Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ από τη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»



Μεσολόγγι, 12 Οκτωβρίου 2015


Δελτίο Τύπου
Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11-10-2015 και ώρα 7:00 μ.μ. η προγραμματισμένη συνάντηση εργασίας της δημοτικής παράταξης «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» στο ξενοδοχείο LIBERTY. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε ενημέρωση από τον επικεφαλής της παράταξης Πάνο Παπαδόπουλο για τα μέχρι τώρα πεπραγμένα της δημοτικής αρχής και τις παρεμβάσεις της «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» την προηγούμενη χρονική περίοδο. Παράλληλα κατατέθηκαν προβληματισμοί καθώς και στοιχεία αυτοκριτικής και ελλείψεων που έχουν διαπιστωθεί μέχρι σήμερα ώστε το επόμενο διάστημα να υπάρξει αναβαθμισμένη και συνεχής παρέμβαση της παράταξης σε όλα τα δημοτικά δρώμενα. Τέλος καθορίστηκαν και αποφασίστηκαν οι παρακάτω δράσεις και προτεραιότητες:


 Η συνέχιση έντασης δραστηριότητας σε κάθε τομέα παρέμβασης με εποικοδομητικό τρόπο.
 Η εκλογή νέας 11μελούς γραμματείας της παράταξης, η οποία συμπληρώνεται από τους δύο (2) δημοτικούς συμβούλους (σύνολο 13 μέλη). Η γραμματεία θα συνεδριάζει εκ περιτροπής ανά πρώην Καποδιστριακό Δήμο.
 Η διοργάνωση ανοικτής εκδήλωσης – πρόσκλησης προς όλους τους δημότες αναφορικά με τον απολογισμό λειτουργίας της δημοτικής αρχής το 14μηνο από την ανάληψη της διοίκησης του Δήμου.
 Η πραγματοποίηση ημερίδας σχετικά με αναπτυξιακά και θεσμικά ζητήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
 Η διερεύνηση έκδοσης ενημερωτικού εντύπου ή δημιουργίας ενημερωτικού site της παράταξης.
Το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: