Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Δελτίο τύπου και απάντηση από τους Μη Ενεργούς Πολίτες

Δελτίο τύπου κατέφθασε στην ηλεκτρονική μας θυρίδα από τον συνδυασμό "το μέλλον είναι τώρα" (σημ: τελικά το μέλλον θα αργήσει) του υποψήφιου δήμαρχου άχριστου νίκου.
Διαβάζετε την θεωρία του συνδυασμού και στο τέλος την αληθινή διάσταση της διάστασης.

Ι.Π. Μεσολογγίου 10/11/10
Τα οριστικά αποτελέσματα του Πρωτοδικείου, μας κατατάσουν στην τρίτη θέση, 48 μόλις ψήφους πίσω από τον δεύτερο.
Ταυτόχρονα, ανεβάζουν τον αριθμό των άκυρων ψηφοδελτίων από 813 που ανακοίνωσε η Νομαρχία, σε 917 συνολικά, αριθμό-ρεκόρ για τοπικές εκλογές, σε σχέση με τους ψηφίσαντες πολίτες.
Τα περισσότερα από τα άκυρα αυτά, είναι δικά μας, αποδεικνύοντας ότι ο στημένος «μηχανισμός» παραγωγής άκυρων, λειτούργησε άψογα..
Εμείς γνωρίζουμε ότι οι «μηχανισμοί» δεν μας συμπαθούσαν, γιατί δεν είμαστε ελεγχόμενοι από αυτούς. Αντίθετα, οι πολίτες μας συμπαθούν και γι’αυτό, παρά την μεγάλη πόλωση, τις συκοφαντίες και τις απειλές κατά απλών πολιτών, μας ψήφισαν και μας ανέδειξαν πρώτους στην συνείδησή τους.
Προχωράμε άμεσα σε ανακαταμέτρηση όλων των ψηφοδελτίων και στη συνέχεια στην κατάθεση ένστασης κατά του εκλογικού αποτελέσματος. Είμαστε βέβαιοι πως θα δικαιωθούμε!
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ – Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ

Και καλά θα κάνεις αγαπητέ νίκο. Πρέπει να σταματήσει κάποτε ο οποιοσδήποτε μηχανισμός να διαστρεβλώνει τη θέληση του κόσμου. Πολύ περισσότερο όταν μιλάμε για το ύψιστο δικαίωμα των μελών μιας κοινωνίας να αποδοκιμάζει ή να επιδοκιμάζει τους εκπροσώπους της, μέσω του θεσμού των εκλογών. Και επειδή βάζεις τον πήχη ψηλά, διότι...τα λεγόμενά σου θέλω να πιστεύω δεν αγγίζουν κάποιο λαμόγιο από άλλο συνδυασμό αλλά απευθείας θεσμούς και πρόσωπα που έδωσαν την εντολή σε αυτό το λαμόγιο να πράξει τα δέοντα, θα μας βρεις συμμάχους σου.
Αλλά ρε φίλε για να έχουμε το καλό ρώτημα και αυτή τη στιγμή σε ρωτάω πριν καν επιβεβαιωθεί το κουτσομπολιό. Ακούγεται λοιπόν ότι αυτά τα 48 ψηφοδέλτια που αναφέρεσε ήταν σε ένα εκλογικό κέντρο στο οποίο εσύ λέει, είχες μισθώσει ολόκληρο λεωφορείο από γύφτους και επειδή λέει εκείνη τη στιγμή σου περίσσευαν κάποια χρήματα, από την συγκίνησή σου που οι γύφτοι αποφάσισαν να ενταχθούν στο κοινωνικό γίγνεσθαι, τους μίσθωσες και αυτούς. 30000 λέει το κουτσομπολιό ότι στοίχισε η επιχείρηση με την κωδική ονομασία Τσιγγάνα καρδιά. Έλα όμως που ο αντίπαλός σου και μέχρι χθες καρδιακός σου φίλος κατσούλης φέρθηκε ποιο πονηρά και σου έκλεψε αυτούς τους ψήφους την τελευταία στιγμή!
Ρε Λαμόγια δεν πάτε καλά ρε, μιλάτε για δημοκρατία όταν έχετε στο νου σας το φασισμό. Μιλάτε για μηχανισμούς παραχάραξης της ιστορίας και της θέλησης του λαού όταν μισθώνετε και λαδώνετε ακόμα και τους ψηφοφόρους. Μιλάτε για αξιοπρέπεια όταν έχετε εξευτελίσει κάθε ανθρώπινο συναίσθημα, αξία, όνειρο και ιδεολογία. Μιλάτε εσείς για ανθρώπινες πόλεις όταν έχετε μετατρέψει το Αιτωλικό και το Μεσολόγγι σε γυφτουπόλεις, με μόνο αντάλλαγμα την έμμισθη παρουσία τους στις εκλογές.
Πήγαινε κρύψου, χάσου από τα μάτια μας επικίνδυνε γυρολόγε, τι θα πεις στο δικαστήριο ρε, ότι εγώ πλήρωσα τους γύφτους και ο κατσούλης μου άλλαξε τα ψηφοδέλτια την τελευταία στιγμή; Ή ότι κάποιος έβγαλε άκυρα τα ψηφοδέλτιά μου; Δηλαδή αν μπορούσες να το κάνεις εσύ δεν θα το έκανες ε;
Άντε αγόρι μου στο σπίτι, πέρασε η ώρα, βρε ’σύ με τόσα λεφτά που έχεις χαλάσει για να γίνεις δήμαρχος Μεσολογγίου θα ζούσες σαν άρχοντας και δεν θα ήσουν το περίγελο του Μεσολογγίου. Αλλά ξέχασα εσύ θέλεις να μας λυτρώσεις να μας βγάλεις από τα αδιέξοδα, θέλεις το καλό μας.
Φίλε νίκο, αν πραγματικά το θέλεις, άσκησε το επάγγελμά σου όσο καλύτερα μπορείς. Κάνε τους ανθρώπους δίπλα σου ευτυχισμένους, δώσε υγεία, δώσε χαρά, δώσε ελπίδα και άσε τις παπαριές.


Υ.Γ
Αγαπητέ νικολάκη, εμείς σε προειδοποιήσαμε από τη πρώτη στιγμή. Μάλλον εσύ νόμισες ότι κάνουμε πλάκα, κάνε κλικ στη φωτογραφία αυτής της ανάρτησης και θα δεις δύο στοιχεία κωδικοποιημένα που δείχνουν την χαριστική βολή στο όραμά σου.

Για την φωτογραφία αυτής της ανάρτησης δεν φταίμε εμείς, βάλαμε το όνομά σου στην αναζήτηση της Google και ανάμεσα στα αποτελέσματα διαλέξαμε αυτή τη φωτογραφία, η οποία πιστεύουμε ότι είναι και αντιπροσωπευτική για την περίπτωση.

δείτε κι αυτό στο Σάλτσινο, είναι ΠΟΛΥ σχετικό

Δεν υπάρχουν σχόλια: