Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2009

δήμαρχος ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΤΥΧΕΙ 1.

Αγαπητοί φίλοι του etolikomep, ντρρρρρρρρρρρν (τύμπανο εντυπωσιασμού) το blog μας έχει την χαρά και την τιμή να παρουσιάσει την διεθνούς φήμης σχολιάστρια – παραθυρατζού, αντίστοιχων blogs με το δικό μας, ΚΑΡΑΚΑΞΑ. Η νέα μας συντάκτης θα εγκαινιάσει μία καινούργια στήλη με τίτλο δήμαρχος ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΤΥΧΕΙ όπου με πολύ ευγενικό τρόπο, θα καταθέτει το γενικό σχολιασμό της σε κάποιο από τα άρθρα (και όχι μόνο) που θα έχουμε δημοσιεύσει κάθε εβδομάδα.
Κάθε Σάββατο προς Κυριακή (εκτός αργιών & Σαββατοκύριακου) κοντά σας.
Αρχίζει λοιπόν με το πρώτο της σχόλιο στο άρθρο Ε! ΔΕΝ ΥΠΟΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΛΛΟ.
Πως ονομάζεται ένας (ας τον πούμε) δήμαρχος που κουνάει το δάχτυλό θυμωμένος, μπροστά στο πρόσωπο μιας ηλικιωμένης γυναίκας, λες και είναι μαθητούδι 8 χρονών, γιατί δεν του έδωσε το μικρόφωνο να μιλήσει σε μια εκδήλωση που ήταν ένας απλός προσκεκλημένος και που κανείς όπως φάνηκε, δεν νοιαζότανε αν είναι ή δεν είναι εκεί. (και κακώς που ήταν κατά τη γνώμη μου).
Η Καρακάξα

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητή ΚΑΡΑΚΑΞΑ, η απάντηση είναι: δημαρχάκος ή δημαρχούλης ή δημαρχουλάκης.

Ανώνυμος είπε...

Καλέ μου φίλε ανώνυμε. Έφτασες πολύ κοντά στην σωστή απάντηση αλλά όχι, δεν κερδίζεις τα δυο εισητήρια για Σαντορίνη, με την ή τον σύντροφό σου σε ξενοδοχείο υπερλούξ για δύ βραδιές χωρίς πρωινό (πρωινό υποχρεωτικό 300 ευρώ το άτομο το καθένα) γιατί η σωστή απάντηση είναι: είσαι ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ για αν είσαι δήμαρχος
ΚΑΡΑΚΑΞΑ

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητή ΚΑΡΑΚΑΞΑ το δάκτυλο μπορεί να το κουνάει ελεύθερα σε όλους ο Πάπας που έχει το αλάθητο. Επειδή όμως Πάπα έχουμε ο δικός μας ονομάζεται απλά "Παπάς"

Ανώνυμος είπε...

ή παπατζής, εδώ είν΄ τα λεφτά εκεί είν' τα λεφτά, που είν' τα λεφτά;