Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Ποιος ήταν ο ιθύνων νους, ο πραγματικός σκηνοθέτης της εκπομπής του Ant1, VICE, όπου μετέτρεψε τους ψαράδες σε αρχανθρώπους;




Το πρόβλημα ήταν και είναι γνωστό, η αλίευση με παράνομα εργαλεία, όπως τα δίχτυα, εντός της λιμνοθάλασσας, κάποτε θα έφερνε την παραγωγική, κοινωνική και οικονομική καταστροφή της λιμνοθάλασσας. Η εκπομπή του Ant1, VICE προτίμησε να αναδείξει την κοινωνική περιθωριοποίηση ως πραγματικότητα, μετατρέποντας το σύνολο των ψαράδων σε ένα μάτσο χασισωμένους, που δεν ξέρουν τι θέλουν και τι ζητάνε.


Αποτελεί ντροπή για το τόπο μας και ως εκ τούτου, είναι υποχρέωσή μας να ξεσκεπάσουμε τους πραγματικούς σκηνοθέτες αυτής της γελοίας εκπομπής.
Έχουν έρθει στη κατοχή μας έγγραφα, τα οποία συμπληρώνουν το παζλ, των πραγματικά υπεύθυνων για την σημερινή κατάσταση, οι οποίοι ακόμη και με αυτή τη καταστροφή που έφεραν στο τόπο μας δεν διστάζουν να την χρησιμοποιήσουν ως άλλοθι, για να επιβάλουν το ξεπούλημα της λιμνοθάλασσας, την εκδίωξη των ψαράδων και την νέα μορφή εκμετάλλευσης που το αρρωστημένο τους μυαλό θεωρεί ότι είναι ενδεδειγμένο.


Τις επόμενες μέρες θα αναρτήσουμε έγγραφα και γεγονότα που ανατρέπουν ή μάλλον δημοσιοποιούν το κοινό μυστικό για το πρόσωπο κλειδί της λιμνοθάλασσας.


Υ.Γ
Για όσους δεν είδαν τους γελοίους δημοσιογράφους του VICE Ant1 και θέλουν να πάρουν μια γεύση, κάντε κλικ εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: