Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018

Διακοπές τέλος και ο θίασος για γέλια και για κλάματα του καραπάνου, αρχίζει τις χειμερινές προεκλογικές του παραστάσεις.




Καλοκαίρι τέλος και η δημοτική αρχή ή μάλλον τα πρωτοπαλίκαρα του καραπάνου, αρχίζουν και συνειδητοποιούν ότι το φαγοπότι τελείωσε, μιας και οι εκλογές είναι ένα τσιγάρο δρόμος.

Παρότι λοιπόν έχουμε Φθινόπωρο ο κρύος ιδρώτας είναι το σήμα κατατεθέν στο μέτωπο και τις μασχάλες αυτών που θέλησαν να έχουν δυο και τρία καρπούζια σε κάθε χέρι.

Η ώρα της δικαιοσύνης 'έφτασε και ο κουρουμπλής αποτελεί παρελθών από την κυβέρνηση, η τριανταφύλλου του Σύριζα, ξεβολευτίνα τώρα πια, αγωνιά για τη μισθούρα της βουλής και όχι για να καλύψει τις πλάτες του καραπάνου. 

Το μόνο που μένει στον καραπάνο και στα καραπανόσκυλα που πούλησαν το τόπο τους για να μπορεί να κλέβει ανενόχλητα ο αρχηγός τους, με αντίτιμο τον διορισμό ή το 500ευρώ  από πλαστά τιμολόγια αναλώσιμων προϊόντων, είναι το τρεχάτε ποδαράκια μου, μπας και ματαεκλεγούμε, τουλάχιστον ως θυρωροί στο νέο δημοτικό συμβούλιο. 

Αυτός λοιπόν ο θίασος, από τούδε και στο εξής, θα μπαίνει στα σπίτια μας, θα κλαίνε, θα παρακαλάνε και θα υπόσχονται λαγούς για ιμάμ μπαϊλντί .

Κλαυσιγελάστε   και απολαύστε το θέαμα των κουνουπιών ή σκλεμπουνιών όπως τα αποκάλεσε ο αντιδήμαρχος Αιτωλικού, στην προσπάθειά τους να αναπαραχθούν και να διαιωνίσουν τη δυστυχία που έφεραν στο τόπο μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: