Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

Νέα πρόταση για την αλιεία εντός της λιμνοθάλασσας, από δημητρίου-κούστα

Μετά την κατακραυγή από τους ψαράδες για το νέο Προεδρικό διάταγμα, που ρυθμίζει την αλιεία εντός της Λιμνοθάλασσας όπου οι πληροφορίες μας λένε ότι είναι ο καρπός της άοκνης προσπάθειας του πρώην επόπτη αλιείας δημητρίου, ο γίγας αυτός, εξαναγκάστηκε σε αναδίπλωση έστω και προσωρινά.

Αυτό σημαίνει ότι άρχισε τις υπόγειες προσπάθειες καλλωπισμού του ΠΔ, ώστε να μην νοιώσουν οι ψαράδες ότι από αύριο χάνουν τη δουλειά τους και τις άδειές τους.

Στη προσπάθειά του, δεν θα μπορούσε να λείψει ο πολιτικός του νότος, κούστας. Είναι αυτός που πριν ήταν στο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά για λόγους ιδεολογικούς μεταφέρθηκε στο ΛΑΕ. 

Ο κούστας ήταν υπεύθυνος για την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, στη αλιεία, αλλά έλαχε να είναι και στενότατος, αυτοκόλλητος θα λέγαμε του δημητρίου.

Αυτοί οι κύριοι ήταν και οι πρωτομάστορες της κατασκευής του εν λόγο ΠΔ.

Ο κούστας ανάλαβε την προώθηση του ΠΔ στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας (μιας και είναι Περιφερειακός Σύμβουλος), καθώς επίσης και στα ανώτερα κυβερνητικά επίπεδα, μιας και ήταν μέχρι πρότινος κυβερνητικός, αλλά αποχώρισε για ιδεολογικούς και μόνο λόγους όπως προείπαμε και θέλουμε να μας πιστέψετε.

Κάθισαν λοιπόν τα παλικάρια να ξαποστάσουν και να δώσουν λύση στην απρόσμενη αντίδραση των αχάριστων ψαράδων της λιμνοθάλασσας, που μπορεί να χάνουν τη δουλειά τους, αλλά το γεγονός ότι δεν βρήκαν ούτε μια λέξη συμπαράστασης, ούτε ένα ευχαριστώ για την προσπάθειά τους, που κράτησε τόσα χρόνια, τους έκανε να λυγίσουν και να τα ρίξουν όλα στον πνευματικό μεσαίωνα που επιβάλει ο καπιταλισμός.

Για όσους δεν το ξέρουν και ο δημητρίου, αριστερός είναι.... βέβαια !!!!!

Άνοιξαν τις εγκυκλοπαίδειες, άνοιξαν τον Φρόιντ, ακόμη και τον Τσελεμεντέ, αλλά εις μάτην, τίποτα δεν υπήρχε στο λήμμα Αχαριστία.

Ως εκ θαύματος όμως, γιατί ο Θεός αγαπά μόνο το νοικοκύρη, πέφτουν πάνω στην είδηση η οποία τους συντάραξε.

Επιτέλους βρήκαν τη λύση για την αλιεία εντός της λιμνοθάλασσας και μάλιστα θα είναι οικολογική, συμβατή με το περιβάλλον και δεν θα χρειάζεται καν σκάφος.

Διαβάστε την και εσείς και βγάλτε τα συμπεράσματά σας, αχάριστοι αλιείς.



ΒΡΕΧΕΙ…ΣΑΡΔΕΛΕΣ! Ο απρόσμενος μπουναμάς που ήρθε στην αγκαλιά των Πρεβεζάνων


Αντιμέτωποι με ένα απρόσμενο θέαμα βρέθηκαν κάτοικοι της Πρέβεζας.

Ξαφνικά άρχισε να βρέχει σαρδέλες, οι οποίες γέμισαν τα πεζοδρόμι .

Το φαινόμενο έχει την εξήγησή του. Μεγάλα ψάρια που αποκαλούνται «μαγιάτικα» κυνηγούν τις σαρδέλες, οι οποίες για να σωθούν κάνουν άλμα στην παραλία.


Πολλοί περαστικοί τις ξαναρίχνουν στη θάλασσα, κάποιοι όμως έσπευσαν να πάρουν σακούλες για να τις μαζέψουν.


Δεν υπάρχουν σχόλια: