Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Η ΑΙΤΩΛΙΚΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΔΙΑΘΈΤΕΙ ΑΔΕΝΕΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ¨ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΛΙΜΟΚΟΝΤΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΠ΄ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ

Όπως πιστοποιούν και οι φωτογραφίες από τη συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας, ενάντια στη συμφωνία που υπέγραψε η κυβέρνηση με τους Ευρωπαίους εταίρους, μια διαδηλώτρια καίει την σημαία του ΣΥΡΙΖΑ.

Νωρίτερα, ένας οπαδός του κυβερνόντος κόμματος επιχείρησε να εμποδίσει την πράξη της, εκείνη ωστόσο απάντησε ότι έχει δικαίωμα να κάψει ότι θέλει. Το περιστατικό σημειώθηκε έξω από το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, στο Σύνταγμα.

Στο συλλαλητήριο συμμετέχει η ΑΔΕΔΥ, η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ, αριστερές οργανώσεις, ομοσπονδίες εργαζομένων και φοιτητικά κινήματα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ







4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτή δεν είναι ή "αιτωλικιωτισσα" που καθόταν με τον πανό Παπαδόπουλο και τον Παυσανία Παπαγεωργίου στηρίζοντας τον αυτόν και το Σύριζα στις δημοτικές εκλογές? Μπράβο για τους άπιστους που στηρίζουν ένα αγώνα μέχρι να βγει εκτός μόδας. Να καψουμε και την ελληνική αν είναι να μας τραβήξει η κάμερα ε?

''Μη ενεργοί Πολίτες'' είπε...

Αλίμονο σ’ αυτούς που γίνονται χαμελαίοντες, για την εξουσία ή σ’ αυτούς που βλέπουν τη στάση ζωής, ως οπαδοποίηση σε συγκεκριμένους χώρους χρώματα και σημαίες. Θεωρούμε ότι ήταν τιμή για τον κάθε Παπαδόπουλο και Παυσανία, να έχει δίπλα του την συγκεκριμένη Αιτωλικιώτισσα, η οποία έδωσε φως, δεν ζήτησε, ούτε δανείστηκε από κάποιον. Δεν είδαμε να καίει την Ελληνική σημαία, εκτός αν θεωρείς ταυτόσημες την Ελληνική με τη σημαία του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος πρόδωσε τις προσδοκίες μας και την ετυμηγορία του λαού, μετά το αποτέλεσμα των εκλογών και πολύ περισσότερο μετά το δημοψήφισμα.

Ανώνυμος είπε...

Εμείς προδωσαμε την Ελλάδα χαρίζοντας ψηφαλάκια σε κάθε νέο μεσσία. Θα έπρεπε να ξέρουμε καλύτερα δε νομίζεις? Τουλαχιστον το παλιο το γνωριζεις, τουλαχιστον με το παλιο ηξερες τι θα γινει. Τουλαχιστον το παλιο ηξερε τι κανει. Τουλάχιστον οι γύφτοι πληρώνονται. Αυτή είναι ή μόνη μας διάφορα απ αυτούς προφανώς..

''Μη ενεργοί Πολίτες'' είπε...

Αν δεν κάνουμε λάθος, αυτή τη στιγμή η Ελλάδα πληρώνει το παλιό καθεστώς και όχι το νέο που δεν έκανε καν την εμφάνισή του. Κατηγορούμε το Τσίπρα, γιατί δεν έκλεισε φυλακή όλο εκείνο το παλιό καθεστώς, (Σημίτη, Παπανδρέου, Βενιζέλο, Καραμανλή, Σαμαρά). Τον κατηγορούμε επίσης γιατί, αντί να φέρει το καινούργιο, την ελπίδα, το διαφορετικό, αυτός εφάρμοσε κατά γράμμα τη συνταγή του παλαιού καθεστώτος. Τώρα αν διαφέρουμε εμείς με τους Γύφτους, είναι μεγάλο θέμα, ο φόβος μας είναι ότι η βασική διαφορά είναι, η ποιότητα, ο τρόπος και το ύψος πληρωμής μας. Ας θυμηθούμε μόνο πως κράτησαν την μονοκρατορία τους τα δύο κόμματα, επί 40 χρόνια και τότε ας συζητήσουμε για τις όποιες διαφορές.