Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018

Πρώτη παράσταση για το θίασο του καραπάνου, με το έργο - Γεύμα Ηλιθίων. Θαυμάστε τους !!!



Μιας και τα χρήματα που δίνουμε για το δήμο δεν γίνονται έργα, ο υποτιθέμενος δήμαρχος Μεσολογγίου αποφάσισε να στηρίξει την ντόπια αγορά (και αυτό πρέπει να το υπερτονίσουμε) με κατανάλωση αγροτικών προϊόντων, όπως γουρνοπούλα, αρνάκι άπαχο για διαβητικούς, μπριζόλα χοιρινή για ψωμολυσσασμένους, κοντοσούβλι της ώρας για τα καραπανόσκυλα, κρασάκι ντόπιας παραγωγής από τη Βουργουνδία και αυγοτάραχο Κλείσοβας για να είναι ευτυχισμένες οι σύζυγοι στο άφτερ.

Κάποιοι κακεντρεχείς βέβαια, θα σκέπτονταν ότι όλα αυτά θα κατέληγαν στο πάτο των ολιγοστών παρευρισκόμενων και για ακόμη μια φορά το πόπολο δεν θα άγγιζε ούτε το λίπος από τα πιάτα των συμμετεχόντων, αμ δε!!!

Ο πολυμήχανος δήμαρχος Μεσολογγίου, μετά από πολύμηνες προσπάθειες λίγων ωρών σκέφτηκε και ανέβασε τη γνωστή παράσταση που έσπασε ταμεία σε Μεσολόγγι και Αιτωλικό - Γεύμα Ηλιθίων, εξού και η αναμνηστική φωτογραφία.

Μια σκεπτόμενη anti-bullying κωμωδία ενηλίκων, διάσημη από τον κινηματογράφο, σε μια προσεγμένη παραγωγή, με ωραία ατμόσφαιρα κι ερμηνείες στην κόψη του κωμικοτραγικού. Ο νίκος καραπάνος αποδεικνύεται ταιριαστός στον χαριτωμένο και αξιαγάπητο χαρακτήρα του καλοκάγαθου εφοριακού/υποψήφιου δημάρχου.

Όσοι βέβαια κοιτάζουν τη φωτογραφία και βλέπουν ευθεία κατά το βαρδάρη τον καραφλό κύριο με το γνωστό βλέμμα της τουφεκισμένης αλεπούς, αναρωτιούνται, ποιος είναι τελικά ο ηλίθιος, αυτός ή όλοι οι Μεσολογγίτες που τον είχαν για ολόκληρες δεκαετίες προϊστάμενο στον ανύπαρκτο σιδηροδρομικό σταθμό του Μεσολογγίου;
Δίπλα απ' ότι φανταζόμαστε και με βλέμμα, μπαμπά που έχεις το πλέι στέισον, μάλλον πρέπει να είναι ο Υιός του καραφλού κυρίου.
Είναι ο φέρελπις νεανίας που παίρνει κάθε λίγο και λιγάκι απευθείας ανάθεση για να καθαρίζει το χόρτα από τους τάφους των νεκροταφείων και να εκριζώνει τα ζιζάνια από τις παρυφές των ρεμάτων του δήμου μας που είναι σε κατάσταση εκτατού ανάγκης. Αυτή η ανάθεση όπως και η άλλη του Υιού Βλάχου με τις γνωστές φίτνες δίαιτες, ΄δεχθηκε τα πυρά της αντιπολίτευσης του δήμου. Αποστομωτική ήταν  η απάντηση του Υιού Τέγα, ο οποίος επικαλέστηκε την ζωντανή μαρτυρία των αναπαυόντων  εντός, μιας και αυτό είναι δυνατό να γίνει στο σούπερμαν 2 του πλέι στέισον .

Για τους υπόλοιπους δεν χρειάζονται σχόλια, είναι οι γνωστές φιγούρες που πρωταγωνιστούν με κάθε δημοτική αρχή, η οποία θα τους δώσει το κάτι τις, ώστε να μεγαλώσουν την περιουσία τους σε χρήμα ή γη.

Βέβαια υπάρχουν και οι δημοτικοί σύμβουλοι, οι οποίοι όμως δεν διεκδικούν ρόλο στη παράσταση διότι έχουν κατ' επάγγελμα αυτή την ιδιότητα.

Παρέμβαση υπήρξε από τη τριανταφύλλου τρου ΣΥΡΙΖΑ η οποία διαμαρτυρήθηκε εντόνως, διότι σε αυτή τη φαρσοκωμωδία δεν προωθήθηκαν συντροφικά αγροτικά προϊόντα, πλην αυτών των προστατευομένων από το κουμπάρο της, δηλ. της Κλείσοβας.

Άμεση ήταν η αντίδραση του καραπάνου ο οποίος επανέλαβε την παράσταση στο Λούρο, όπου εκτός από ηλιθίους και γουρνοπούλες, πρόσφερε και πούρα Αβάνας, του εκλιπόντος συντρόφου της τριανταφύλλου, από την Κούβα.

Μπράβο στους αρτίστες επαγγελματίες της αρπαχτής. Μπράβο και σε εμάς που ξέρουμε να τους εκτιμάμε.

Ο ΚΟΥΜΠΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: