πολλα δικια φιλε μου...ξεφτιλισμενη δικαιοσυνη.ξεφτιλισμενο κρατος

Ανώνυμος είπε...

Τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη και τον Πλαπούτας τους δύο πρωτεργάτες της επανάστασης του 21 καταδίκασαν σε θάνατο οι δικαστές Φραγκούλης και Βούλγαρης ,δύο άθλιοι εντολοδόχοι της αντιβασιλιάς .Σήμερα κάποιοι άλλοι επίορκοι δικαστές είναι εντολοδόχοι του Κουρουμπλή και του Κοσμά .Ας όψονται .