Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Άρχισαν τα Όργανα - Πλακώθηκαν βουλευτής και διαμαρτυρόμενος μελισσοκόμος για το μνημόνιο στην Λευκάδα

Αυτό που λέμε καιρό τώρα, ότι δηλαδή ο κόσμος είναι εξαγριωμένος και δεν φαίνεται να μπορεί να αποδεχτεί νέο μνημόνιο την στιγμή που έχει εξουσιοδοτήσει τους βουλευτές για το ακριβώς αντίθετο, άρχισε να γίνεται πραγματικότητα με βίαιο τρόπο αυτή την φορά από την Λευκάδα.
Ο λόγος για τον βουλευτή Λευκάδος κ. Σταύρο Γρηγόρη, ο οποίος προχτές το βράδυ βρέθηκε σε γνωστό παραλιακό μαγαζί του νησιού.
Εκεί όμως ήταν κι ένας μελισσοκόμος-αγρότης με την σύζυγο του ο οποίος όταν είδε τον βουλευτή έτρεξε να του διαμαρτυρηθεί.
Η συζήτηση εστιάστηκε στο φορολογικό καθεστώς των αγροτών που πρότεινε η τρόικα και αποδέχτηκε η κυβέρνηση.

Ο συνάδελφος μελισσοκόμος σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του blog είπε στον βουλευτή ότι, βγάζω μετά βίας τέσσερις χιλιάδες ευρώ τον χρόνο, θέλετε να ... μου τα φορολογήσετε με 29% και πείτε μου αν εσείς μπορείτε να ζήσετε κι αν το βλέπετε δίκαιο αυτό.
Τότε ο βουλευτής ψέλλισε ότι αυτό το μέτρο δεν πέρασε από την βουλή...
Ο μελισσοκόμος του αντέτεινε ότι μπορεί να μην ήρθε τώρα το μέτρο στην βουλή αλλά θα έρθει από τον Σεπτέμβριο και ζήτησε εξηγήσεις από τον βουλευτή για την στάση του στην ψηφοφορία της βουλής και στο ΝΑΙ στο μνημόνιο που ψήφισε, όταν μάλιστα προεκλογικά υποσχόταν στους Λευκαδίτες ότι ο ίδιος δεν θα ψηφίσει μνημόνια.

Τότε ο βουλευτής χωρίς να χάσει καιρό κάλεσε την Αστυνομία η οποία πήρε τον συνάδελφο μας στο τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε αργότερα στο blog ο μελισσοκόμος δεν περίμενε ΠΟΤΕ από Αριστερό βουλευτή να καλέσει την Αστυνομία και να φερθεί κατ αυτόν τον τρόπο.

Για το εν λόγω περιστατικό που έγινε γνωστό στο νησί προκλήθηκε θόρυβος στην τοπική κοινωνία, και από τον Συριζα προσπαθούν να σβήσουν την φωτιά που πάει να ανάψει επικοινωνώντας με τον μελισσοκόμο και καλώντας τον να κλείσει εκεί το θέμα.

Βλέπουμε λοιπόν πως η ελληνική κοινωνία είναι μπαρούτι με τα καμώματα των πολίτικων μας.
Επιπλέον αξίζει να τονίσουμε ότι σύμφωνα με το πολίτευμα μας, οι βουλευτές είναι οι αντιπρόσωποι μας στο κοινοβούλιο, οι οποίοι πρέπει να μας εκπροσωπούν σύμφωνα με την εντολή που τους δίνουμε, και να δίνουν εξηγήσεις στους πολίτες ψηφοφόρους τους για τα πεπραγμένα τους, κι όχι να βγαίνουν από πάνω καλώντας την Αστυνομία και προκαλώντας το κοινό αίσθημα...

MELISSOCOSMOS

Δεν υπάρχουν σχόλια: