Τετάρτη 20 Μαΐου 2009

«Θα σας κλέβω συνέχεια»

Η ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Ο Josko Risa κατάφερε να γίνει δήμαρχος της πόλης Prolozac στην Κροατία όντας απλά ειλικρινής. Δε χρειάστηκε να πει ψέματα στους υποψήφιους ψηφοφόρους του. Ένα ΘΑ χρειάστηκε μόνο. Θα σας...
κλέβω συνέχεια, όλα για μένα, τίποτα για σας. Αυτό τους έταξε και τα κατάφερε. Εκτίμησαν την ειλικρίνεια του. Ξέρουν ότι κατά βάθος θα κάνει τα πάντα για τον Δήμο του και όσο καλά πάει τόσο καλύτερα θα πηγαίνουν και αυτοί. Αλλά είναι ίσως η πρώτη φορά που ένας πολιτικός είναι τόσο ειλικρινής«Θα σας κλέβω συνέχεια»

Αγαπητέ Δήμαρχε της πόλης Prolozac σας συγχαίρουμε και εμείς για την ειλικρίνεια, πιστεύουμε ότι θα κάνεις το καλύτερο. Αν χρειαστείς μαθήματα για την επίτευξη του σκοπού σου, σε προσκαλούμε στην πόλη μας. Πιστεύω ότι ως Δημοτική Αρχή, έχουμε πλέον ντοκτορά στο συγκεκριμένο άθλημα. Οι δικοί μας έχουν εξειδικευτεί στην εξαφάνιση ακόμη και χρηματοκιβωτίων. Θέλουμε όμως να μεταφέρεις και εσύ την γνώση σου, διότι οι δικοί μας πρώτα μας υποσχέθηκαν ότι θα μας λυτρώσουν και μετά μας έκλεψαν. Τώρα που θα ξανακατέβουν στις δημοτικές εκλογές (όπως ονειρεύονται), μπορεί η συνταγή σου στην επιτυχία να τους φανεί χρήσιμη. Σε φιλώ σταυροκουμποτά, μια φίλη σου και οπαδός σου, από το Αιτωλικό που φοράει κολόνια.
Με αγάπη, ΓΛΥΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: