Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2009

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Τόσα χρόνια έχουμε γίνει μάρτυρες σε καταστάσεις που μας προκαλούν
καλοπροαίρετα ερωτήματα για το τι γίνεται με το μαγαζί που λέγετε Δημαρχείο. Γιατί τόσος θόρυβος; Γιατί τόσοι τσακωμοί; Γιατί τόσος φανατισμός για την κατάκτηση θέσης στην ιεραρχία;. Θεωρήσαμε σωστό να ψάξουμε το γιατί. Το ευκολότερο θα ήταν να δείξουμε και να γελοιοποιήσουμε μια κατάσταση η οποία συζητιέται σε όλα τα καφενεία, ότι δηλαδή ο Βασιλιάς είναι γυμνός. Με αυτό τον τρόπο όμως, όλοι μας θα γελούσαμε για το φιστίκι του Βασιλέως και θα χάναμε το στόχο, στο κατά πόσο είμαστε και εμείς υπεύθυνοι για τις επιλογές μας.
Θα θέλαμε να προσκαλέσουμε λοιπόν, τους αναγνώστες μας να μας στείλουν e-mail στο etolikomep@gmail.com
με όποια πληροφορία ή είδηση νομίζουν ότι θα βοηθούσε στην προσπάθεια ξεσκεπάσματος, για το τι πραγματικά τρέχει στο μικρομάγαζο. Ο στόχος μας ακουμπά όλους τους συμμετέχοντες στα Δημοτικά πράγματα και γι’ αυτό τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα, θα βγάζουμε ή να το πούμε κάπως διαφορετικά θα καταγγέλλουμε τον πραγματικό σκοπό για τον οποίο κάποιοι συμπολίτες μας πήραν μέρος στις δημοτικές εκλογές και έγιναν οι σημερινοί Δημοτικοί μας άρχοντες. Θα αναλύουμε στο κατά πόσο ο κάθε δημοτικός σύμβουλος είναι ανεξάρτητος, άρα και ικανός για να μπορεί να εκτελέσει τα καθήκοντά του. Πράγμα για το οποίο έδωσαν όρκο. Τι λέω και εγώ η κουτή ε;
Για τον φίλο μας τον Βασιλάκη (όχι τον Καΐλα, παρόλο που του φέρνει κάπως) επειδή ξέρουμε ότι, δεν θα μπορούσε να καταγγείλει κάτι για τον Δήμαρχο και την τρελοπαρέα του, τον καλούμε να μας πει την άποψή του για το πανάρχαιο επάγγελμα, (αρχαιο-εβραϊκής καταγωγής), του τοκογλύφου παραδείγματος χάριν, ή για κάτι άλλο, κάτι θα ξέρει και αυτός, δεν μπορεί! Καθώς επίσης αν μπορούσε να μας πει, σε ποιόν υπεύθυνο του ΟΤΕ θα πρέπει να απευθυνθούμε για να ελεγχθεί αν έχουν παραβιαστεί οι συνδέσεις μας.
Για τον μόνο που δεν δεχόμαστε τίποτα είναι για τον Δήμαρχο. Θα απορρίπτουμε κάθε υπόνοια και παράπονο, διότι πολύ απλά πιστεύουμε ότι είστε μικροί ακόμη για να καταλάβετε το μεγαλείο του Μεγαλειοτάτου και το έργο που έχει επιτελέσει τόσα χρόνια σε αυτό τον τόπο. Ούτε καν η αυτοθυσία του στα προσωπικά, οικονομικά του δεν σας αρκεί. Πιστεύω ότι θέλετε το κακό του, άρα και το κακό αυτού του τόπου. Άντε θα σας πω και ένα μυστικό, μέχρι και ο γνωστός φίλος του, άρχοντας της χώρας, έκανε δωρεά στο Δήμο μας. Μην ρωτάτε για το αποτέλεσμα, ακόμη το ψάχνουν κάποιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, μπας και πάρουν τα χρήματά τους πίσω, μιας και το δάνειο που έδωσαν του Δημάρχου για να βάλει στη θέση τους τη δωρεά, (οι κακές γλώσσες, όχι εμείς), λένε ότι απλά δεν μπήκε ποτέ, αντί αυτού μπήκε σε ένα μέρος ειδυλλιακό, ζεστό, ανάμεσα σε ύφασμα, τσέπη θαρρώ ότι λέγετε*. Εμείς όμως σας διαβεβαιώνουμε ότι, τα χρήματα κατέληξαν υπέρ των εργαζομένων του Δήμου για τις φουκαριάρες τις μανάδες τους, που έχουνε και ζάχαρο!

Η ΓΕΚΙΑ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ερώτημα προς τη Δημοτική αρχή.
- Έχω ένα οικόπεδο μέσα στο νησί μπορώ να το ανταλλάξω με οχτώ στρέματα έξω από το Αιτωλικό;
Πίκος Απίκος

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Πίκε Απίκε, το αίτημα σου μπορεί να γίνει δεκτό, εφόσον είσαι ο ΠΕΘΕΡΟΣ του κατάλληλου ατόμου.
Ρίκος Ριρίκος