Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Ζήτω η ..ανεξάρτητη δικαιοσύνη – Φυλάκιση 6 μηνών για τον καστανά , 12 μήνες για τον Παπακωνσταντίνου (Τι δεν κατάλαβες;;;)

Ο ηλικιωμένος καστανάς της πλατείας Αριστοτέλους ,ο οποίος πριν απο λίγες ημέρες εκτιμήθηκε ως άκρως επικίνδυνος κακοποιός πράγμα που κινητοποίησε δύναμη 13 αστυνομικών για την σύλληψή του, καταδικάσθηκε σήμερα απο δικαστήριο της συμπρωτευουσας σε 6μηνη φυλάκιση ως ένοχος για το αδίκημα της λειτουργίας «επιχείρησης» χωρίς άδεια .


Αν αναλογιστεί κανείς ότι τον περασμένο Μάρτιο ο γνωστός για την «πολιτική» του διαδρομή και δράση τέως υπουργός της «διάσωσης» Παπακωνσταντίνου , αθωώθηκε για την κατηγορία της «απιστίας» και έπεσε στα «μαλακά» τρώγοντας 12 μηνες ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ για το πλημέλημα της ...νοθείας.

Όταν μάλιστα τέλειωσε η ακροαματική διαδικασία, ο πρόεδρος του ειδικού Δικαστηρίου κ.Πάτσιος απευθυνόμενος στον κατηγορούμενο τέως υπουργό είπε τα εξής καθοριστικά για τον χαρακτήρα της δικαιοσύνης ως …ανεξάρτητης:


«Το δικαστήριο εξάντλησε την επιείκειά, του κ. κατηγορούμενε. Με την ευχή να αποτελέσει έναν οδηγό για την υπόλοιπη ζωή σας αν και όπως έχω αντιληφθεί έχετε εγκαταλείψει την πολιτική. Κατά το διάστημα αυτό θα πρέπει να είστε προσεκτικός γιατί ενδεχομένως να εκτελεστεί και αυτή η ποινή, εάν διαπράξετε άλλο αδίκημα. Μηκέτι αμαρτάνετε».

klassikoperiptosi

Δεν υπάρχουν σχόλια: