Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018

Και δεύτερο εξώδικο από την άγνωστη εταιρεία Mindset, ενάντια στην Αιχμή, λίγες μέρες μετά το εξώδικο του μπανιέρα (υποτιθέμενου δημάρχου)


Η εταιρεία Mindset, είναι η εταιρεία που ανάθεσε απευθείας ο καραπάνος, την μελέτη για την καταγραφή της φτώχειας στο δήμο μας.

Για να γίνει αυτό, ο κομπιναδόρος δήμαρχος της δεξιάς, αλλά με πλάτες Σύριζα (τριανταφύλλου - κουρουμπλή), πλαστογράφησε την υπογραφή του προϊσταμένου υπαλλήλου του υπεύθυνου τμήματος του δήμου, ο οποίος υποτίθεται ότι παραδεχόταν την αδυναμία του τμήματός του, να συγγράψει μια τέτοια μελέτη, παρότι τα στοιχεία αυτά ήταν όχι απλά καταχωρημένα στα αρχεία του δήμου προ πολλού, αλλά χάρις αυτών σήμερα δίνονται κοινωνικά επιδόματα και λειτουργούν διάφοροι θεσμοί όπως αυτός του κοινωνικού παντοπωλείου.

Το ακόμη καλύτερο είναι ότι αυτή η εταιρεία έχει έδρα στο εξωτερικό και ιδρύθηκε λίγες βδομάδες πριν την ανάθεση της μελέτης καραπάνου.

Έχοντας λοιπόν ο μπανιέρας, τις πλάτες της τριανταφύλλου, βολευτίνας του Σύριζα, δεν βρέθηκε ούτε ένας δικαστικός λειτουργός να του τραβήξει το προκοίλι, διότι από το ίδιο τραπέζι και πιάτο τρώνε όλοι τους.

Το παράδοξο της υπόθεσης είναι ότι παρότι ο Κατσούλης, σε δημόσια εμφάνιση, χαρακτήρισε τον καραπάνο και τους συνεργάτες του ως ομάδα που έχει όλα τα χαρακτηριστικά παρακρατικής εγκληματικής  οργάνωσης με πλοκάμια ακόμη και στο εξωτερικό, κανείς από τα λαμόγια που λυμαίνονται τα οικονομικά του δήμου, δεν βρέθηκε να του καταθέσει αγωγή ή οποιαδήποτε δίωξη, έστω για συκοφαντική δυσφήμιση.
Με αυτό το τρόπο, αποδέχονται την ενοχή τους και μάλλον προετοιμάζουν την απολογία τους για τις διώξεις που θα έρθουν, εν ευθέτω χρόνω.

Προς ναυτιλλομένα ποντίκια του καραπάνου - Πηδήξτε τώρα από το σκάφος του μπανιέρα, λυπηθείτε τουλάχιστον τις οικογένειές σας και την κατακραυγή που θα πάρουν από το σύνολο της κοινωνίας.

Αφήστε τον Γουίλι την φάλαινα ελεύθερο να πιστεύει ότι μπορεί να κερδίσει ακόμη και τις εκλογές, είναι δική του υπόθεση και του ψυχιάτρου που τον παρακολουθεί.

Αν και είναι απίστευτο αυτό που σας προτείνουμε, αλλά όποιος θέλει ας διαβάσει το άρθρο της Αιχμής παρακάτω:


Επιχείρηση φίμωσης!
Δεύτερο εξώδικο από την άγνωστη εταιρεία Mindset, που ανέλαβε τη µελέτη της φτώχειας στο δήµο, έναντι 20.000 ευρώ / Εντελώς συµπωµατικά ήρθε λίγες ηµέρες µετά το εξώδικο του δηµάρχου / Απώλεια ψυχραιμίας η εκδικητική διάθεση του κ. Καραπάνου;

Επιχείρηση φίμωσης!
Σχετικά άρθρα
Και νέα καταδίκη των τακτικών Καραπάνου
Συζητήθηκε το τελευταίο Τεχνικό Πρόγραµµα της θητείας Καραπάνου
Ο τοπικός Τύπος ούτε φιμώνεται, ούτε διώκεται κε Καραπάνο
Επιτίθεται και απειλεί τώρα και τον τοπικό Τύπο!
Υπόθεση διαγωνισµού αντλιοστασίων: Εξώδικο από τον δήµαρχο Μεσολογγίου!
08 Νοεμβρίου 2018 Ετικέτες Νίκος Καραπάνος Έργα Μεσολόγγι
814 εμφανίσεις Φωτογραφίες
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Η όλη υπόθεση είναι τουλάχιστον περίεργη αφού στα εύλογα ερωτήµατα απαντούν µε εξώδικα χωρίς να µπουν στην ουσία
Ημερομηνία πρώτης δημοσίευσης: 08/11/2018

Της Βάσως Βήττα
• vasovitta@gmail.com



Ένα νέο εξώδικο έλαβε η ΑΙΧΜΗ, αυτή τη φορά από την εταιρεία MINDSET, εντελώς συµπωµατικά λίγες ηµέρες µετά από εκείνο που έστειλε ο δήµαρχος, Νίκος Καραπάνος, για το έργο των αντλιοστασίων.

Πρόκειται για την εταιρεία, στην οποία ο δήμος είχε αναθέσει την μελέτη καταγραφής της φτώχειας στο δήμο Μεσολογγίου, αντί 20.000 ευρώ. Για το θέμα αυτό είχε αντιδράσει, με ανακοινώσεις της, η παράταξη του πρώην δημάρχου, Παναγιώτη Κατσούλη, οι οποίες δημοσιεύτηκαν στο aixmi-news.gr. Νωρίτερα υπήρξαν δυο δημοσιεύματα που ζητούσαν από τον δήμο απαντήσεις για τον τρόπο της ανάθεσης.

Το πρώτο που αναρτήθηκε στις 3 Σεπτεμβρίου 2018 ανέφερε...



Στη Mindset η απευθείας ανάθεση για το σχέδιο δράσης

Μια μόλις μέρα μετά την δημόσια πρόσκληση (ανάρτηση στο Διαύγεια) ο δήμος Μεσολογγίου ανέθεσε απευθείας στην εταιρεία «Mindset Σύμβουλοι Επιχειρήσεων Μονοπρόσωπη ΙΚΕ» την εκπόνηση του «σχεδίου δράσης για την συστηματική αντιμετώπιση του φαινομένου της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού Δήμου Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου»...



Τα ερωτηματικά παραμένουν

Απορία προκαλεί το γεγονός ότι, ενώ ο πρώην δήμαρχος Π. Κατσούλης και ο δημοτικός σύμβουλος, Παντελής Καρατσόλης, συνυπέγραψαν δυο αναλυτικές ανακοινώσεις σχετικά με το θέμα που δημοσιεύτηκαν και σε άλλα ΜΜΕ του νομού, η εταιρεία προτίμησε να στείλει εξώδικο στην ΑΙΧΜΗ...



Τι αναφέρει το εξώδικο

Το εξώδικο αναφέρει μεταξύ άλλων: «...η εταιρεία μας ναι μεν είναι τυπικά νεοσύστατη, όμως οι συνεργάτες της, καθώς και η ίδια η διαχειρίστριά της Annemieke J.P. van der Kaaij, μόνο άπειροι δεν μπορούν να χαρακτηριστούν εργασιακά και ιδιαίτερα στην διαχείριση προγραμμάτων ΕΣΠΑ, όπως υπονοείτε...

http://www.aixmi-news.gr/mesologi/mesologgi/mesologgi/77136-epixeirisi-fimosis.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: