Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

Το σχέδιο καραπάνου, για την αντιπλημμυρική θωράκιση του Αιτωλικού




Για πρώτη φορά υπάρχει σχέδιο και μάλιστα από μια δημοτική αρχή (που συνήθως κακολογούμε), για την αντιπλημμυρική θωράκιση του Αιτωλικού.


Ας μην κοροϊδευόμαστε, το Αιτωλικό πλημμυρίζει από τότε που θεμελιώθηκε, οι μέχρι σήμερα τοπικές ηγεσίες όχι μόνο δεν έδωσαν λύση, αλλά μετέφεραν στους δημότες την πεποίθηση ότι η εγκατάσταση και παραμονή τους στο Αιτωλικό, θα έχει αυτές τις συνέπειες, εξού και μερικοί δράττοντας της ευκαιρίας, ονόμασαν τον τόπο μας μικρή Βενετία.

Ο δε καραπάνος το ονόμασε δημοκρατία της Βενετίας, επειδή υπερψηφίστηκε από τους Αιτωλικιώτες στις τελευταίες δημοτικές εκλογές (μην το ξεχνάμε).

Άρα το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι, όλα είναι προσωπική επιλογή των κατοίκων, οι οποίοι είναι και οι κυρίως υπεύθυνοι για αυτές τους τις επιλογές τους.

Παρόλα αυτά ο καραπάνος με την τοπική δημοτική αρχή, που εμείς τους ονομάσαμε καραπανάκια ( κακώς βέβαια ), αποφάσισαν να βάλουν ένα τέλος σε αυτή τη λάθος επιλογή των προγόνων μας και να λύσουν άπαξ και δια παντός, το πρόβλημα με τις πλημμύρες που μαστίζει το νησί μας, σε κάθε νεροποντή.

Σε μια τέτοια προσπάθεια, θα πρεπε  να ήμασταν πολύ μικρόψυχοι ώστε να μην συγχαρούμε αυτά τα παιδιά που δούλεψαν προς τη σωστή κατεύθυνση, αυτή τη φορά.

Μπράβο και πάλι μπράβο στο συνδυασμό Δήμος για τα Παιδιά και ας τα κακοχαρακτηρίζουμε εμείς ως καραπανάκια.




Η πρόταση καραπάνου η οποία και επικράτησε



Δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετική από τον πρόεδρο του δδ Αιτωλικού



Και η κάπως διαφορετική πρόταση του αντιδημάρχου Αιτωλικού, η οποία όμως είναι συμβατή με την ιδιότητά του ως αγροτιστής, πως λέγαμε κάποτε στηρίξτε Καζάνα είναι αγροτιστής; κάπως έτσι



Ο ΚΟΥΜΠΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: