Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Φωνάξτε επειγόντως τον "κατάλληλο" ... Γιατρό!

Άδωνης Γεωργιάδης ...
«Ο Τσίπρας, ο ανεπάγγελτος, ο τεμπέλης που δεν έχει διοικήσει περίπτερο»

Ο σχολιασμός ...
Τις τελευταίες ώρες ο κ. Γεωργιάδης μοιάζει να τελεί υπό σύγχυση για να μη πω ότι έχει τρελαθεί τελείως! Γυρνάει τα τηλεπαράθυρα και κυριολεκτικά σκούζει και αφρίζει απειλώντας τους πάντες πως αν δεν ψηφίσουμε την πολιτική συμμορία που συμμετέχει θα καταστρέψουμε το καλό που έφεραν στην χώρα! Αυτός και ο Βενιζέλος είναι αυτή την στιγμή η αιχμή του δόρατος της κυβερνητικής τρομοκρατίας και είναι ολοφάνερο ότι όλοι τους είναι σε κατάσταση πανικού μια και αισθάνονται ότι ίσως πλησιάζει ή ώρα της λογοδοσίας και της απόδοσης ευθυνών όπου πολλοί εξ αυτών θα καταλήξουν... στην φυλακή για τα δόλια έργα και τις κλεψιές τους.

Βέβαια ο συγκεκριμένος κύριος που το παίζει και Υπουργό Υγείας δεν καταλαβαίνει ότι έχει καταντήσει ένα γελοίο τηλεοπτικό “νούμερο” το οποίο ανεβάζει τα ποσοστά τηλεθέασης αφού όπου το καλούν φέρεται ως μανάβης λαϊκής που φωνάζει (μάλλον γκαρίζει) προκειμένου να επιβληθεί στους συνομιλητές του! Φαιδρός, ανάγωγος και θρασύς εξαπολύει τώρα ύμνους υπέρ του Σαμαρά τον οποίο όπως είναι γνωστό έβριζε με τα χειρότερα λόγια πριν αποστατήσει από το ΛΑΟΣ του Γιώργου Καρατζαφέρη ο οποίος καταγγέλλει ότι αυτός και το άλλο το ακροδεξιό “Μπουμπούκι” εξαγοράστηκαν για να συνδράμουν την ΝΔ του Σαμαρά.

Τέλος πάντων ο άνθρωπος είναι για λύπηση και αναρωτιέται κανείς πως επιτρέπουμε να μας διοικούν τέτοιου χαμηλού ηθικού επιπέδου άνθρωποι οι οποίοι δεν έχουν λόγο και αντρική μπέσα και προκειμένου να έχουν ένα αξίωμα γίνονται σφουγγοκωλάριοι και γλύφτες των ισχυρών του συστήματος!

κ. Γεωργιάδη με φιλική διάθεση σας συμβουλεύω να μην φωνάζετε και μην εκνευρίζεστε και χαλάτε την υγεία σας. Θα πρέπει καταλάβετε εγκαίρως πως για αυτούς που υπηρετείτε δεν είστε τίποτα αξιόλογο πέρα από ένα αναλώσιμο εργαλείο το οποίο βάζουν μπροστά για προστασία δική τους και όταν κάνουν την δουλειά τους θα σας πετάξουν σαν στημένη λεμονόκουπα και πιθανόν να σας φορτώσουν και ευθύνες που δεν σας αναλογούν!

Υποσημείωση
Σας παρακαλώ δείτε τον εαυτό σας στο παρακάτω βίντεο (όπου το μάτι σας γυαλίζει επικίνδυνα) και φωνάξτε επειγόντως τον "κατάλληλο" γιατρό να σας πει την γνώμη του ....




http://greki-gr.blogspot.gr/2014/05/blog-post_8148.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: