Τρίτη 8 Μαΐου 2018

Κι' όμως, ο ΣΥΡΙΖΑ Μεσολογγίου, απάντησε στα ερωτήματά μας για το μέλλον του τόπου μας

Στην ανάρτησή μας Έκθετο το Υπουργείο Γεωργίας απέναντι στους ψαράδες της Λιμνοθάλασσας, με τους κατά παραγγελία νόμους του κυκλώματος δημητρίου-αναγνώπουλου και με νονά την βολευτίνα του Σύριζα - τριανταφύλλου, αλλά και μετά τις αλλεπάλληλες καταγγελίες του Συλλόγου των ψαράδων του Αιτωλικού, τίθενται  τα ερωτήματα:

Τι και ποιος σχεδιάζει τελικά το μέλλον αυτού του τόπου;

Τι θα γίνει με τις 500 οικογένειες που θα χάσουν το εισόδημά τους που προέρχεται από τη Λιμνοθάλασσα;

Ο ΣΥΡΙΖΑ γιατί συνεχίζει να ανέχεται την βολευτίνα του, κ. τριανταφύλλου, η οποία λειτουργεί ως εγγυήτρια στην εφαρμογή των επιχειρηματικών σχεδίων του υπόδικου πρώην επόπτη αλιείας δημητρίου ... και κουμπάρου της, με χρήματα που προέρχονται από τα δημόσια ή τα Ευρωπαϊκά ταμεία, αλλά με κόστος τον αφανισμό ολόκληρου κλάδου εργαζομένων;

Η αλήθεια είναι ότι δεν περιμέναμε απάντηση γιατί βεβαίως δεν μπορεί να υπάρχει.
Είναι σαν να ρωτάς έναν αυτόχειρα γιατί πήρε αυτή την απόφαση.

Ανοίγοντας όμως το ταχυδρομείο μας, βρήκαμε στα εισερχόμενα την επιστολή αγάπης, ελπίδας  και πλέριας δυναμικής, που μόλις πέρασε το Ρίο-Αντίρριο, για ένα δυναμικό και αναπτυξιακό ξεκίνημα της περιοχής μας.

Διαβάστε παρακάτω την επιστολή της τοπικής του ΣΥΡΙΖΑ και τοποθετήστε βοήθημα για τη στήριξη της κάτω γνάθου ... θα σας χρειαστεί

Θετικές εξελίξεις στην περιοχή μας

Σημαντικές εξελίξεις διαμορφώνονται στην διαδικασία προώθησης λύσεων για χρονίζοντα προβλήματα του Δήμου Μεσολογγίου.
Συγκεκριμένα:
Με την υπ΄αρίθμ. 5964/322/09-02-2018 απόφαση της Υπουργού Εργασίας Έφης Αχτσιόγλου παραχωρούνται - υπό μορφή χρησιδανείου για (10) χρόνια - εγκαταστάσεις του πρώην Ο.Ε.Κ.(ιδιοκτησίας ΟΑΕΔ) στο Υπουργείο Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης για την στέγαση του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού.
Ήταν αίτημα φορέων και κατοίκων της περιοχής, της Αστυνομίας, του Εργατικού Κέντρου Μεσολογγίου που είχε δώσει και σχετικό υπόμνημα στην ίδια την Υπουργό κατά την επίσκεψη της στο Μεσολόγγι την 17/01/2017.
Η δεύτερη σημαντική είδηση αφορά σχέδιο που βρίσκεται σε εξέλιξη για τη μετατροπή της οικίας του ποιητή μας Κωστή Παλαμά σε σύγχρονο μουσείο από την Βουλή των Ελλήνων, εφάμιλλο του προσφάτως ανακαινισθέντος της οικογένειας Τρικούπη.
Η ανάδειξη της πνευματικής κληρονομιάς του ποιητή και η αναβάθμιση της πόλης μας γίνονται πράξη με σημαντικά οφέλη. Πρέπει να αναφέρουμε ότι είχαν προηγηθεί επιστολές, συναντήσεις και παρεμβάσεις της Οργάνωσης ΣΥΡΙΖΑ Μεσολογγίου και των βουλευτών Βαρεμένου Γιώργου, Πάντζα Γιώργου και Τριανταφύλλου Μαρίας με τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση. Η απόφαση της Βουλής αποτυπώθηκε μέσω δελτίου τύπου του Αντιπροέδρου της Γιώργου Βαρεμένου.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


Οπότε όπως καταλαβαίνετε η απάντηση στην ανεργία που θα έρθει ως αποτέλεσμα της εφαρμογής των επιχειρηματικών ανησυχιών του δημητρίου της τριανταφύλλου και του νεότευκτου φυντανιού της παρέας που ακούει στο όνομα μπανιέρας ( στο υποκοριστικό του καραπάνος ), θα έρθει από:

Τη στέγαση του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού


Τη μετατροπή της οικίας του ποιητή μας Κωστή Παλαμά σε σύγχρονο μουσείο


Και μην ξεχνάμε το τρίτο το καλύτερο, όλα αυτά έγιναν με τη συνδρομή του γελωτοποιού. Πάντζα Γιώργου.


Για όσους έχασαν το βοήθημα στήριξης της κάτω γνάθου, ας τηλεφωνήσουν στη Φίνος Φίλμς.
Όσοι όμως δεν το έβαλαν, καλά να πάθουν και για να συνέλθουν, ας πάνε  να πιουν νερό από τη πηγή του Κεφαλοβρύσου με τα νέα φίλτρα άνθρακα του 1.7 εκατομμυρίων ευρώ που έδωσε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ στον μπανιέρα, σε ένα έργο που είναι βέβαιο ότι δεν θα πάρει άδεια λειτουργίας ποτέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: