Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Άγριος καβγάς Παπαδάκη- Άδωνι! (βίντεο)

Άγριος καβγάς ξέσπασε το πρωί, στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη με τον παρουσιαστή και τον Άδωνι Γεωργιάδη.



Αφορμή στάθηκε η συνέντευξη στον Πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο για την οποία αντέδρασε ο βουλευτής της ΝΔ επειδή όπως ισχυρίστηκε “είμαι βέβαιος ότι δεν θα βγει σε παράθυρο. Τον χαϊδεύετε! Να τον ρωτήσετε αυτά που δεν θέλει να απαντήσει”. Η σύσταση αυτή δεν άρεσε καθόλου στον Γιώργο Παπαδάκη και απάντησε: “Αυτό που κάνετε είναι αντιδεοντολογικό”!
“Εγώ σ’ αυτή την εκπομπή τέτοιου είδους τηλεθέαση δεν τη θέλω. Αυτό που κάνετε είναι ανήθικο! Προβοκάρετε χυδαία και θέλετε να δημιουργήσετε εντυπώσεις!”, είπε ο δημοσιογράφος και ο βουλευτής απάντησε: “Σας έχω δει πάρα πολλές φορές να βγάζετε τον κ. Καμμένο και να μην κάνετε ερωτήματα σημαντικά”.
Αυτό ήταν που δεν άρεσε καθόλου στον Γιώργο Παπαδάκη και ακολούθησε η ατάκα που έκανε έξω φρενών τον Άδωνι:...“Καλώς τον μπουμπούκο! Θα μου κάνεις και κριτική”;
Και τότε ήρθη η έκρηξη του Γεωργιάδη λέγοντας: “Σου έδωσα το δικαίωμα να με πεις μπουμπούκο; Τι λες ρε; Είσαι με τα καλά σου; Άντε ρε!”, είπε ο κ. Γεωργιάδης και έφυγε από του στούντιο “Επιτέλους ηρεμήσαμε!”, είπε ο Γιώργος Παπαδάκης και έδωσε τον λόγο στον Πάνο Καμμένο.
Ο Άδωνις Γεωργιάδης επέστρεψε όταν τελείωσε η συνέντευξη με τον Πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων.


http://olympia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: