Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2010

ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ - ΔΙΟΡΘΩΣΗ

Αγαπητοί φίλοι, δυστυχώς είμαστε στην ιδιαίτερα δυσάρεστη θέση να σας ζητήσουμε συγγνώμη, να ανακαλέσουμε προηγούμενη ανάρτηση μας και βεβαίως να γραφτεί ξανά σωστά. Πρόκειται για την ανάρτηση μας με τίτλο "ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ με ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ" διότι επρόκειτο για ρεπορτάζ από ΆΛΛΟΝ Δήμο της χώρας, ο οποίος όπως καταλάβατε ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ δεν έχει με τον δικό μας, αλλά κατά μιά διαβολική σύμπτωση τα Δημοτικά του Διαμερίσματα, έχουν τις ίδιες ονομασίες με τα δικά μας, πράγμα που έκανε τον συντάκτη της ανάρτησης κ. Δημοσιογράφο, να μπερδευτεί και να οδηγηθεί σε αυτό το ολέθριο λάθος, που ίσως του στοιχίσει ακόμα και την δουλειά του.
Η πραγματική ανάρτηση και οι φωτογραφίες, έχουν ως ακολούθως.
σημ: (με ΚΕΦΑΛΑΙΑ και ΕΝΤΟΝΑ γράμματα, είναι οι λέξεις που έλειπαν ή οι προτάσεις που έπρεπε να διορθωθούν, για την ορθότητα της ανάρτησης)
Με λαμπρότητα ΔΕΝ πραγματοποιήθηκαν οι φετινές εκδηλώσεις στο Δήμο μας με την ευκαιρία των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Φώτων.
Η σειρά των εκδηλώσεων που ΔΕΝ είχαν προγραμματιστεί, ΔΕΝ προέβλεπαν την αθρόα συμμετοχή των δημοτών όλων των δημοτικών διαμερισμάτων, (αφού ΔΕΝ είχε γίνει πρόβλεψη για ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ τα δημοτικά διαμερίσματα), ΑΛΛΑ και την προσέλευση επισκεπτών, με αποτέλεσμα φρέσκο χρήμα να ΜΗΝ εισρεύσει στα ταμεία των τοπικών επιχειρήσεων.
Κατά γενική ομολογία, ήταν ΟΙ ΠΙΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΥΡΙΣΑΝ 193 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ
Αυτό οφείλεται φυσικά στην ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ συνεργασία των υπηρεσιών του Δήμου μας, που ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ, υπό την καθοδήγηση του ΑΝΕΠΑΡΚΟΥΣ & ΑΝΙΚΑΝΟΥ δήμαρχου Νικολέοντος Γαλανάρτη του Αλαζώνος, ΑΛΛΑ και του κ. Δημήτρη Καραδήμα, Πρόέδρου της Δημοτικής επιχείρησης του Δήμου μας. Καθοριστική βεβαίως κρίνεται και η ΑΠΟΧΗ και ΕΞΙΣΟΥ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ συνεργασία των ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΙΚΑΝΩΝ δημοτικών συμβούλων.

Στην ωραία φωτό μας, (πάνω) ΔΕΝ βλέπετε την υπέροχη φάτνη που ΔΕΝ στήθηκε με την προσωπική επίβλεψη του κ. δημάρχου μας, στην πλατεία της πόλης.
Κάντε click στο διαβάστε περισσότερα, και ΔΕΝ ΘΑ δείτε φωτογραφίες από τις υπόλοιπες εκδηλώσεις, αλλά και τον στολισμό των δημοτικών διαμερισμάτων........

φωτό 1.Το εντυπωσιακό δέντρο που ΔΕΝ στήθηκε στην πλατεία της πόλης.

φωτό 2.Το δέντρο στα φραγουλέϊκα, ΔΕΝ το επιμελήθηκε ο ΙΔΙΟΣ ο φραγκούλης


φωτό 3 - 4Το δέντρο ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ στο Χρυσοβέρι (φωτό 3)Για το Χρυσοβέρι ΔΕΝ έγινε η επιλογή για φέτος, να γίνει στολισμός (φωτό 4)



φωτό 5.
Καράβι ζήτησαν από την ΠΑΡακμάζουσα δημοτική αρχή, οι δημότες του Αι Λιά και φυσικά ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ


ενώ, όταν έμαθαν ότι ΔΕΝ θα στολιστεί το Χρυσοβέρι, ζήτησαν να συμβεί το ίδιο και εκεί. Πάλι ανταποκρίθηκε άμεσα η αξιέπαινη δημοτική μας αρχή, και το πραγματοποίησε. ΔΕΝ ΤΟ ΣΤΟΛΙΣΕ
φωτό 6. Φαίνονται στην ωραία μας φωτογραφία, και οι επισκέπτες που ΔΕΝ κατέκλυσαν το δημοτικό διαμέρισμα και εντυπωσιασμένοι ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΡΧΗΣ, ΔΕΝ χαζεύουν τον γιορτινό διάκοσμο.

φωτό 7.Φυσικά ΔΕΝ θα υστερούσε σε στολισμό η Σταμνά, όταν μάλιστα είναι γνωστή η λατρεία που τρέφουν οι κάτοικοί της, για τον κ. Δήμαρχο. Στην φωτό η πλατεία Σταμνάς ΣΤΟΛΙΣΜΕΝΗ

Φωτό 8.
Ο στολισμός , ΔΕΝ επελέγη και για το Κεφαλόβρυσο για έναν πολύ απλό λόγο. ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΙΤΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΓΙΑ ΖΩΑ. ΈΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ περνάνε οι επισκέπτες, ΘΑ εντυπωσιάζονται ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ , ΔΕΝ ΘΑ ξεχνάνε που πηγαίνανε, ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ αποφασίζουν να κάνουν γιορτές στο Αιτωλικό, και αυτό ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ σαν αποτέλεσμα να είναι γεμάτοι οι 13 δημοτικοί ξενώνες, που με τόσο κόπο ΔΕΝ δημιούργησε η δημοτική μας αρχή τα προηγούμενα χρόνια, ΑΦΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΕ χρήματα από προγράμματα της Ε.Ε. πράγμα που τα παίζει στα δάχτυλα, μαζί με κάτι άλλο.

Το βράδυ των Χριστουγέννων, ΔΕΝ μοιράστηκαν μικρά καλαθάκια με συμβολικά δώρα, στους οικονομικά ασθενέστερους συμπολίτες μας (φωτό 9) , ενώ κυρίες με παραδοσιακές αγιοβασιλιάτικες φορεσιές, (φωτό 10.) ΔΕΝ μοίραζαν γλυκά σε ντόπιους και επισκέπτες.
(η φωτό 10. αν και είναι από τα λάθος ρεπορτάζ, μένει γιατί τους βοηθάει να παίζουν με τα δάχτυλά τους, αυτό το ΚΑΤΙ άλλο, όχι ότι το έχουν ανάγκη δηλαδή, το παίζουν και χωρίς βοήθεια)

ΤΟ ΓΙΟΥΚΑΛΙΛΙ ΕΝΝΟΕΙ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ
, ΜΗ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟΥ Ο ΝΟΥΣ ΣΑΣ, ΣΤΟ ΓΙΟΥΚΑΛΙΛΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΟΤΕΝΧΝΕΣ, ΚΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ




Αλλά βεβαίως, ΔΕΝ εορτάστηκε και η είσοδος του νέου χρόνου. Με τη σειρά οι φωτογραφίες έχουν ως εξήςφωτό 11. τα γεφύρια ΔΕΝ ΗΤΑΝ στολισμένα, ΚΑΙ τα πυροτεχνήματα ΔΕΝ σκάνε ακριβώς στις 12 και στη φωτό 12. γαΐτες ΔΕΝ ΗΤΑΝ στολισμένες δίπλα στα γεφύρια, ΚΑΙ ΔΕΝ υποδέχονται το νέο έτος. Αυτό είναι το αποτέλεσμα της αγαστής συνεργασίας και αμοιβαίας αγάπης, της συμπαθούς τάξης των ψαράδων με τον ΑΝΙΚΑΝΟ & ΜΗΔΕΝΙΣΤΗ δήμαρχο.





Φωτό 13.
Ειδική ρόδα ρίψεως πυροτεχνημάτων ΔΕΝ στήθηκε ΦΥΣΙΚΑ, ΟΥΤΕ στη πλατεία της Σταμνάς, ειδικά για την έλευση του νέου έτους


φωτό 14.Πυροτεχνήματα και στην ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΗ και ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ υποδομές, παραλία Αί Λιά, κατ απ τουν Άι Σώματου


Αν και λιγότερο εντυπωσιακά τα πυροτεχνήματα, το Χρυσοβέρι ΕΛΕΙΨΕ από την μεγάλη γιορτή του Δήμου μας ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΘΗΚΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ φωτό 15.


φωτό 16. Λαϊκή βραδιά στην πλατεία, ΔΕΝ οργάνωσε για το βράδι της Πρωτοχρονιάς, η δημοτική μας επιχείρηση. ΜΙΑ ΟΥΓΚΑΝΤΙΑΝΗ ΚΥΡΙΑ, ΠΟΥ Η ΚΑΚΗ ΤΗΣ ΤΥΧΗ, ΤΗΝ ΕΡΙΞΕ ΣΤΟ ΑΙΤΩΛΙΚΟ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΕΟΝΤΟΣ, ΔΗΛΩΣΕ "είμι ΑΠΟΓΚΟΥΗΤΗΥΜΕΝΗ που γκνώρισα τόπο σας, ΝΤΙΝ είμι ταυμάστρια νικουλέον κι ντιμιτρις. Μι εντιπουσιάσι, Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ τους. Να τους κέριστι"Τα στελέχη, οι σύμβουλοι και οι δημότες, του Αιτωλικού, ΔΕΝ ευχαριστούν και ΔΕΝ ανταποδίδουν.


Φυσικά, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ είχε προγαμματιστεί και για την ημέρα των Θεοφανείων. Από την παραμονή, ΔΕΝ είχε ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ και ΔΕΝ είχαν φωτιστεί ανάλογα οι εκκλησίες της πόλης μας φωτό 17.


Βεβαίως, πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλες αυτές τις εκδηλώσεις, ΔΕΝ είχε η φιλαρμονική του Δήμου μας (φωτό 18.), ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, έργο ΚΑΙ αυτό του νικολέοντος, αμέσως μόλις ανέλαβε τα ηνία του δήμου.
Επειδή δεν είχαμε πρόχειρη φωτογραφία της ΔΙΚΗΣ μας φιλαρμονικής, σας βάλαμε μια της φιλαρμονικής Λευκάδας, για να θυμάστε πως είναι, ΑΛΛΑ και για τα παιδιά κάτω των 8 ετών (όσο δηλαδή κάνει τον δήμαρχο ο νικολέων) επειδή ΔΕΝ έχουν δει ποτέ φιλαρμονική.

ΠΑΡΟΛΑ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ, ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ. ΑΥΤΗ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΛΕΥΛΑΔΑΣ

ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ, ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΨΗΛΑ ΒΟΥΝΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ, ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΤΩΛΙΚΟ

Επιλέξαμε να μην κατεβάσουμε την προηγούμενη, απαράδεκτη και λανθασμένη ανάρτηση ΣΑΝ ΦΟΡΟ ΤΙΜΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΛΑΘΟΥΣ, της στραβομαρας μπροστά στην κάλπη.



Τειρεσίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: