Παρασκευή 22 Μαΐου 2009

ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ και ο... Κομπάρσος

Διαβάζω (καλά σχήμα λόγου) τα μόλις αφιχθέντα "Νέα του Αιτωλικού" του μεγαλοεκδότη. Σε γενικές γραμμές, μία από τα ίδια. Μιζέρια, δυστυχία και καταστροφή. ΟΜΩΣ στη τρίτη σελίδα, βλέπω μια εξαιρετική τοποθέτηση για το θέμα της καταδίκης της δημοτικής αρχής. Είναι η θέαση του θέματος, από την πλευρά της ευθύνης των δημοτικών συμβούλων. Το άρθρο δεν επιδιώκει να "αθωώσει" το δήμαρχο, απλώς αποδίδει και το ΤΕΡΑΣΤΙΟ μερίδιο ευθυνών των δημοτικών συμβούλων. Διαβάσατε αυτά που γράψαμε για την ευδαιμονία που ένοιωσαν οι καταδικασθέντες δημοτικοί σύμβουλοι για την καταδίκη του δήμαρχου. ΑΛΛΑ και αυτοί και εμείς σταθήκαμε σε αυτό, ΔΕΝ ΑΠΕΔΩΣΕ ούτε αυτοί στους εαυτούς τους ούτε και μείς το δικό τους μερίδιο ευθύνης.
Διαβάστε λοιπόν.






Βέβαια, ξεχνάει να αναφέρει το άρθρο, ότι τιμωρήθηκαν επίσης, η κουτοπονηριά, του φραγκούλη να οδηγήσει το δικαστήριο στη "φιλική" Λευκάδα, και η απαξίωση που έδειξε ο καβαλημένος Γαλανάρτης στις κλήσεις του ΑΣΕΠ, πράγμα που τον οδήγησε και στη μεγάλη ποινή που του επιβλήθηκε.

Επιτέλους μεγαλοεκδότη, έγραψες και ένα άρθρο, που μπορεί να διαβαστεί.

Για την αντιγραφή
Ο Δημοσιογράφος

1 σχόλιο:

aitolikiotis είπε...

Μα πώς θα μπορούσε να γράψει κάτι κατά του Φραγκούλη ή κατά του Γαλάνη; Μαζί πορεύονται, αυτούς στηρίζει και αυτούς προωθεί. Αυτό είναι ο "ΣΠΥΡΟΚΟΥΤΣΑΦΤΙΣΜΟΣ". Φωνάζουμε για τα μάτια του κόσμου, αλλά την ουσία την κρύβουμε. Είδε κανείς να γράφει τίποτα για την μόλυνση της "Αμάλθειας"; Γιατί να γράψει; Αυτός παλεύει να σώσει τη λιμνοθάλασσα, χωρίς να πειράζει τους δικούς του...