Τετάρτη 30 Μαΐου 2018

Είδηση της τελευταίας στιγμής: ο δήμαρχος δεν ξέρει τίποτα για τον διατροφολόγο και τα πεντοχίλιαρα και τα ρίχνει στον Μπουζμπουρέλη.

Τραβάει τα μαλλιά του ο δήμαρχος προκαλώντας ακόμη και την καταστροφή της μπριγιαντίνης  που συγκρατεί την κόμη του.
 Δεν ξέρω τίποτα για αναθέσεις σε διατροφολόγους και μάλιστα για τον υιό έμμισθου στενού μου συνεργάτη (πρόκειται για τον Υιό του Βλάχου, έτσι λέγετε στο επώνυμο) ο οποίος είναι και νομικός σύμβουλος της δημοτικής αρχής, δηλώνει ευθαρσώς και κατηγορηματικός ο κλασομπανιέρας δήμαρχος.

Μάλιστα σε κάποια στιγμή πέρα από τις αλλοπρόσαλλες και ηλίθιες γκριμάτσες; του, θέλησε να σκίσει και τα ιμάτιά του.
Όχι δήμαρχε καραπάνο, του φωνάζουν οι στενοί συνεργάτες του που παρακολουθούσαν τον αρλεκίνο να δίνει τα ρέστα του  και εντελώς τυχαία είχαν και αυτοί υιούς για προς ανάθεση έργων.
Όχι μην το κάνεις αυτό, είναι Τετάρτη απόγευμα και τα μαγαζιά είναι κλειστά, αλλά και ανοιχτά να ήταν, ποιο μαγαζί θα διέθετε ρουχισμό σε φάλαινας σάιζ  ;;;


Οπότε και αυτός καλμάρισε τις κυκλοθυμικές του θεατρινίστικες αντιδράσεις και περιορίστηκε σε επίδειξη του δρώμενου που θα εκτελέσει, όταν θα είναι στο δημοτικό συμβούλιο και θα του ζητάνε ευθύνες οι κακοί της αντιπολίτευσης.


Με ανακοίνωσή του ο Παπαδόπουλος, όχι μόνο κατακεραυνώνει την δήθεν άγνοια του ευσεβούς, αμόλυντου και άσπιλου δημάρχου, αλλά παραθέτει στοιχεία που αποδεικνύουν ότι με τη γνωστή και επαναλαμβανόμενη μέθοδο των αναθέσεων σε κολλητούς και φίλους, με απώτερο σκοπό την ενθυλάκωση δημοσίου χρήματος, έχει ρίξει το δήμο στην αφάνεια και σε χειμερία νάρκη.



Επιτέλους όμως κάποια στιγμή θα πρέπει να τελειώνουμε με τους γαμπρούς της ευτυχίας, οι οποίοι όλος τυχαία είναι και υιοί στενών συνεργατών του δημάρχου.


Ρε Βλάχο, διαιτολόγος είναι το παιδί, χτύπα του καμιά δεκαριά τατουάζ και στείλτε τον σε καμιά Μενεγάκι ή κάποιο άλλο πρόσωπο της τηλεόρασης ... που ξέρεις μπορεί να βρει και γκόμενα και να ξελαμπικάρει το παιδί από την ηγεμονία σου.

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου του Παπαδόπουλου


Ο “αδέκαστος” πρώτος πολίτης του Δήμου κ. Καραπάνος, αφού “άδειασε” μεγαλοπρεπώς τον Πρόεδρο του Πνευματικού Κέντρου κ. Μπουσμπουρέλη για απευθείας ανάθεση παροχής υπηρεσιών σε διατροφολόγο έναντι ποσού 5.000 ευρώ - καμώνοντας ότι δεν γνωρίζει τίποτα - έρχεται για μια ακόμα φορά να αυτοδιαψευσθεί.

Με ταυτάριθμες δικές του αποφάσεις (57 και 58/2018) με αριθ. πρωτ. 7091/30-4-2018 ΑΔΑ: ΩΙ31ΩΡΖ-Κ65 και 7092/30-4-2018 ΑΔΑ: ΩΖΘΧΩΡΖ-Φ9Η, προέβη μετά από “διαπραγμάτευση” σε ανάθεση δύο (2) εργολαβιών συνολικού προϋπολογισμού 111.866,30 ευρώ με ΦΠΑ, για αποκατάσταση τμημάτων οδών και τεχνικών έργων στις Τ.Κ. Αγίου Ηλία – Δ.Κ. Νεοχωρίου - Δ.Κ. Κατοχής και σε οδούς του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου με τις “θηριώδεις” εκπτώσεις του 1% και 5% αντίστοιχα!!!

Εύλογα τα ερωτήματα για τον κ. Καραπάνο:

Πόσοι και ποιοι εργολάβοι συμμετείχαν στη διαδικασία «Προσφορά – Διαπραγμάτευση»;
Τι ακριβώς περιλαμβάνουν οι συνταχθείσες με αριθμό 77 και 78 μελέτες της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου;
Εάν σε τέτοιου είδους εργολαβίες δίνονταν με την κανονική διαδικασία δημόσιου ανοικτού διαγωνισμού έκπτωση τουλάχιστον 30% θα είχε ο Δήμος Μεσολογγίου όφελος αντίστοιχο τουλάχιστον με το 1/4 των προϋπολογισθέντων έργων, ναι ή όχι; Αληθεύει ότι σε πρόσφατη μεγάλη εργολαβία της τάξης των 2 εκατ. ευρώ, ο πρώτος υποψήφιος ανάδοχος κατέθεσε έκπτωση 68%; Επομένως κατ’ επέκταση των παραπάνω κ. Δήμαρχε, ζημιώνετε με την πρακτική σας αυτή τον Δήμο, αλλά και την εκτέλεση των προγραμματισμένων έργων, ναι ή όχι;
Γνωρίζουμε πολύ καλά τι θα απαντήσετε. Ότι είστε νομότυπος και ότι δεν μπορούμε να σας κατηγορήσουμε για το ηθικό του πράγματος. Έλα όμως που η καθημερινή σας πρακτική δεν επιβεβαιώνει τα παραπάνω. Σε κάθε περίπτωση μη λησμονείτε εκείνο το περιβόητο – ξέρετε – για τη γυναίκα του Καίσαρα…

ΥΓ. Στις 15-5-2018 το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου έλαβε ομόφωνη απόφαση για τη διάθεση και ψήφιση πίστωσης 5.000 ευρώ για αμοιβή επαγγελματία – διατροφολόγου! (ΑΔΑ: ΩΕΕΘΟΚΨΝ-61Κ). Εσείς τότε δεν γνωρίζατε τίποτα για το “φόνο”;

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ

«Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»

Δεν υπάρχουν σχόλια: