Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

τι λες ρε κατσιφάρα; είσαι από τέτοια φάρα; σοβαρά;;;;

Μια από εκείνες τις πασοκικές διακηρύξεις, που συνηθίζει να μας πετάει στα μούτρα ο κ. απίθανος και το πασοκ γενικότερα, έβγαλε την επομένη των εκλογών, ο μικρός πασόκος κατσιφάρας
Δεν λέει ΤΙΠΟΤΑ, είναι πέρα για πέρα απίθανη, διαβάστε την όμως, γιατί μου αρέσουν τα σχόλια που έκανα.

Σήμερα -Δευτέρα 8 Νοεμβρίου – (εννοεί όπως καταλάβατε την επομένη των εκλογών) ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας (ο γνωστός κ. απίθανος) έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η χώρα ολόκληρη και ειδικά η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ζει σε... συνθήκες σκληρής οικονομικής και κοινωνικής κρίσης (και άντε η Δυτική Ελλάδα, για τη χώρα ποιος φταίει κ. διευθυντά μου camping ) - (να σας θυμίσω εδώ, ότι η διεύθυνση camping σε ηλικία 19 ετών, και για διάστημα 7 ετών, ήταν και παραμένει, η ΜΟΝΑΔΙΚΗ επαγγελματική ενασχόληση -(και αποδείχτηκε ότι ντρέπεται για τις εξαιρετικές του επιδόσεις στον επαγγελματικό του βίο, ώστε εκί που καμάρωνε, φρόντισε να το εξαφανίσει)- του κ. απίθανου - έκτοτε, η δουλειά που κάνει, είναι κομματόσκυλο πασοκ με την ιδιότητα του οσφυοκάμπτη )
Σημαντικές ομάδες συμπολιτών μας και ιδίως τα λαϊκά στρώματα (γιατί αυτός βεβαίως, ΔΕΝ είναι λαϊκό στρώμα, αυτός είναι πια ένας star) στις πόλεις και στην ύπαιθρο βιώνουν έντονα την ανασφάλεια για το σήμερα και την αγωνία για το αύριο. (καταλαβαίνεις τι λες ρε; ποιος διέλυσε το ασφαλιστικό, τον κοινωνικό ιστό, τα κεκτημένα δικαιώματα, τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας, ώστε τα «λαϊκά στρώματα», όπως απαξιωτικά μας αποκαλείτε, να βιώνει έντονα την ανασφάλεια και την αγωνία για το αύριο; Ποιος; θυμάσαι, χαμένε;)
Μέσα σε αυτές τις (άθλιες) συνθήκες πραγματοποιήθηκαν οι χθεσινές εκλογές για την ανάδειξη των αιρετών περιφερειακών αρχών.
Το λευκό, το άκυρο, η αποχή και η ενίσχυση των σχημάτων που επαγγέλλονται (λέει ο απίθανος κ. αποστόλης, «την επαγγέλλονται», υπονοώντας ότι την «επαγγέλλονται» ψευδώς, και αυτό βεβαίως τον στεναχωρεί, γιατί μόνο το κόμμα του, το πασοκ δικαιούται να «επαγγέλλεται» ψευδώς, μόνο το κόμμα του έχει δικαίωμα στο ψέμα και στην εξαπάτηση του Ελληνικού λαού, ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΕΙ ISO ΣΤΟ ΨΕΜΑ, όλοι οι άλλοι, απλώς τους αντιγράφουν) την υπεράσπιση των πιο αδύναμων ομάδων του πληθυσμού, χαρακτήρισαν σε μεγάλο βαθμό το εκλογικό αποτέλεσμα. (δηλαδή κ. απίθανε, τι έπρεπε κατά τη γνώμη σου να το χαρακτηρίσει; Να κάτσουμε στα 4 να μας το βάλετε ακόμα πιο βαθειά;)
Αυτό το πολιτικό μήνυμα, αυτό το συμπέρασμα είναι ξεκάθαρο και δόθηκε χθες. (ναι ωραία, ποιο είναι το μήνυμα, τι κατάλαβες δηλαδή εσύ από το μήνυμα πες και σε εμάς, μην μας κρατάς σε αγωνία, ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΠΌ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΡΕ ΧΑΜΕΝΕ; Έχεις στοιχειώδη νοημοσύνη να καταλάβεις οτιδήποτε, πέρα από πουστιές και μπινιές;)
Βρισκόμαστε ήδη στην πορεία προς το δεύτερο γύρο.
Οι συμπολίτες καλούνται πλέον να επιλέξουν με βάση τις ανάγκες και τις προοπτικές, το παρόν και το μέλλον της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. (αυτό καλούνται πάντα οι πολίτες να κάνουν, αλλά δυστυχώς στο τέλος δεν το κάνουν, κάνουν μαλακίες και επιπλέουν οι φελλοί, σαν και του λόγου σου)
Με βάση την αντιμετώπιση των αναγκών και την υπεράσπιση των προοπτικών της Δυτικής Ελλάδας, (και που τις έμαθες εσύ τις ανάγκες και τις προοπτικές της Δυτικής Ελλάδας ρε μάστορα; Στο ΙΕΚ pasok; Ή στο ΤΕΙ διευθύνσεως camping) με βάση την υπεράσπιση των δημοσίων αγαθών και των συλλογικών συμφερόντων. (ένα από τα πολλά για τα οποία ΔΕΝ πρέπει και ΔΕΝ δικαιούται να μιλάει το πασοκ κ. απίθανε είναι τα συλλογικά συμφέροντα. Ο πάγιος τρόπος που χρησιμοποιεί το κόμμα σου για να ασκεί εξουσία, είναι, ήταν και θα είναι, η διάσπαση της κοινωνίας, ο διαχωρισμός των δικών μας, από τους άλλους, η τοποθέτηση την κοινωνικών ή επαγγελματικών ομάδων, την μια απέναντι στην άλλη. ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΤΟ πασοκ, ΑΥΤΌ ΣΑΣ ΔΙΔΑΞΕ Ο ΙΔΡΥΤΉΣ ΣΑΣ αντρέας, που του το είχε μάθει ο πατέρας του, Ο ΓΕΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ – σα δε ντρεπόμαστε, ακούς γέρος της δημοκρατίας, ο ελεεινός προδότης της ίδιας της Δημοκρατίας)
Με βάση τις εγγυήσεις (εσύ σαν υποψήφιος, τι ακριβώς εγγυήσεις προσφέρεις; Τη λαμογιά, την αναξιοκρατία, την ανικανότητα, την αναρρίχηση με κάθε μέσο;) που παρέχουν τα δύο σχήματα και οι δύο υποψήφιοι στην αναμέτρηση της επόμενης Κυριακής.
Απέναντί μας βρίσκεται η παράταξη που έφερε τη χώρα στα πρόθυρα της χρεοκοπίας, (τι έκανε λέει; η δεξιά έδωσε πλαστά στοιχεία στην ΟΝΕ ή ο δικός σας σημίτης; και μπήκαμε στο ευρώ, με τις συνέπειες που βιώνουμε σήμερα; η δεξιά έκανε τους ναπολεόντειους ολυμπιακούς αγώνες των τρελών δις κόστους; η δεξιά μας κατσίκωσε με το έτσι θέλω το ΔΝΤ; η δεξιά διέλυσε το ασφαλιστικό; όπα – όπα, μην παίρνετε θάρρετα οι δεξιοί, καλά κουμάσια είστε και εσείς – Ακούστε πασόκοι, αυτό το παραμύθι να τελειώνει κάποτε, από το 1974 έχουμε περάσει 36 χρόνια, εκ των οποίων κυβέρνησε 16 χρόνια η δεξιά και 20 χρόνια το πασοκ, είστε και οι δυο το ίδιο υπεύθυνοι, αν ήταν κακοί ή αν έφαγαν λεφτά και εσείς το βρήκατε όταν ήρθατε στην εξουσία, ΑΣ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΟΥΣΑΤΕ, δεν το κάνατε, ούτε εσείς ούτε αυτοί, ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ) η παράταξη που στην πραγματικότητα μπορεί μόνο να υποσχεθεί την επιστροφή σε ένα παρελθόν γνώριμο και καταδικασμένο από το λαό. (ενώ εσύ και η παράταξή σου εεεε, θα μας υποσχεθείτε το μέλλον, έτσι; ρε άει στο διάολο από κει, μηνάρα, που λένε και στα μέρη σου
Αυτός είναι ο μόνος αντίπαλός μας, -(οοοοοοόχι αγόρι μου, ο μόνος σου αντίπαλος είναι ο απογοητευμένος, προδομένος, εξαθλιωμένος και εξαγριωμένος λαός)- αυτός είναι ο σκληρός αγώνας μας (ε καλά κ. απίθανε μου, δεν έκανες και κανένα κουραστικό αγώνα στη ζωή σου, από τον στρατό κατευθείαν στο camping διευθυντής, μετά στη Νομαρχία, στη Βουλή, υφυπουργός και πάει λέγοντας – όταν οι άλλοι ξόδευαν χρόνο για να σπουδάσουν, εσύ τελείωνες το ΙΕΚ pasok)

Ένας αγώνας για την παραγωγική ανασυγκρότηση, (η ηλίθια οικονομική πολιτική του πασοκ, έφερε την χώρα σ’ αυτή τη κατάσταση και μιλάς εσύ για παραγωγική ανασυγκρότηση; Θέλεις μήπως να σου θυμίσω κ. απίθανε, γιατί από ότι φαίνεται ξεχνάς εύκολα, ποιος διαχειρίστηκε για πρώτη φορά ευρωπαϊκά κονδύλια που αφορούσαν την παραγωγική ανασυγκρότηση; Το πασοκ του αντρέα παπαντρέου, που τα διένειμε με τον τρόπο που ξέρουμε όλοι μας ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ανοίγοντας τον δρόμο στις επόμενες κυβερνήσεις, πράσινες και γαλάζιες να κατασπαταλήσουν όλον αυτό τον πλούτο που μας καλείται σήμερα να πληρώσουμε εμείς) την βιώσιμη ανάπτυξη, (για ποια βιώσιμη ανάπτυξη μιλάς; την είδαμε την βιώσιμη ανάπτυξη του ηλίθιου του υπουργού σας οικονομικών, του πρωθυπουργού σας και της χοντρογουρούνας σας, ΔΕΝ ΘΑ ΠΆΡΟΥΜΕ ΆΛΛΟ, ευχαριστούμε) την κοινωνική συνοχή (για την κοινωνική συνοχή τα είπαμε πιο πάνω, κοινωνική συνοχή για εσάς, είναι όταν τρώτε και μπεκροπίνετε με τους φίλους σας και τα κομματόσκυλά σας, μέχρι εκεί φτάνει η γνώση σας περί κοινωνικής συνοχής) και την προκοπή (προκοπή με ανεπρόκοπο, ακαμάτη, προδότη και ξεπουλημένο ηγέτη, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ, γίνεται; ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ) της Δυτικής Ελλάδας, ένας αγώνας στο πλευρό του λαού μας. (στο πλευρό του λαού σας, ΔΕΝ ΣΤΑΘΗΚΑΤΕ ΠΟΤΕ, δυστυχώς όμως, ο αφελής Ελληνικός λαός, στάθηκε στο πλευρό σας)
Ένας αγώνας που πρέπει να τον δώσουμε όλοι μαζί».
(να το δώσετε μόνο σας κ. απίθανε, ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ – χορτάσαμε και υποσχέσεις και ψέματα)
Άει σιχτίρ από κει, γεμίσαμε σκουπίδια

Αγαπητοί μου φίλοι
Για μια ακόμα φορά, τα πράσινα σκουλίκια κατάφεραν να απειλούν τις ζωές μας, (γιατί το να πάρει την περιφέρεια ο κατσιφάρας, είναι η μεγαλύτερη απειλή, σαν να πάρει δηλαδή τον δήμο ο κατσούλης - και αν το φανταστώ δε ως δίδυμο... κατσιφάρας - κατσούλης - μου φέρνει σε τυφώνα)
ΑΛΛΑ το πρόβλημα είναι ότι, για μια ακόμα φορά, βρισκόμαστε εγκλωβισμένοι στο ίδιο δίλλημα, να ψηφίσουμε τους μπλε ή τους κόκκινους, ΚΑΙ ΑΥΤΌ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ, πλην όμως, για άλλη μια φορά, μόνοι μας φτάσαμε σ’ αυτό το σημείο, εμείς το επιλέξαμε την προηγούμενη Κυριακή.
Αυτός ο Παπαναστασίου και «καθαρός» είναι, και νέος είναι, και σπουδές έχει, αλλά έχει και δυο σπουδαία κακά.
1ο Είναι κομματικός, (δεν με ενδιαφέρει το κόμμα) και αυτό σημαίνει, πως μόλις (αν) κερδίσει θα στελεχωθεί από τα κάθε λογής γαλάζια σκουλίκια, που είναι το ίδιο βρωμερά και γλοιώδη με τα πράσινα, οπότε δυστυχώς φοβάμαι, ότι ακυρώνεται η όποια καλή του πρόθεση και διάθεση
2ο Αντιπεριφερειάρχη Σκαρμούτσο, (τον οποίο ΔΕΝ το επέλεξε - του ήρθε με εντολή διορισμού από τα κεντρικά) με ότι σημαίνει αυτό για τους γνωρίζοντες - αλλά δεν είναι του παρόντος

Αν δεν είστε τόσο ανάποδοι σαν εμένα και αντέχετε τον εγκλωβισμό σας, και αποφασίσετε να συμμετάσχετε τελικά, η γνώμη μου είναι ότι θα ήταν καλό να αποφύγετε τον κ. απίθανο, και αυτό, για να μην βαράτε το κεφάλι σας στον τοίχο, αμέσως μόλις φύγετε από την κάλπη, ενώ με τον άλλον, ίσως είστε τυχεροί και χρειαστεί λίγο περισσότερος χρόνος για να χτυπήσετε το κεφάλι σας

Τι να σας πω, ότι σας κατεβάσει η γκλάβα σας
Θέλετε το σκουλίκι αυθεντικό;
Ο κ. απίθανος, είναι ο άνθρωπός σας, ένας γνήσιος πράσινος κομματικός σκώλιξ

Είστε άνθρωποι ψιλομαζόχες; σας αρέσει να αγωνιάτε βασανιζόμενοι; που τους αρέσει να αγωνιούν για να δουν αν το κουκούλι θα βγάλει σκουλίκι η πεταλούδα, ψηφίζετε Παπαναστασίου,
είναι ο άνθρωπός σας - γεννήθηκε για εσάς,





εξ’ άλλου, η ελπίδα ΠΑΝΤΑ, είναι η τελευταία που πεθαίνει
και με τον Παπαναστασίου, σίγουρα θα ζήσει λίγο παραπάνω,
ενώ με τον κατσιφάρα, τις έχουνε κάνει ήδη τα σαράντα

Τειρεσίας

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω τελικά τι θα γίνει και δεν νομίζω πως μπορεί κανείς να το προβλέψει. Δεν ξέρω αν οι αγώνες των εργαζομένων θα αποφέρουν καρπούς κι αν η κοινωνία θα κινηθεί σε μια πιο προοδευτική, ριζοσπαστική κατεύθυνση. Υπάρχουν όμως κάποια σημάδια… Κάποια σημάδια που τουλάχιστον εγώ πρώτη φορά στη ζωή μου τα βλέπω, όπως για παράδειγμα…

Η αγαστή και απροκάλυπτη (πλέον) συνεργασία σοσιαλφιλελεύθερων και εθνικοσοσιαλιστών. Τα αποβράσματα του ΛΑ.Ο.Σ. αποτελούν το καλύτερο δεκανίκι και συμπαραστάτη της κυβέρνησης.
Η λυσσαλέα αντίδραση των κεφαλαιοκρατών και των εφοπλιστών που εκφράζεται τόσο από τους επίσημους φορείς (ΣΕΒ, Ένωση Εφοπλιστών κλπ), αλλά και από τα “his master’s voice ανδρείκελα” τύπου Μητσοτάκη (πατρός, υιού και θυγάτηρ), Πάγκαλου, Καρατζαφέρη, κλπ.
Οι καθημερινοί λίβελοι των Μανδραβέληδων (Π. Μανδραβέλης = Δημοσιογράφος που στην σημερινή νέα Κατοχή, την Κατοχή Γ’, αποτελεί την σύγχρονη Σίτσα Καραϊσκάκη).
Οι σπασμωδικές κινήσεις των ΜΜΕ. Και να μην μείνω στα “άδεια μάτια” και την αμηχανία των παρουσιαστών των ειδήσεων. Να χρησιμοποιήσω δύο πρόσφατα μικρά, αλλά χαρακτηριστικά, παραδείγματα. Ο ΣΚΑΪ ως ΠΡΩΤΗ ΕΙΔΗΣΗ… επαναλαμβάνω… ΠΡΩΤΗ ΕΙΔΗΣΗ στην παρούσα χρονική συγκυρία (μόλις πριν μερικές μέρες), είχε μια “έρευνα” φοιτητών του πανεπιστημίου Πειραιά που “απεδείκνυε” πως για την απαξίωση την Ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης φταίνε τα συνδικάτα(!!!), ενώ το κανάλι 9 ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ (μα ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!) παίζει ένα προπαγανδιστικό ντοκιμαντέρ με Ιταλικό σπηκάζ για τα “εγκλήματα” των μπολσεβίκων και του Στάλιν!.
Οι άρπα κόλα “εσχατολογικές” έρευνες, προβλέψεις, αναλύσεις, εκθέσεις, διαφόρων ιδρυμάτων και πανεπιστημίων της κακιάς ώρας που σκοπό έχουν την τρομοκράτηση του κόσμου, οι κατασκευασμένες φήμες και το κλίμα φόβου που συντονισμένα διασπείρεται.
Ο πανικός των κατ’ επάγγελμα αριβιστών και τυχοδιωκτών της πολιτικής να τρέξουν να πάρουν θέση στο νέο πολιτικό σκηνικό με νέα κόμματα, ως λευκές περιστερές εμβαπτισμένες στην κολυμπήθρα του Σιλωάμ.
… που δείχνουν, πως -ίσως για πρώτη φορά από το 1989- ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ. Για πρώτη φορά από τότε έχουν απωλέσει το υπεροπτικό ύφος του “νικητή” και ανησυχούν έντονα για την κουτάλα και τα ζουμιά. Μπορεί να βγάζουν δόντια, αλλά ταυτόχρονα έχουν και την ουρά στα σκέλια. Κι αυτό σημαίνει κάτι…