Το παιδί σας κόλλησε ψείρες στο σχολείο και δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε κάποιο προϊόν του εμπορίου. Δοκιμάστε αρχικά μια θεραπεία με λεμόνι και σόδα.
Έχει πάρα πολύ καλά αποτελέσματα στις ψείρες και είναι πανεύκολη μέθοδος. Μπορείς επίσης, να την χρησιμοποιείς και στα ζώα σου για να τα απαλλάξεις από παράσιτα.
Βάλτε ίση ποσότητα φρεσκοστυμμένου χυμού λεμονιού με ίση ποσότητα μαγειρικής σόδας σε ένα μπολ, ανακατέψτε τα υλικά και βάλτε το μείγμα σε ...όλο το κεφάλι και το μήκος των μαλλιών. Απλώστε καλύτερα με μια χτένα και τυλίξτε το κεφάλι του παιδιού σας με νάιλον σκουφάκι ή μεμβράνη. Αφήστε το για 2-3 ώρες.
Μόλις το βγάλετε χτενίστε καλά με ένα χτενάκι που θα προμηθευτείτε από το φαρμακείο. Επαναλάβετε τη διαδικασία όσες φορές χρειαστεί.
Πηγή: govastileto.gr
Η Φλόριντα ζητά τη σύλληψη του πρώην ηγέτης της Κούβας, Ραούλ Κάστρο για
την υπόθεση του 1996
-
Η αμερικανική πλευρά τον κατηγορεί επίσημα για συνωμοσία για τη δολοφονία
τεσσάρων αμάχων, όταν κουβανικά μαχητικά αεροσκάφη κατέστρεψαν στον αέρα
δύο αε...
Πριν από 1 ώρα



Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου