Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Σκάνδαλο μεγατόνων αποκάλυψε η Ζωή Γεωργαντά! Δημόσια περιουσία σε τούρκους επενδυτές… γιατί το αποσιωπούν;

Yπάρχει ένας/μία δικαστής που δεν είναι στο δωσίλογο κύκλωμα του Αρείου Πάγκου; (πάντα σύμφωνα με όσα διαβεβαίωσε ΚΑΙ ο ΓΓ της κυβέρνησης...)

Η ηρωϊκή και άξια Ελληνίδα, αποκαλύπτει ένα μεγάλο σκάνδαλο που βρίσκεται σε εξέλιξη το οποίο προσπαθούν να αποσιωπήσουν. Προσπαθούν να το αποσιωπήσουν γιατί όπως αποκάλυψε και το Crash, ένας εσμός πρακτόρων σε συνεργασία με υψηλόβαθμους κυβερνητικούς και επιχειρηματίες ετοιμάζουν μαζική απόβαση σε όλα τα παραθαλάσσια φιλέτα. Από το λιμάνι του Πειραιά και την μαρίνα, το Ελληνικό, τον Άλιμο εως την Βουλιαγμένη. Εκεί οφείλονται τα “περίεργα” που βλέπουμε στις... αυτοδιοικητικές αφού είναι ξεκάθαρο ότι σκοτεινά συμφέροντα θέλουν δημάρχους – αχυρανθρώπους για να μην αντιδράσουν στην εκποίηση της δημόσιας περιουσίας.
Γράφει η Πόπη Σουφλή
Δυο μέρες έμεινε στην Κέρκυρα, η υποψήφια Ευρωβουλευτής ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ, που συνεργάζεται με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ και έφερε τα πάνω κάτω.
Στις επαφές της με φορείς της πόλης, συγκέντρωσε πολύτιμο υλικό, που αποδεικνύει πως η κυβερνητική χούντα, έχει μεταφέρει στο ΤΑΙΠΕΔ όλη την δημόσια περιουσία του νησιού και ετοιμάζεται να την πουλήσει σε ξένα και εγχώρια συμφέροντα.
Ήδη έχει πουληθεί δημόσια περιουσία σε…. Τούρκους επενδυτές!
Μια μικρή γεύση των όσων κατήγγειλε στον συνάδελφο Σπύρο Σαρβίνο, υπάρχει στο βίντεο που ακολουθεί.
Για την επίσκεψη της υποψήφιας Ευρωβουλευτή ΖΩΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ, θα ακολουθήσει λεπτομερές ρεπορτάζ, καθώς είχα την τιμή να την συνοδεύσω στο ταξείδι της και να έχω κατ’ αποκλειστικότητα ειδήσεις και μεγάλες αποκαλύψεις .
Αποκαλύψεις των οποίων μικρή γεύση θα πάρουν οι αναγνώστες στο παρακάτω βίντεο, όπου για μια ακόμη φορά, η ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ, αποδεικνύεται χείμαρρος καταγγελιών.
Δείτε την συνέντευξη εδώ: http://attikanea.blogspot.gr/2014/05/blog-post_748.html

Μέσω "olympia"
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2014/05/y.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: