Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: Έφοδος των Επιθεωρητών Εργασίας στο ΔΟΛ

Σε καταγγελία προς το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας (ΣΕΠΕ) για τη μη καταβολή των δεδουλευμένων, προχώρησαν στις 13/10 μέλη της Εργασιακής Επιτροπής εργαζομένων στον ΔΟΛ καθώς και συνδικαλιστές μέλη Δ.Σ Ενώσεων του Κλάδου, που εργάζονται στον Όμιλο.

Κλιμάκιο του ΣΕΠΕ επισκέφθηκε την Τρίτη 18/10 τις εγκαταστάσεις του ΔΟΛ (Μιχαλακοπούλου 80), για να πιστοποιήσει τα καταγγελόμενα. Ενδεχομένως αυτή η επίσκεψη να έπαιξε ρόλο στην εξαγγελία υποσχέσεων - διαβεβαιώσεων απο τη διοίκηση του ΔΟΛ για αποπληρωμη των δεδουλευμένων.
Χθες οι εργαζόμενοι του ΔΟΛ κατά την διάρκεια της γενικής τους συνέλευσης δέχτηκαν τις... διαβεβαιώσεις της ιδιοκτησίας ότι ως το τέλος του μήνα θα λάβουν ένα δεκαπενθήμερο και ότι ως τον Ιανουάριο του 2017 θα αποπληρωθούν όλα τα χρωστούμενα (βλέπε μισός Ιανουάριος 2016, Ιούλιος, Αύγουστος και Σεπτέμβριος) και πείσθηκαν να μην προχωρήσουν σε απεργιακές κινητοποιήσεις.
Αν όμως δεν παρουσιασθεί εντός των προσεχών ημερών ολοκληρωμένο και γραπτό το σχέδιο με συγκεκριμένες ημερομηνίες πληρωμών, τότε η νέα τους συνέλευση στις 9 Νοεμβρίου θα έχει ως αποκλειστικό και μόνο αντικείμενο την κήρυξη απεργίας.


https://papatzides.blogspot.gr/2016/10/blog-post_884.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: