Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2009

TO PARTY

Γειά σας, γειά σας, ο παλιός, καλός, γνωστός, Τειρεσίας είναι και πάλι κοντά σας σε νέες περιπέτειες. Ξέρετε, κάτι αυτό με τις επιθέσεις που διαβάσατε (τς,τσ,τς), κάτι αυτό το ψυχοπλακωτικό με την μαύρη τρύπα, κάτι αυτό με το να ανοίξουμε διάλογο (καααλά, περιμένετε τώρα εσείς να σας ανοίξουν διάλογο, αυτοί δεν μιλάνε μεταξύ τους) αποσυντονίστηκα ο άνθρωπος σαν τον βιολογικό καθαρισμό, όταν πέφτουν μέσα τα λύματα από τα σφαγεία. Και επειδή εγώ είμαι λίγο του πιο αλέγρου ρεπερτορίου, λέω να σας πω μερικά κοσμικά να ξαλεγράρουμε παρέα.
Είχαμε ένα PARTY στην πόλη μας. Κρυφό, σε επίσης πιο κρυφή γιάφκα, διότι αν ήταν φανερή δεν θα ήταν γιάφκα, θα ήταν κοσμικό κέντρο. Μιλάω φυσικά για το PARTY που διοργάνωσε το blog μας για τα πρώτα του γενέθλια. Φυσικά δεν σας καλέσαμε γιατί είμαστε ανώνυμοι, και μπορεί να μας αναγνωρίζατε. Γι αυτό το λόγο οι καλεσμένοι ήταν λίγοι και της πολύ στενής μας παρέας, άνθρωποι που εμπιστευόμαστε, τους αγαπάμε και μας αγαπούν. Άνθρωποι που βοήθησαν πάρα πολύ στη δημιουργία αυτής της προσπάθειας και είναι αυτοί που εργάζονται καθημερινά για να προσφέρουν τα θέματα για τα οποία ενημερώνεστε. Όμως δεν μας πήγαινε η καρδιά, να σας αφήσουμε χωρίς φωτογραφικό υλικό.

Στην πρώτη μας φωτογραφία, εμφανίζονται ο δήμαρχος και η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου (λίγο πιο ντροπαλά), να φωτογραφίζονται με την τούρτα μας και να μας εύχονται τα καλύτερα.
Απολαύστε και το υπόλοιπο φωτογραφικό υλικό (paparazzi)














Δεν υπάρχουν σχόλια: