Τρίτη 26 Μαΐου 2009

ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ τον ΔΙΑΛΟΓΟ

Λοιπόν φίλοι μου, φαντάζομαι ότι βλέπετε και σεις μαζί με μένα, ότι υπάρχει κάποια πλευρά που ψελλίζει διστακτικά τη λέξη διάλογος.
Επιτέλους έστω και δειλά, κάποιοι ξεστομίζουν αυτή την δύσκολη λέξη.
Εγώ, επειδή ως γνωστός είμαι ένας ιδιαιτέρως δύσπιστος πλην όμως αδημονών πολίτης, θέλοντας (μαζί με τη συντακτική ομάδα του Μ.Ε.Π.) να διευκολύνουμε την μερίδα αυτή συμπολιτών μας, και να προωθήσουμε την έναρξη του διαλόγου, παίρνουμε την πρωτοβουλία για μια ακόμα φορά, να τον ανοίξουμε εμείς.
Έτσι λοιπόν αγαπητοί φίλοι του γαλάνη, θέτουμε τα τρία πρώτα ερωτήματα που κατά τη γνώμη μας είναι τα σημαντικότερα, και περιμένουμε μαζί με τους δημότες ΣΑΣ τις απαντήσεις, από τον φίλο του γαλάνη, από το..... φάντασμά του, από το 40%, από οποιονδήποτε έχει κάτι να πει και να απαντήσει.
Υποσχόμαστε δε ότι δεν θα απαντήσουμε επικριτικά, δεν θα σχολιάσουμε τις απαντήσεις και θα αφήσουμε τους αναγνώστες να κάνουν τα δικά τους σχόλια.
Μόλις απαντηθούν αυτές οι ερωτήσεις θα προχωρήσουμε τις επόμενες και καλούμε όλους τους αναγνώστες μας να βάζουν τις δικές τους, οι οποίες δεν θα μπαίνουν στα σχόλια (γι αυτό να τις στέλνετε χωριστά από τα σχόλια) αλλά θα συγκεντρωθούν από εμάς, και θα τίθενται προς απάντηση.

ΟΡΊΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΟΜΙΛΟΥΝΤΕΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

ΤΟ Μ.Ε.Π. ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΛΟΓΟ. ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ.
ΤΟ ΒΗΜΑ ΔΙΚΟ ΣΑΣ.

ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ λοιπόν απάντηση στα εξής:
1. Ποια είναι η οικονομική κατάσταση του Δήμου μας, γιατί δεν δημοσιεύονται ισολογισμοί και προϋπολογισμοί χρήσεων.
2. Γιατί ενώ ξοδεύτηκαν τόσα εκατομμύρια, συνεχίζουμε να μην έχουμε νερό. Γιατί σταμάτησε το έργο.
3. Τι ακριβώς συμβαίνει με την λιμνοθάλασσα, και σε ποια κατάσταση βρίσκεται από πλευράς μόλυνσης.


Τειρεσίας

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποιό βήμα να τους δώσετε ρε παιδιά; αυτοί είναι η αρχή του τόπου και αυτοί έχουν όσο και όποτε θέλουν το βήμα. απλως δεν το χρειάζονται, δεν έχουν να που ΤΙΠΟΤΑ.

anokato είπε...

Καλημερα!!! καλημερα!!! Αυτη η κινηση ανοιχτου διαλογου ομολογω πως την βρισκω εξυπνη !!! θεραπευσατε την γριππη των σχολιων!!! με ενδιαφερον περιμενω τις απαντησεις!! σε μονο τρεις ερωτησεις!!! Καλη διασκεδαση!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Kαλημερα, καλημερα. Ομολογω πως βρηκα εξυπνη την κινηση του (Ελευθερου διαλογου). θεραπευσατε την "γριππη των σχολιων" . Με ενδιαφερον αναμενω τις απαντησεις σε τις πρωτες τρεις ερωτησεις!! Καλη διασκεδαση!!!!!!! anokato!!!!