Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

ΚΤΗΝΗ! ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΠΑΙΔΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΤΟΥ ΣΤΟ ΧΑΛΕΠΙ!

ΠΡΟΣΟΧΗ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΡΙΚΤΗ.
ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΣΦΑΓΕΙΣ.
ΣΟΚΑΡΕΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΠΑΛΙΚΑΡΙΟΥ – ΗΜΕΡΕΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΖΕΙ Η ΣΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΕΜΑΛΟΝΑΖΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ. Πούλαγε καφέ στον δρόμο για να βγάλει το ψωμί του και να στηρίξει την οικογένεια του. Διαβάστε την ιστορία που την έχουμε ζήσει στο πετσί μας.
“ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ” ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ – ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΚΛΙΠΑΡΟΥΣΕ!
ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΤΗΝΗ ΠΟΥ ΕΣΦΑΞΑΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΠΟΝΤΟ, ΤΗΝ ΙΩΝΙΑ, ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.
Οι κεμαλοναζί γενοκτόνοι, τώρα στην Συρία. Αύριο στην Ελλάδα, για να φύγει ο δημόσιος πλούτος σε “τιμή ευκαιρίας” κάνοντας την “Ελληνική άνοιξη”.
Κανένα έλεος στα μαντρόσκυλα του ΔΝΤ. Κανένα έλεος στα τάγματα εφόδου των ναζί τοκογλύφων. Η συντριβή τους στην Συρία, σημαίνει νίκη για...την Ελλάδα, νίκη της ανθρωπότητας.
Ο 15χρονος Μωχάμεντ Κατάα, ήταν πλανόδιος πωλητής καφέ και σε μία διαμάχη του με πελάτη πού ήθελε “τσάμπα” καφέ, του είπε: “Και ο προφήτης να κατέβει, εγώ δεν σου δίνω καφέ”!
Στις 10 το βράδυ λοιπόν, τον επισκέφθηκε το τάγμα εφόδου των ισλαμοφασιστών – εισβολέων που μιλούσε άλλη διάλεκτο, δεν ήταν δηλαδή Σύριοι και τον έβγαλε έξω από το σπίτι του. Τον βασάνισαν φρικτά και τον επέστρεψαν ψυχορραγώντας στο σπίτι, όπου και τον δολοφόνησαν με μία σφαίρα στο στόμα και άλλη μία στον λαιμό. Μπροστά στην μάνα του και τον πατέρα του που εκλιπαρούσαν.
Η φωτογραφία του νεκρού παιδιού σοκάρει. Ένας μικρός Ήρωας, ένας μάρτυρας στα χέρια των υπανθρώπων. Ένας μάρτυρας σαν τους εκατοντάδες χιλιάδες γηγενείς στα χέρια των εισβολέων.

ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.




http://olympia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: