Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Επιμένω για τη Μαργαρίτα

Λαυράκι και από την Κωνσταντοπούλου κατά την εξέταση Στασινόπουλου: Ο διευθυντής που ανέφερε την εμπλοκή της μητέρας του τ. πρωθυπουργού… μετατέθηκε!
Παρά τις απειλές και το θηριώδες σύστημα διαπλοκής που ξεσηκώθηκε μετά την αποκάλυψη του Στέλιου Στασινόπουλου για τον περιβόητο λογαριασμό – μαμούθ, ο διοικητής του ΣΔΟΕ όχι μόνο δεν έκανε πίσω, αλλά επανήλθε με νέες αποκαλύψεις.
“Δεν ήταν ούτε κουτσομπολιό, ούτε αστείο όπως προσπαθούν κάποιοι να... το παρουσιάσουν. Δεν θα πήγαινα στον Πεπόνη για “καλαμπούρια”. Γιατί αυτό έπραξα, μετά την επίμαχη συζήτηση. Πήγα απ’ ευθείας στον Πεπόνη και το κατέθεσα! Το έκανα για να τον βοηθήσω στην έρευνα του, για να προχωρήσει παρακάτω”.
Στην επισήμανση ότι ο κύριος Λέκκας που έκανε την αποκάλυψη τα πήρε όλα πίσω, ο ισχυρός άνδρας του ΣΔΟΕ ήταν κάθετος: “Ήμασταν 6 άτομα στην σύσκεψη και όλοι ακούσαμε το ίδιο πράγμα”. Να σημειωθεί ότι το ίδιο είχε υποστηρίξει και ο διευθυντής ισχυρών υποθέσεων του ΣΔΟΕ, κύριος Ευάγγελος Καραμάνος που επίσης δεν έχει πάρει λέξη πίσω.
“Εμείς ψάχνουμε ως ΣΔΟΕ και θα συνεχίσουμε να ψάχνουμε το πρόσωπο που κρύβεται πίσω από τον λογαριασμό, μέχρι να το βρούμε”.
Πέραν της Κυριακάτικης Δημοκρατίας που έχει την είδηση πρωτοσέλιδο, μία ομερτά επικρατεί για αυτή την αποκάλυψη αλλά και για ένα άλλο λεπτό σημείο, αρκετά συναφές:
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, άρπαξε την ευκαιρία και ρώτησε τον κ. Στασινόπουλο για το που βρίσκεται τώρα ο κύριος Νικόλαος Λέκκας, ο άνθρωπος που έκανε την επίμαχη αναφορά στην κυρία Παπανδρέου και μετά προσπάθησε να ανασκευάσει. Η απάντηση Στασινόπουλου ήταν άκρως αποκαλυπτική:
“Έχει μετάθεση (!!) αλλά είναι ακόμα στην υπηρεσία αφού έχει πάρει αναρρωτική άδεια! Μετατίθεται στην Α’ εφορία Αθηνών. Δεν γνωρίζω τον λόγο (!!), δεν κάνω εγώ τις μεταθέσεις”!
Η βουλευτής επέμεινε, ρωτώντας εάν υπάρχει δυσαρέσκεια για το πρόσωπο του κυρίου Λέκκα.
“Όχι από εμένα”, ήταν η σιβυλλική απάντηση του Στασινόπουλου.
Καταλαβαίνετε τώρα γιατί μαζί με τον Πεπόνη, έχουν μπει στο στόχαστρο… Ας κρατήσουν μέχρι τέλους.



http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2013/02/blog-post_3464.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: