Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Λαδώνει τα τάνκς ο ελληνικός στρατός, ετοιμαστείτε να γίνει της Τυνησίας και του Καϊρου! Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ


*έγραψε το antiitroktiko* Αμμ νομίζατε πως θα τη γλιτώνατε; Δείτε την άσκηση Καλλίμαχος και δείτε πως ετοιμάζεται ο ελληνικός στρατός για σύγκρουση με συλλαλητήρια και διαδηλωτές. Μην τολμήσει να κουνηθεί κανένας ρεμάλια! Α ρε Γιωργάκη όλοι για...
σένα δουλεύουνε!

Μας στείλανε όμως ένα video με κάποια σχόλια και δεν το πολυπιστεύαμε είναι η αλήθεια, ότι θα δούμε ότι είδαμε. Το βίντεο αυτό έρχεται από την στρατιωτική άσκηση "ΚΑΛΛΙΜΑΧΟΣ" που έγινε την προηγούμενη βδομάδα στο στρατόπεδο "Κορομηλά" στην Αργυρούπολη Κιλκίς απότην 71η Aερομεταφερόμενη Tαξιαρχία. Η άσκηση ανάμεσα στα άλλα περιελάμβανε και εξουδετέρωση βόμβας, τρομοκρατία, φυσικές κατστροφές αλλά και συμπλοκές με συλλαλητήρια και διαδηλώσεις! Δηλαδή ένα έργο καθαρά της Ελληνικής Αστυνομίας, εάν ακόμα ζούμε σε Δημοκρατία ... εστω και με την πλατυά έννοια της λέξης.

Υπάρχει περίπτωση να είναι στα πλαίσια δραστηριοτήτων του ελληνικού στρατού σε άλλες χώρες (ΝΑΤΟ); Επειδή δεν είμαστε σχετικοί και είμαστε καλοπροαίρετοι και επίσης δεν ξέρουμε λεπτομέρειες που πιθανόν να υπάρχουν και οι οποίες να εξηγούν την περίληψη αυτού του ενδεχομένου στην άσκηση, καλό θα ήταν να δωθούν κάποιες διευκρινήσεις από τους αρμοδίους.

Για να μην παρεξηγηθούμε (και όσοι μας διαβάζουνε το ξέρουνε) δεν πιστεύουμε ότι έχουμε Χούντα, όπως πολλοί συμπατριώτες μας αυτή την περίοδο. Αυτή την ανάρτηση μόνο στα πλαίσια του αστείου την αντιλαμβανόμαστε, γιατί αλλιώς ...



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ερώτηση προς τον υπουργό Εθνικής Άμυνας κατέθεσαν τρεις βουλευτές του ΚΚΕ, σχετικά με την στρατιωτική άσκηση που διεξήχθη στις 3 και 4 Φεβρουαρίου στο Κιλκίς και είχε αντικείμενο την αντιμετώπιση διαδηλωτών και την καταστολή πλήθους.

Το κομμουνιστικό κόμμα κάνει λόγο για "άκρως επικίνδυνο προσανατολισμό των ενόπλων δυνάμεων της χώρας", δεδομένου ότι παρόμοιες ασκήσεις είχαν γίνει και στο παρελθόν, το 2002, το 2006, το 2008, το 2010 και τον περασμένο Ιανουάριο.

Οι βουλευτές του ΚΚΕ ζητούν να μάθουν:

1. Τι μέτρα θα πάρει η κυβέρνηση ώστε οι ειδικές δυνάμεις να μην αξιοποιούνται ως "απεργοσπαστικός μηχανισμός".
2. Αν η κυβέρνηση εξετάζει τη διακοπή παρόμοιων ασκήσεων.
3. Πως συγκεκριμένα μπορεί να διαβεβαιώσει ότι αυτές οι ασκήσεις "δεν στοχεύουν τον 'εσωτερικό εχθρό', το λαϊκό κίνημα".

Την ερώτηση υπογράφουν οι Άγγελος Τζέκης, Γιάννης Ζιώγας, Σοφία Καλαντίδου.

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΒΟΛΤΕΣ ΣΕ ΜΥΚΟΝΟ ΚΑΙ ΤΖΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΝΙΞΟΥΝ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.