Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Ανικανότητα ή....κάτι άλλο;



Τι να πρωτοπεί κανείς για τη νέα δημοτική αρχή στο δήμο Μεσολογγίου. Χρυσάφι πιάνουν και γίνεται σκατά γίνεται!
Είναι πάγια αρχή όταν κάτι δουλεύει καλά τότε δεν το πειράζεις πάς παρακάτω να φτιάξεις κάτι που δεν δουλεύει. Δεν μπορούμε να εξηγήσουμε πώς οι νέες τεχνολογίες πάνε κατά διαόλου ή κρύβεται κάποια σκοπιμότητα!
Δεν φτάνει που πήραν μία ιστοσελίδα αισθητικά σωστή (κατα γεννική ομολογία) είπαν να τη...διαλύσουν κιόλας για να φτιάξουν καινούρια λέει.
Αυτό όμως που δεν κατάλαβαίνουμε είναι για ποιο λόγο τοποθετήθηκαν λέξεις κλειδιά στις μετα-πληροφορίες της ιστοσελίδας που μόνο θυμηδία προκαλούν.
Δείτε την εικόνα.
Ο λόγος για τα keywords που είναι οι λέξεις κλειδιά για με τις διάφορες μηχανές αναζήτησης (google, yahoo κλπ)
Αδυνατούμε να καταλάβουμε τι δουλειά έχουν οι βουλευτές του νομού η ΤΕΡΝΑ και η ΓΕΦΥΡΑ και όπως πάντα η ΑΙΧΜΗ και διάφοροι άλλοι μαϊντανοί όπως βλέπετε παραπάνω. Τελευταίος και καταϊδρωμένος βέβαια έρχεται ο Ψαράκης!!! Τλι έγινε κ. Πικατσου όλοι αυτοί μήπως σε αβαντάρανε για να πάρεις το δήμο μήπως; μήπως σε χρηματοδοτήσανε;... 'ολα μας περνάνε από το μυαλό. Και για να μην συνεχίζεις να εξαπατάς τον κόσμο του δήμου Μεσολογγίου, και πες την αλλήθεια μήπως και γλυτώσεις το κραξιμο....

ΥΓ: Και επειδή μόλις δείτε την ανάρτηση στο δήμο θα τρέξουν να αντικαταστήσουν ή θα κατεβάσουν τη σελίδα (http://www.messolonghi.gr/) γιαυτό για να προλάβετε ανοίξτε το Internet explorer πηγαίνετε στο μενού προβολή και μετά πατήσετε προέλευση. και θα δείτε τα μεγαλεία τους! Ευτυχός που ο δήμαρχος είναι και της πληροφορικής!!!

Ο τεχνολόγος Δημότης!


http://antidimos.blogspot.com/2011/02/blog-post_9416.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: