Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2009

ΩΣΑΝΝΑ

Δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να έχω διαφορετικό τίτλο εκτός αυτού του δοξαστικού, σε αυτό το άρθρο μου। Χαλίφης-δήμαρχος, Βεζυροπούλα-πρόεδρος, Περσινά ξινά σταφύλια, Νέος αντιδήμαρχος Βεζύρης (θέλω να γίνω χαλίφης στη θέση του χαλίφη; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ σιγά να μην πάω εγώ μπροστινός, καλά είμαι στη καβάντζα μου, αφού έχουμε ποιον να κάνουμε ότι θέλουμε). Αυτόν, τον Χαλίφη εννοώ, δεν το είδα με τα ματάκια μου, τυφλός γαρ, αλλά μου τον περιγράψανε - δεν θέλετε να ξέρετε πως, πιστέψτε με- Λεωνίδας αστυφύλαξ, Βεζυροπουλογραμματέας, Δήμος ο με πούλησε αλλά με ξανααγόρασε με μια μια κονσέρβα σκυλοτροφή (φωτό από το συγκεκριμένο φαγοπότι σε άλλη δόση), -τέτοια μάζωξη από τις εκλογές είχαμε να δούμε- ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ. 'Ολοι μαζί στη γιορτή του Λυκείου για την αναπαράσταση του πανηγυριού Αγια Αγάθης. ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ.
Εσείς όμως οι παραπάνω, σταλιά τσίπα; Χαμπάρι από τίποτα; Τέτοια χοντροπετσίαση; Γιατί ξαφνικά εμφανιστήκατε όόόόόλοι μαζί। Πέρδεστε μέντες και θέλατε να θυμίσετε στους με αυτοκτονική διάθεση ΠΟΛΙΤΕΣ με ΟΡΑΜΑ, χαμογελώντας δήθεν ευχάριστα, ότι (δυστυχώς) υπάρχετε ακόμα, στη διοίκηση της πόλης; Μη νομίζεται σας θυμούνται κοιτάζοντας γύρω γύρω, τον τόπο, και έχουν πάντα να πουν ένα καλό λόγο για την αφεντιά σας। Η βεζυροπούλα στο Αιτωλικό και μάλιστα με ταγέρ, χωρίς την παραδοσιακή φορεσιά της ΩΣΑΝΝΑ। Πρώτη φορά। Για πείτε μας λοιπόν κυρία Βάσω μας πως ήταν η εμπειρία απο την συναναστροφή με τα λαικά στρώματα, αξίζουν τίποτα αυτά "βλαχάχια" (όπως αρέσκεσαι φαντάζομαι χαιδευτικά να μας αποκαλείς) μιας και πρώτη φορά έρχεστε στην πόλη μας; (αν εξαιρέσουμε Εθνικές εορτές και αργίες) Και καλοδεχούμενη πως είστε, δεν θα το λέγαμε। Το καλοδεχούμενοι, ισχύει για όλους τους παραπάνω μαζί με τη φιλική και καλοπροαίρετη συμβουλή μου। Λίγη ντροπή ρε!!
Υ।Γ।1। Ο Γιάννης γιατί δεν ήρθε; Να έχουμε απολύσεις αύριο, πρωί, πρωί, έτσι για να μάθει να μην έρχεται, όταν του κάνουμε μπου, που που που που। (πείτε το μόνοι σας και θα καταλάβετε τι εννοώ। Αααα! γειά σου, αυτό εννοούσα)
Υ।Γ. 2 Αν είδα καλά, έλειπε και ο Μήτσος। Να ειδοποιηθεί πάραυτα η γυναίκα του να μην πάει αύριο για δουλειά। Όχι λυπήσου με έλεος, με έπιασε τσιρλιό γι αυτό δεν ήρθα, τη άλλη φορά θα πάρω χάπι να μου κοπεί με το μαχαίρι, το υπόσχομαι και φιλάω σταυρό Μμμμμμμμα!
Υ.Γ.३ Ο κυρ' Γιώργος που ήτανε; Να ειδοποιηθεί αρμοδίως ότι του ανακαλούμε την άδεια λειτουργίας και να την φέρει να την καταθέσει στο γραφείο του γραμματέα, μέχρι να μας ξαναμιλήσει।
Τειρεσίας
(φωτογραφίες πλην του κακού Βεζύρη isnogood δεν σας βάζω τώρα, αλλά θα επανέλθω για τον φωτογραφικό εμπλουτισμό του άρθρου)

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτό κι αν είναι απ'τάγραφα. Να μολύνεις επίσημα την θάλασσα και αντί να ανοίξεις μια τρύπα μέσα στα χημικά σου να κρυφτείς, παρουσιάζεσαι μες την καλή χαρά σε εκδηλώσεις του τόπου που μολύνεις!!! κα Πρόεδρε λίγη τσίπα!!!

Ανώνυμος είπε...

Τσίπα τέλος, απο κατσίκα καλά κρατάει το θέμα, ακόμη περδεύεται το κατοικίδιο του Δια και η μπόχα δεν λέει να φύγει , αλλά ξέχασα στο Αγρίνιο δεν φτάνει η μπόχα, μεσολαβεί η κλεισούρα και φραγκουλεϊκα..., και αν φοράς και το chanel το άρωμα εκεί να δεις αναισθησία. Απορία... το χαλιφάτο όταν δίψασε ήπιε ντόπιο βλαχόνερο ή προτίμησε το εμφιαλωμένο από τα Aκαρνανικά όρη (η μήπως evian)?

Ανώνυμος είπε...

EIXAME KAΠΟΙΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ... ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΑΣ ΤΟ ΨΑΞΟΥΝ...

Ανώνυμος είπε...

Δεν φταίνε αυτοί, καλοί μου φίλοι αγόρια και κορίτσια, που κυκλοφορούν χωρίς ντροπή ανάμεσά μας. Φταίτε εσείς που δεν έχετε στη τσέπη σας ΠΑΝΤΑ ΕΥΚΑΙΡΕΣ, ώριμες ντομάτες να βγάλουμε και εμείς και εμείς το μεροκάματο.
Ο Μανάβης

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Demles, ψάξαμε το θέμα της κοπής που μας γράφεις και νομίζουμε ότι σε καλύπτουμε, στο άρθρο, Ε! ΔΕΝ ΥΠΟΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΛΛΟ. Όμως αν υπάρχει και κάτι άλλο, εδώ είμαστε. Πες μας που να ψάξουμε και εμείς θα το ξετρυπώσουμε.

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΟΟΥΣΑ! Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΟΠΩΣ Η ΚΥΡΙΑ ΓΙΤΣΑ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ "ΣΤΗΝΟΥΝ" ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΒΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ!!! ΑΙΣΧΟΣ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ.