Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Wikileaks και ξερό ψωμί.


Έρχονται αποκαλύψεις λέει από τo Wikileaks , τι λέει μωρέ παιδάκι μου; Είναι αποκαλύψεις λέει που αγγίζουν θέματα εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ λέει! Όλες οι πρεσβείες των ΗΠΑ έχουν τεθεί σε κόκκινο συναγερμό, λόγο της διαρροής αυτών των εγγράφων λέει! Θα κλονιστούν οι σχέσεις κρατών, ακόμη και παραδοσιακών φίλων όπως ΗΠΑ – Ισραήλ λέει!
Πω- πω και τώρα τι κάνουμε αγαπητέ καλικρατικέ μου συμπολίτη; Τα βάφουμε μαύρα; Πάμε κατευθείαν στο νεκροταφείο περιμένοντας το τέλος; Αρχίζουμε να πίνουμε νερό από τη βρύση του σπιτιού μας; (όχι αυτό θα είναι επίπονο τέλος). Βάφουμε τα αυγά κόκκινα περιμένοντας το Πάσχα; Ή καλύτερο θα ήταν να ανακηρύξουμε τον Καραμανλή το νεότερο το γνωστό μπουχέσα ως εθνικό σούπερ-μαν;
Το παιχνίδι είναι στημένο και κάποιοι αποφάσισαν να τελειώνουν με κάποιους και με κάτι, αυτό το κάτι μπορεί να είναι η κατάρρευση των ίδιων των θεσμών.
Αν σας λέει κάτι το σύνθημα το οποίο χρησιμοποιεί και υπερασπίζετε ο ΓΑΠ σε κάθε ευκαιρία ΄΄Παγκόσμια Διακυβέρνηση΄΄ τότε δεν χρειάζεται να σκοτίζεστε και πολύ. Με ποιόν άλλο τρόπο θα μπορούσε να εγκατασταθεί μια λειτουργική Παγκόσμια Διακυβέρνηση χωρίς την κατάρρευση του ήδη υπάρχοντος συστήματος, οικονομικού πολιτικού και πολιτισμικού;
Εμείς χαιρετίζουμε αυτή τη προσπάθεια των αρρωστημένων εγκεφάλων της παγκοσμιοποίησης και τους στέλνουμε το μήνυμα. Το μήνυμά μας είναι απλό, γι’ αυτό και δυσκολονόητο για τους σκοταδιστές.
Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και θα καταλάβετε ότι Εμείς στο τέλος θα νικήσουμε.



Η ΓΛΥΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: