Τετάρτη 30 Μαΐου 2018

Π. Κατσούλης για τη σωτηρία της ψυχής και της τσέπης των ημετέρων του δημάρχου, μέσω της διατροφής

Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση, σας παρουσιάζουμε ΚΑΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ το εβδομαδιαίο ΔΙΕΘΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟ πρόγραμμα “υγιεινής διαστροφής” των ΠΑΙ-ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΣΤΑΘΜΩΝ, μετά την πρόσληψη εξειδικευμένου διαστροφολόγου.
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.00 – 14.00: Μαρουλοσαλάτα λαδωμένη σε ακόρεστα – αρούπωτα έλαια. Το βράδυ γουρνοπούλα, μόνο για τους πολιτικούς παράγοντες!
ΤΡΙΤΗ 09.00 – 10.00: Γιαούρτι με μπόλικο ασβέστιο σε μεγάλες ποσότητες (θα σας χρειαστούν και τα δυο σύντομα). Το μεσημέρι αρνί σούβλας, μόνο για τους πολιτικούς παράγοντες!
ΤΕΤΑΡΤΗ: 08.00 – 09.00: Φρούτα αποξηραμένα, για να αποφεύγεται η κακοσμία του σαπίσματος. Ακολουθεί πρωινή γυμναστική (είμαστε και “Αθλητικό” κέντρο άλλωστε). Τρείς γύροι τροχάδην το Πρωτοδικείο (όλο και κάποια ανάθεση θα υποβόσκει στο εσωτερικό του…).
ΠΕΜΠΤΗ 13.00 – 14.00: Χόρτα λιασμένα στα κάρβουνα (από αυτά που κόπηκαν με το χορτοκοπτικό του δήμου). Το μεσημέρι πίτσα λιμανίσια, μόνο για τους πολιτικούς παράγοντες!
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13.00 – 14.00: Σιροπιαστή λίγδα με μπαχαρικά στημένης λεμονόκουπας (και αυτή θα σας χρειαστεί). Ακολουθεί αγώνας συγχρονισμένης κολύμβησης “βαράτε με και ας κλαίω”! Αργά το βράδυ οι Survivors του 2018, συμμετέχουν σε “μυστικό δείπνο” και αποχαιρετίζονται πετώντας ποτήρια ο ένας στον άλλο!
Σάββατο και Κυριακή ΝΗΣΤΕΙΑ ΚΑΘΑΡΣΗΣ.
Για να προετοιμαστεί καλύτερα το μενού της επόμενης εβδομάδας, καθώς και η σιλουέτα της δωρεάν κρουαζιέρας διακοπών με τους “παραγωγικούς εργαζόμενους”.
Εκτός του ΑρχιΣεφ, που συνεχίζει αχόρταγος τη ΜΑΣΑ!
Με τιμή
Οι υπογράφοντες και αποκλεισθέντες των μαγει-ρεμάτων
ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΚΑΡΑΤΣΟΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

Υστερόγραφο: Θα υπέγραφαν κι’ άλλοι, αλλά δεν τους προλάβαμε. Κάποιοι πέθαναν της πείνας και άλλοι νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου!
Μας έχουν όμως εξουσιοδοτήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: