Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Ο ΠΑΝΟΣ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ θα συναντηθεί με την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ.

Δικαίωση στον αγώνα των Αιτωλικιωτών για καθαρό νερό ύδρευσης και καθαρή Λιμνοθάλασσα.

Εκκωφαντική απαξίωση, σε ένα αναξιόπιστο δήμαρχο, που δεν δίστασε να θέσει σε κίνδυνο την Υγεία των κατοίκων του Αιτωλικού, προτάσσοντας τον εγωισμό και την αλλοφροσύνη του.

Επιτέλους ξύπνησαν κάποιοι στο Υπουργείο και θέλουν  να λυθεί το πρόβλημα της ύδρευσης του Αιτωλικού, με ταυτόχρονη απαξίωση μιας δημοτικής αρχής που ισοπέδωσε την όποια έννοια αξιοπρέπειας του δημότη, η οποία προχώρησε ακόμη και σε μηνύσεις εναντίον αυτών που πρωτοστάτησαν, για το αυτονόητο δηλ. για καθαρό πόσιμο νερό στα σπίτια μας.

Καλούμε την Επιτροπή Αγώνα να ζητήσει ακόμη και την ποινική δίωξη όχι μόνο του δημάρχου, αλλά όλων αυτών που ψήφισαν ακόμη και την τελευταία στιγμή τις προτάσεις καραπάνου, όλων αυτών που ξεδιάντροπα χαρακτήρισαν λυσσασμένους τους Αιτωλικιώτες γιατί θέλανε να πάρουν μια εξάδα εμφιαλωμένου νερού δωρεάν, όλους αυτούς που ξαφνικά γίνανε γεωλόγοι, χημικοί, φυσικοί κλπ ώστε να στηρίξουν έναν δήμαρχο που ο μόνος του καημός ήταν, η ένταξη των 3 εκατομμυρίων στο πρόγραμμα ΟΧΕ.

Ο Υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης θα επισκεφτεί την Αιτωλοακαρνανία την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου. Το πρόγραμμά του θα περιλαμβάνει συσκέψεις με φορείς, συνέντευξη τύπου και συμμετοχή στην ανοιχτή εκδήλωση για τα δύο χρόνια κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, στη Ναύπακτο.



ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑΣ ...

11.00 ΑΦΙΞΗ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ

11,00 ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ

12,30 ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ

13,00 ΣΥΝΕΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

17.00 ΑΦΙΞΗ ΣΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟ

17.30 ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΧΥΤΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ

18.30 ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ

20,00 ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, ΣΤΟ ΞΕΝΙΑ, ΣΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: