Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ Πιο διορατικός από Ελαφοκυνηγό σε πυκνό σκοτάδι




Θα μπορούσε να σημαδέψει και να πετύχει την χαίτη του Ηλία Ψινάκη στα 3 χλμ.

Πιο διορατικός από Ελαφοκυνηγό θα μπορούσε να σημαδέψει σε πυκνό σκοτάδι και να πετύχει την χαίτη του Ηλία Ψινάκη στα 3χλμ.

 Ο Παναγιώτης είναι Ελλαδάρα, είναι μεταπολίτευση, είναι Λούβαρης και Λιάνη, είναι Γκουανταλαχάρα, είναι κωλόσπιτο και πολιτιστικό κέντρο, είναι στις 18 Αλλαγή, είναι πιο πονηρός από μεταμφιεσμένος 35άρης σε παππού σε φανάρι της Κηφισίας, είναι Ελληνας μετανάστης στη Σουηδία που ζει από τα επιδόματα του σουηδικού κράτους, είναι γαμώ τα γαμώτα σε τελική ανάλυση…

Δυστυχώς όμως όλα τα παραμύθια έχουν και ένα τέλος, μένει να μάθουμε αν αυτό το τέλος θα είναι καλό ή κακό και για ποιόν.

Η νέα δομή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ δεν περιλαμβάνει τον ταχυμετριτή κουρουμπλή, ο οποίος όμως όλα αυτά τα χρόνια πουλώντας μούρη και αέρα κοπανιστό στους Συριζαίους, κατάφερε να αλλάξει δύο Υπουργεία και να δημιουργήσει το δικό του παρακράτος στην μπανανία της Ελλάδας του Σύριζα.

Ενδεχομένως το τέλος αυτής της δημιουργικής περιόδου της ζωής του να τον βρει με ακόμη περισσότερα φύλλα Ε9 στην εφορία ή με αρκετά περισσότερα στο τραπεζικό βιβλιάριο.




Η αλήθεια είναι όμως ότι αφήνει και ραγισμένες καρδιές, με πρώτο στη σειρά τον καραπάνο ή μπανιέρα.

Μεταξύ τους υπήρχε μια χημεία που δύσκολα θα την ανέλυε ακόμη και ο Αντουάν Λωράν Λαβουαζιέ.
Αριστερός ο ταχυμετριτής, δεξιός ο μπανιέρας, το νιτερέσο όμως νιτερέσο, Υπουργός ναυτιλίας ο ένας, μπανιέρες για λουτρά πούλαγε ο άλλος, οπότε η μίξη αυτών των δυο ήταν κάτι παραπάνω από επιβεβλημένη, νομοτέλεια όπως θα λέγανε και αριστερόφρονες.
Αποτέλεσμα της αλχημείας τους τα μεγάλα έργα του δήμου μας, όπου όλος τυχαίως έχουν να κάνουν με νερό... για να μην χρονοτριβούμε, ο λογαριασμός ήταν πάντα καθαρός και κερδοφόρος και για τις δυο πλευρές.
Στο καλό καπετάνιε μου, είθε άλλο κακό να μην μας έβρει και οι Συριζαίοι που σε αποκεφάλισαν να το πληρώσουν με... διπλάσιο ΕΜΦΙΑ, όταν θα έρθουμε εμείς στην εξουσία... του ευχήθηκε με δάκρυα στα μάτια ο αδελφός καραπάνος.



Η δεύτερη στη σειρά βέβαια ήταν η τριανταφύλλου του Σύριζα, η οποία όμως με τις εξελίξεις του ανασχηματισμού ξεβολεύτηκε, διότι βλέπει ότι το σώμα των ψηφοφόρων που της είχε τάξει ο κουρουμπλής (αρκεί να του έκανε πλάτες στο κόμμα), θα τον ακολουθήσει σε άλλα σχήματα πολιτικά, όπου η ιδεολόγα Συριζαία ξεβολευτίνα, δεν μπορεί να ακολουθήσει, διότι είναι πιστή στη παράταξη και το δόγμα.
Βλέπει επίσης να καταρρέει και ο σχεδιασμός της στη λιμνοθάλασσα, που ήθελε τον κουμπάρο της και πρώην επόπτη αλιείας να την έχει ως ιδιόκτητο κτήμα του. Δυστυχώς όμως γι΄αυτή, η πλειοψηφία της κοινωνίας, αλλά και οι εντός του κόμματός της, την φτύνουν για να μην βασκαθεί.

Βέβαια βαρύ είναι το πένθος και σε όλους τους εργαζόμενους, από τις εταιρείες που ο ίδιος δημιούργησε στο παρασκήνιο, ώστε να παίρνει απευθείας αναθέσεις από τα λαμόγια του στιλ καραπάνου.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι οι εργαζόμενοι του δικαστικού μεγάρου, μάλλον ανάπνευσαν με ανακούφιση.

Ο κουπουμπλής στο ΠΑΣΟΚ;;;
Μαθαίνουμε ότι ο αετονύχης ελαφοκυνηγός και ταχυμετριτής κουρουμπλής, έχει έρθει σε επαφή με τη Φώφη του ΠΑΣΟΚ και ζητά γονυπετής την επανάκαμψή του στα ψηφοδέλτια του διαλοσκορπισμένου κόμματος.
Τώρα γίνετε κατανοητό και η θλίψη της μαυροφορεμένης Συριζέας, τριανταφύλλου και ίσως κάποιοι να καταλάβουν γιατί τόση πρεμούρα ώστε ο ΣΥΡΙΖΑ να διώξει τον Καμμένο και να συνεργαστεί με Φώφη και Θεοδωράκη.

Που θα οδηγηθεί η μάζα των ψήφων, του παρακράτους που δημιούργησε ο ταχυμετριτής ;

Οψόμεθα





Η ΓΕΚΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: