Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

ΚΑΤΑΓΓΕΛΊΑ για αντιδήμαρχο, από αναγνώστη μας.

Χρονια πολλα σε ολους. Εχω ομως ενα ερωτημα που πρεπει να το θεσω. Ηρθα απο την Αθηνα να κανω πασχα στο Αιτωλικο, πληρωσα διοδια παρανομα, βενζινη ακριβη οπως και πολλοι αλλοι και καποιοι που δεν καταφεραν να ερθουν λογο κρισης. 

Γιατι εμεις δεν εχουμε δικαιωμα να κυκλοφορουμε τις οικογενειες μας με ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ-ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ, οπως ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ στην οδο εθνικης αντιστασεως 58? 

Αλλο και να μας συγχωρει αν δουλευει ημερα του πασχα για το προβλημα της θαλασσας και του ποσιμου νερου.

=======================================================================================================================

Να διορθώσουμε μόνο το φίλο μας Χρύσανθο, ότι ο δήμος ονομάζεται Δήμος Ιεράς Πόλης του Μεσολογγίου και όχι Μεσολογγίου - Αιτωλικού. 

Αυτό βέβαια παραπέμπει σε κατάκτηση εδαφών από το Μεσολόγγι εις βάρος των γειτονικών πρώην δήμων και όχι σε μια κοινωνική συνεργασία και αυτοδιοίκηση μεταξύ των δημοτών του νέου δήμου. 

Μια καθαρή διαπλοκή που πήρε σάρκα και οστά, ώστε να βγάλει το ΠΑΣΟΚ δήμαρχο στο νέο δήμο.

 Περιμένουμε από τη νέα κυβέρνηση την τροποποίηση, αρχικά και την κατάργηση του κατάπτυστου σχεδίου Καλλικράτης, όπως έχει υποσχεθεί.

Όσο για το γεγονός που καταγγέλλεις, εμείς δεν τους καταλογίζουμε ευθύνες, ήταν καθαροί από την αρχή, ο συνδυασμός τους ονομάζετε Για Τα Παιδιά μας, άρα κάθε σχόλιο περισσεύει. 

Ευθύνες ας αναζητήσουμε από τους εαυτούς μας. Μας πέταξαν ακόμη μια φορά υποσχέσεις για το νερό τη λιμνοθάλασσα τους γύφτους και ακολουθήσαμε κάθε τυχοδιώκτη που μας σερβιρίστηκε ως σωτήρας, ως παιδί θαύμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: