Μέσα σε μια εταιρεία που… ειδικεύεται στην παραγωγή πουλερικών ένας υπάλληλος καταγράφηκε από την κάμερα κατά τη διαδικασία που «φούσκωνε» τα κοτόπουλα με ένα μυστηριώδες υγρό.
Οπλισμένος με έναν σωλήνα που στην άκρη του είχε μια βελόνα ο εργαζόμενος εγχέει το υγρό σε διάφορα μέρη του σώματος με σκοπό να διπλασιαστεί ο όγκος του κοτόπουλου.
Αυτή η τεχνική χρησιμοποιείται ευρέως στην παραγωγή τροφίμων. Σύμφωνα με τους ειδικούς το υγρό που εγχέεται μέσα στα κοτόπουλα συγκεκριμένα δεν είναι τίποτε άλλο παρά...
νερό. Με αυτή τη διαδικασία η βιομηχανική καταφέρνει να διπλασιάσει το βάρος των κοτόπουλων και των ψαριών που πουλιούνται με το κιλό.
http://periergaa.blogspot.gr/2015/02/blog-post_902.html
Ξεκινά το «Αμοργόραμα»: Η Αμοργός γίνεται πρότυπο βιώσιμης αλιείας
-
Η δράση «Αμοργόραμα», που αποσκοπεί στην προστασία του θαλάσσιου
οικοσυστήματος μέσω θέσπισης ρυθμιστικών μέτρων της αλιευτικής
δραστηριότητας, έχει συνο...
Πριν από 37 δευτερόλεπτα



Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου