Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Έλληνες προσέφυγαν στη Χάγη για τα σημερινά «εγκλήματα» στην Ελλάδας

Έλληνες πολίτες προσέφυγαν στο διεθνές ποινικό δικαστήριο της Χάγης και ζητούν να δικαστούν όσοι ευθύνονται για το σημερινό χάλι της Ελλάδας.

Να καθίσουν, δηλαδή, στο σκαμνί, οι υπεύθυνοι της σημερινής οικονομικής κατάρρευσης της χώρας! Αρχικά προσέφυγαν στο διεθνές δικαστήριο, το Σεπτέμβριο του 2011, δύο Ελληνίδες.



Τώρα πλήθος πολιτών στέλνουν στο διεθνές δικαστήριο την εξής καταγγελία, ;οπως αποκαλύπτει η «Κάτοψη»:

«Την 11/10/2011 σας εστάλη από την Ελλάδα, από δύο Ελληνίδες, μέσω EMSexpress mail (αριθ. αποστολής ΕΕ201101791GR), μία προσφυγή με διάφορες αποδείξεις σχετικά με τα εγκλήματα της γενοκτονίας που διαπράττονται εις βάρος του Ελληνικού Λαού, σε σημείο που αντιμετωπίζουμε το φάσμα της πείνας, αλλά και την απειλή του θανάτου από την κακουχία και την ελλειπή ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Η παντελής διάλυση του Κράτους όσον αφορά στηνπρόνοια, την κοινωνική κάλυψη και την δικαστική προστασία, κάνει τους Έλληνες να μη νιώθουν ασφαλείς. Όταν έγινε η προσφυγή, τα πράγματα δεν ήταν τόσο απελπιστικά όσο είναι τώρα: Παιδιά λιποθυμούν από την πείνα στα σχολεία, άνθρωποι δεν πληρώνονται τα δεδουλευμένα τους και όταν πληρώνονται δεν μπορούν να συντηρήσουν τον εαυτό τους και τις οικογένειές τους με το μισθό, οι ηλικιωμένοι πεθαίνουν από εύκολα αντιμετωπίσιμες ασθένειες και ο δείκτης αυτοκτονιών είναι στα ύψη. Από τότε που σας εστάλη η Προσφυγή για να βάλετε ένα εμπόδιο σε αυτούς που κατασπαράζουν την Ελλάδα, πέθαναν άνθρωποι ως άμεση συνέπεια αυτών των καταστροφικών πολιτικών που σας περιγραφόταν εντός αυτής. Αν περιμένετε άλλο, ο αριθμός των θυμάτων θα αυξάνει γεωμετρικά καθημερινά και είναι πολύ πιθανό ότι ούτε εμείς θα μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας ή να επιβιώσουμε.

Επειγόντως, λόγω έκτακτων συνθηκών, που γίνονται όλο και πιο απειλητικές για την ζωή μας κάθε μέρα, απαιτούμε να ανταποκριθείτε με την ύψιστη προτεραιότητα, ώστε: 1. Τα εγκλήματα που σας περιγράφει η αναφερόμενη Προσφυγή να σταματήσουν, αφού ακόμα διαπράττονται με σοκαριστική απανθρωπιά και σκληρότητα που θυμίζει τακτικές του Άξονα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου! 2.Οι δράστες των εγκλημάτων αυτών και το σύνολο των συνεργατών τους να συλληφθούν και να έρθουν ενώπιον της δικαιοσύνης, αφού εντός των συνόρων μας αυτό είναι πρακτικά αδύνατο, λόγω έλλειψης Κράτους Δικαίου. Είμαστε φιλειρηνικοί και νομοταγείς, αλλά εάν δείξετε αδιαφορία για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και Κυριαρχικά Δικαιώματα του συνόλου του Ελληνικού Λαού, θα υποθέσουμε ότι εμμέσως επιδοκιμάζετε τις ωμότητες που διαπράττονται σε βάρος μας και ότι είστε αδύναμοι και δεν θέλετε να υπηρετήσετε τον σκοπό για τον οποίο δημιουργηθήκατε και μέχρι σήμερα πληρώνεστε από τους φορολογούμενους της υφηλίου».

prionokordela.gr
http://www.on-news.gr/2012/02/blog-post_9231.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: