Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

ΤΗΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ !!!

Από την έναρξη του 2011, περίμενε εναγωνίως η γραμματέας επί δυο τετραετίες του Ν. Γαλάνη πρώην Δημάρχου Αιτωλικού την ανανέωση της θέσης της ως ειδικός συνεργάτης. Θα την κρατήσουν δεν θα την κρατήσουν και οι μήνες περνούσαν χωρίς έλεος για τη νεαρή γραμματέα. Απλήρωτη για έντεκα ολόκληρους μήνες εξυπηρετούσε με στωικότητα τη γνωστή αντιδήμαρχο Αιτωλικού Μαντάμ Μαρί Φουντά. Στη διαύγεια κάποια στιγμή διαβάσαμε απόφαση του Π. Κατσούλη που φωτογράφιζε την πρόσληψή της, αλλά η κατάσταση είχε άλλη εξέλιξη. Λάθεψαν οι υπηρεσίες του Δημάρχου; Μετάνιωσε ο Δήμαρχος; Το είδε αλλιώς ο Μπαλαφούτης; Δεν έβγαινε οικονομικά ο Νούλας; Δεν του βγήκε κομματικά του Πουρνάρα; Πάντως, η Μαντάμ Μαρί Φουντά, μόνο από το μαλλί δεν άρπαξε τηνυπομονετική γραμματέα για να την πετάξει έξω από το ιδιαίτερο γραφείο της αφού για έντεκα μήνες την καθησύχαζε εκμεταλλευόμενη τις υπηρεσίες της φωνάζοντας έξαλλη ότι: «πιέζομαι πρέπει να φύγεις. Να φύγεις σου λέω, δεν σε χρειάζομαι άλλο» δείχνοντάς της την έξοδο του κτιρίου. Για τα δεδουλευμένα. Κουβέντα καμιά. Έχουν χάσει τον μπούσουλα εκεί μέσα.

Μια άβουλη σουρτούκου Αντιδήμαρχος που θέλει να λέγεται Αρχιτέκτονας, ξηλώνει την κεντρική πλατεία συνεργαζόμενη με τον παράνομο και ανίδεο σε κατασκευαστικά έργα ηλεκτρολόγο, προϊστάμενο της εργατιάς και κολλητό της, και με την υψηλή τεχνική τους, τοποθετούν τσιμεντοσωλήνα για να στηρίξει έλατο φυσικού κάλλους όπως η ίδια λέει, για να τιμήσει τα Χριστούγεννα στην πόλη. Μια αρχιτέκτονας- ο θεός να την κάνει- με λειψή φαντασία, που βρωμάει λαμογιά και διακατέχεται από άνοια διανοητικών και συναισθηματικών ικανοτήτων, κατά πολλούς και «Θείτσα Μαρία,» έχει ταυτιστεί με κάθε άναρχη συμπεριφορά για να δικαιολογήσει το μίσθωμά της!

Πού είσαι Ανδρέα Φούντα να απολαύσεις το σόι σου!!!



Η ΓΛΥΝΑ

2 σχόλια:

danai είπε...

Για τις 2 τετραετίες και τους 11 απλήρωτους μήνες, η ειδικός συνεργάτης θα επρεπε να πληρούσε και κάποια κριτήρια για τη προσφορά των υπηρεσιών της. Φαίνεται η νέα δημοτική άρχη επαναπροσδιόρισε (όπως ήταν φυσικό) τα προσόντα που χρειάζεται μια ειδικός συνεργάτης και τον τρόπο που γίνεται μια πρόσληψη(π.χ λέμε... κάποιο πτυχίο ανώτερης σχολής ή κάποιας εμπειρίας σε ανάλογη θέση, μόρια κλπ. Όσο για την κ φούντα δεν νομίζω ότι χρειάζεται να παρουσιάσει και καμια βαρβάτη μελέτη για να στησει ένα δέντρο το οποίο ίσως και να μην υπάρχει μέχρι τα Χριστούγεννα, όπως άλλωστε συμβαίνει συνήθως με άλλα διακοσμητικά στοιχεία (όπως τα περσινά καραβάκια και το πανάκριβο δέντρο στον Ταξιάρχη.
Τώρα εάν κάποιοι είναι παράνομοι και ανίδεοι η δημοτική αρχη θα τους δείξει σιγά το δρόμο της προαναφερθήσας συνεργάτιδος!
και τελοσπάντων ας ασχοληθούμε με τπτ πιο σοβαρό!

Ανώνυμος είπε...

Συγνώμη για την απρέπεια (αν δεν ισχύει) αλλά μιλάς σαν γνήσιος πρασινοσκόλικας. Κουφάρι το παρελθόν της εργαζόμενης, κουφάρι και το μέλλον της. Έτσι αποφασίσαμε και έτσι πράξαμε. Βούτυρο στο ψωμί μας τα όνειρα οι επιδιώξεις και η αγωνία των συνανθρώπων μας, μόνη λύση επιβίωσης του συστήματος στο οποίο ανήκουμε είναι, το διαίρει και βασίλευε . Τι κι αν δεν είχε κανένα προσόν πριν δύο τετραετίες η εργαζόμενη, είχε όμως ψήφους, τώρα όμως δεν έχει πτυχίο. Άλαλα τα χείλη, διαβάζοντας το σχόλιο του ιερού μπικιονιού. Τολμά ακόμη να κατονομάσει τους Αιτωλικιώτες ως κλέφτες και καταστροφείς. Αυτό δείχνει ότι τίποτα δεν έχετε καταλάβει, τίποτα δεν σας έχει αγγίξει, ιεροί κανίβαλοι. Αξίζετε την οργή μας!