Τρίτη 19 Μαΐου 2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μετά την επιστολή που πήραμε και δημοσιεύσαμε, από τον συμπολίτη μας που διαβάσατε στην ανάρτηση ΑΠΑΝΤΗΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ, η συντακτική ομάδα του ΑΙΤΩΛΙΚΟ Μ.Ε.Π. ανακοινώνει ότι από απόψε αλλάζει ο τρόπος ανάρτησης σχολίων.
Τα σχόλια σας, πρώτα θα αποθηκεύονται, θα ελέγχονται, και εφόσον δεν είναι προσβλητικά, απειλητικά, δεν ονοματίζουν, δεν στοχοποιούν και δεν θίγουν συμπολίτες μας τότε θα αναρτώνται.
Αυτό δεν γίνεται για να ασκήσουμε λογοκρισία, γιατί εάν θέλαμε κάτι τέτοιο θα κλείναμε τελείως τη ροή σχολίων. Όμως ξέρετε πολύ καλά ότι μας ενδιαφέρει να ακούμε τη γνώμη σας.
Αυτό γίνεται διότι αντιλαμβάνεστε και εσείς μαζί με εμάς, ότι πρόκειται για ενορχηστρωμένη επίθεση εναντίον συμπολιτών μας (και υποψιαζόμαστε ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες), και για εμάς προέχει η τιμή και η υπόληψη όλων μας.
Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να θεωρηθούμε υπεύθυνοι για σπίλωση προσώπων.
Είναι λοιπόν καθαρά θέμα προστασίας.
Σημ1. Τα συγκεκριμένα σχόλια δεν τα κατεβάζουμε αφού δεν μας ζητήθηκε από τον θιγόμενο, και τα αφήνουμε σαν.... μνημόνιο ήθους και συμπεριφοράς των διοικούντων την πόλη μας.
Σημ2. Τα συγκεκριμένα σχόλια μπορεί ο οποιοσδήποτε να παρατηρήσει ότι ανέβηκαν μεταξύ 10.21 το πρωί και ολοκληρώθηκαν στις 4.40 το απόγευμα. Κάλυψαν ένα εργασιακό οχτάωρο 9-5. Άνοιξαν τον υπολογιστή τους στις 9.00 όταν πήγαν για δουλειά, πήραν την εντολή και άρχισαν να γράφουν τα σχόλια. Ολοκλήρωσαν την διατεταγμένη υπηρεσία τους λίγο πριν σχολάσουν στις 5. Ποιες, τι είδους, υπηρεσίες έχουν αυτό το ωράριο; Όχι οι ΟΤΑ.
Ας ψάξουμε όλοι μαζί, στις πέριξ του Αιτωλικού πόλεις μέχρι και το Αγρίνιο και δεν θα είναι δύσκολο να βρούμε ποιες είναι. Εκεί θα βρούμε εύκολα και ποιος ή ΠΟΙΑ εργάζεται και είναι της εμπιστοσύνης των κυρίων αυτών.
Σημ3. Ευελπιστούμε ότι δεν θα χρειαστεί να πάρουμε ίδια απόφαση και για το chat.
Συντακτική ομάδα Μ.Ε.Π.

6 σχόλια:

demles είπε...

Παίδες συνεχίστε να τα λέτε έτσι και μην αποκαλύψετε ποτέ την ταυτότητά σας! Όποτε βλέπουμε τέτοιες προσπάθειες όπως του φαντάσματος εμείς θα είμαστε εδώ για να σας υποστηρίζουμε εσάς και τον κάθε θιγόμενο συνδημότη! Και πάντα με κόσμιο τρόπο γιατί αν έχουμε κάτι που αυτοί σίγουρα δεν έχουν, είναι το επίπεδο...!

Ανώνυμος είπε...

Ο έλεγχος των σχολίων θυμίζει λίγο κυβέρνηση 7ετίας. Και αυτοί έλεγαν οτι δεν λογοκρίνουν κανέναν...
Παιδιά σοβαρευτήτε! Αφήστε τα σχόλια ελεύθερα για να μπορεί να κρίνει ο καθένας το ύφος και το ήθος αυτών που σχολιάζουν.
Ξεκινήσατε έναν πόλεμο και ο κάθε πόλεμος έχει και απώλειες. Αφήστε τα σχόλια ελεύθερα και μην χρησιμοποιείται μεθόδους χούντας.
Και πιστέψτε με ειλικρινά κι εγω μαζί σας είμαι σε αυτά που γράφετε!

''Μη ενεργοί Πολίτες'' είπε...

Φίλε aitilikiotis και εσύ φίλε που άφησες το παραπάνω σχόλιο. Καταρχήν δεν έχουμε πόλεμα με κανένα. Ζητάμε συγκεκριμένα πράγματα, ανάπτυξη, πολιτισμό, δημοκρατία, αξιοκρατία, ζητάμε να πάμε ένα βήμα πιο πέρα. Αυτά δεν είναι αιτίες πολέμου αλλά αγώνα. Αλλά και ακόμα αν είναι πολέμος όπως λέτε, ακόμα και αυτός έχει κανόνες. Όταν στην ανάγκη της άλλης πλευράς να βρει κάποιον, ένα όνομα οποιδήποτε να φορτώσει την ανικανότητά της, αδιακρίτως και χωρίς κανένα φραγμό στοχοποιεί συνδημότες μας, επειδή εμείς το προκαλέσαμε, αισθανόμαστε ότι σε εμάς πέφτει και η ευθύνη για την προστασία τους. Δεν είπαμε ότι θα λογοκρίνουμε τα σχόλια, είπαμε ότι θα διαγράφουμε απειλές, ονόματα χαρακτηρισμούς και μπινελίκια.
Δεν αρνηθήκαμε ποτέ τον διάλογο, αντιθέτως προσπαθούμε να τον προκαλέσουμε, αλλά τον διάλογο, όχι τις από εδώ και από εκεί, εξαπολυόμενες ρουκέτες, χωρίς κανένα δισταγμό. Ας ξεκινήσουν τον διάλογο, ας κάνουν τον απολογισμό της εξαετίας τους, και οι πρώτοι που θα πάρουμε θέση είμαστε εμείς.Δεσμευόμαστε γι αυτό, αλλά για διάλογο, με επιχειρήματα, όχι διάλογο σαν αυτό που βλέπεουμε να δολοφονείται μια φορά τον μήνα στο Δημοτικό συμβούλιο.
Εμείς δεχόμαστε ότι είμαστε αστείοι, ας έρθουν οι σοβαροί να αντικρούσουν τις ανησίες μας, να τους περιμένουμε;
Συντακτική ομάδα Μ.Ε.Π.

Ανώνυμος είπε...

Τα δικά σας σχόλια που είναι προσβλητικά, ονοματίζουν, στοχοποιούν και θίγουν συμπολίτες μας , γιατί τα δημοσιεύεται; Τα σχόλια των άλλων ξέρετε να λογοκρίνεται; Αιδως Αργείοι

Ανώνυμος είπε...

Γιατί αυτοί ΔΕΝ σπηλώνουν ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΟΥΝ. Μην με προκαλείς άλλο, ξενέρωτε μηχανικέ.Δεν θέλω να μείνω χωρίς δουλειά.
Η ΠΗΓΉ

Ανώνυμος είπε...

Λάθος αναγνώσατε, το τελευταίο σχόλιο στα chat από αυτούς μπήκε στις 17: 02 από κάποιον terminator όπου μάλλον λόγο έλλειψης επιχειρημάτων κάτι είπε για τη μάνα του!