Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

Έντονη αντιπαράθεση αντιδημάρχου με την αντιπεριφερειάρχη Ναυπακτίας γιατί δεν έλαβε πρόσκληση για την ομιλία του Β. Αποστόλου

Την Τετάρτη κατά την επίσκεψη του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης στην πόλη της Ναυπάκτου σημειώθηκε ένας καβγάς «τεραστίων διαστάσεων» μεταξύ του αντιδημάρχου, υπεύθυνου καθαριότητας του Δήμου Ναυπακτίας, κ. Κοτσανά και της αντιπεριφερειάρχη Χριστίνας Σταρακά.

Ο κ. Κοτσανάς, σε έξαλλη κατάσταση, φώναζε και κτυπούσε με το χέρι του τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα, ενώ πάνω στον εκνευρισμό του, παραλίγο να πατήσει με το αγροτικό του δήμου την αντιπεριφερειάρχη, στην προσπάθειά του να ξεπαρκάρει.

Εκτός εαυτού, ο κ. Κοτσανάς φώναζε πως ...«βρίσκομαι εδώ έξι ημέρες και κανείς δεν με ενημέρωσε για την ομιλία του υπουργού, ενώ είμαι ο αρμόδιος για να τον ενημερώσω για τις καταστροφές. Ντροπή σας».

Τόσο η αντιπεριφερειάρχης, κυρία Σταρακά, όσο και ο δήμαρχος Τάκης Λουκόπουλος, προσπαθούσαν να ηρεμήσουν τον κ. Κοτσανά, ο οποίος, ωστόσο, δεν έδειχνε να ανταποκρίνεται, ανεβάζοντας ολοένα και περισσότερο τους τόνους, πριν αποχωρήσει με το αυτοκίνητο του δήμου, με το οποίο παραλίγο να πατήσει την αντιπεριφερειάρχη.

Δείτε το βίντεο:





http://www.pronews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: