Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ O Χρήστος Ζώης στην Εύβοια

ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ

                                                                                Αθήνα, 13 Μαΐου 2014
Ώρα: 15:30
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

O Χρήστος Ζώης στην Εύβοια

Τη Χαλκίδα επισκέφτηκε στο πλαίσιο της περιοδείας του για τις επικείμενες Ευρωεκλογές ο Αντιπρόεδρος της ΕΝΩΣΗΣ για την Πατρίδα και τον Λαό και υποψήφιος Ευρωβουλευτής Χρήστος Ζώης, συνοδευόμενος από τον Γραμματέα Πολιτικού Σχεδιασμού της Νέας ΜΕΡΑς, υποψήφιο ευρωβουλευτή και π. Νομάρχη Εύβοιας Θύμιο Δρόσο.

Ο Χρήστος Ζώης και ο Θύμιος Δρόσος επισκέφτηκαν το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΡΕΑ» του Θανάση Γιαννόπουλου στη Χαλκίδα και συζήτησαν διεξοδικά με τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Εύβοιας κ. Διαμάντη Γεωργούλη για τις προκλήσεις και τις προτεραιότητες της νέας Περιφερειακής Αρχής στη Στερεά Ελλάδα.

Ο Χρήστος Ζώης και ο Θύμιος Δρόσος αξιοποίησαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με απλούς δημότες της Χαλκίδας για τα κοινωνικά προβλήματα της πόλης, την υποαπασχόληση και την αυξανόμενη ανεργία λόγω του λουκέτου σε μεγάλες επιχειρήσεις του νομού, αλλά και τα οικονομικά αδιέξοδα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες στην καθημερινότητα τους.

Τέλος, στο πλαίσιο των επαφών τους με τους παραγωγικούς φορείς της Εύβοιας, ο Χρήστος Ζώης και ο Θύμιος Δρόσος συναντήθηκαν με το Προεδρείο του Επιμελητηρίου Εύβοιας, όπου και διαπιστώθηκε η πλήρης ταύτιση του προέδρου του Επιμελητηρίου Παναγιώτη Σίμωση με τις θέσεις που εξέφρασε ο Χρήστος Ζώης για την ανάγκη εφαρμογής ενός περιφερειακού σχεδίου ανάπτυξης, ενταγμένου στο Εθνικό Σχέδιο Παραγωγικής και Θεσμικής Ανασυγκρότησης που χρειάζεται η πατρίδα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: